pixel

Ghid de resetare metabolică

Publicat pe: aprilie 5, 2017

Ghid de resetare metabolică 1

“Ai grijă de omul din tine!” este motto-ul după care mă ghidez. De ce îmi place atît de mult este fiindcă poate fi ușor interpretabil. Însa mie una îmi zice un singur lucru și anume faptul că sănătatea fizică nu există fără echilibrul emoțional.

Apare aici deseori întrebarea - cum? Ce faci? Fiindcă îngrijirea optimă pe care o perosană trebuie să își o acorde diferă mult de la o decadă de vîrsta la alta. Însă stilul de viață modern a generat sau agravat boli și afecțiuni care nu țin cont de vîrstă și care mai ales în urmă cu 100 de ani erau destul de rare.

 

Actuală este lupta cu kilogramele în plus. Recomandările pentru păstrarea unei greutați potrivite urmăresc două mari direcții: o alimentație corectă, care să limiteze consumul de calorii, combinată cu activitați fizice constante. Cînd acestea nu aduc rezultatele scontate, înseamnă fie că nu le-ați respectat, fie că vorbim de niște factori care intervin în procesele normale ale organismului.

În astfel de momente cînd te simți pus la zid indiferent de boala sau afecțiunea cu care te lupți recomand...

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram