Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Publicat pe: decembrie 11, 2018

Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti ?
Terapia cu lipitori medicinale Bucuresti este acceptata, utilizata si promovata drept unic remediu cu rezultate pozitive.  Ne dorim ca romanii sa stie de existenta hirudoterapiei si sa apeleze des pentru a-si trata afectiunile. Afla care sunt substantele secretate de glandele salivare ale lipitorii medicinale. 

Vindecare sigura cu lipitori medicinale Bucuresti
Esti din Bucuresti si cauti un cabinet specializat? Te invitam sa faci cunostinta cu un celebru doctor generalist care practica si hirudoterapia. Este vorba de Dr. Seremet Ghigore. Practica hirudoterapia de peste 30 de ani si a obtinut rezultate de exceptie pentru:

 • Varice
 • Tromboflebite
 • Hipertensiune arteriala
 • Hemoroizi
 • Insuficienta cardiaca
 • Infarct miocardic
 • Ateroscleroza
 • Aritmie
 • Diabet
 • Accident Vascular Cerebral Ischemic și Hemoragic
 • Infertilitate
 • Hernie de disc (fara interventie chirurgicala, fara operatie)
 • Dereglare/durere ciclu menstrual
 • Hepatita B
 • Hepatita C
 • Citeste aici detalii complete: http://seremet.ro/articole/31-despre-dr-seremet
 • O prima sedinta cu lipitori medicinale va fi cea mai surprinzatoare pentru ca vei vedea in timp real cum te binedispun lipitorile si extrag sangele cu toxine, colesterolul din organism. Efectiv vei pleca zambind, deoarece dupa
  hirudoterapie creierul secreta hormonul fericiri: serotonina. Substantele din lipitori medicinale
  Te ingrijoreaza starea sanatatii tale? Vrei sa renunti de tot la medicamente? Vindeca-te natural cu ajutorul terapiilor complementare.
  Retine: Terapia cu hirudo medicinalis va avea succes doar daca este acompaniata de un stil de viata sanatos, cu toti nutrientii necesari, sport si mult pozitivism.
  Daca apelezi la lipitori medicinale Bucuresti vei fi curios sa afli totul despre aceste renumite nevertebrate. Iti vom demonstra cum actioneaza lipitoarea si ce substante cu rol reparator introduce in organismul tau. Asemeni albinelor, lipitorile sunt concepute pentru a ne regenera corpul. Lipitorile contin un complex de peste 100 de substante biologic-active.

  1. Hirudina este recunoscuta de farmacisti, medici, stiinta ca fiind cel mai puternic anticoagulant existent pe planeta. Se afla in proportie de 45% in lipitorile medicinale. Are impact sporit in coagularea sangvina. Va bloca factorii V, VII și XIII si astfel poate opri coagularea la nivelul proteinei fibrinogenului, cat si agregarea trombocitelor din fluxul sangvin.
  Hirudina nu a putut fi replicata in laborator, intrucat lipitorile medicinale au un efect terapeutic cu mult mai puternic decat hirudina extrasă artificial. Ce este de fapt? E o substanta de tip proteic compusa dintr-un lant de 65 de aminoacizi.  Printre acesti aminoacizi se numara: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina si glicina.
  In colaborarea cu alte substante active ale lipitorii, hirudina va stopa formarea hibrinei, in paralel cu stoparea formarii trombelor.
  Hirudina din lipitori medicinale Bucuresti va regla complet micorcirculatia sangelui in tesuturi si la locul aplicarii. Are actiune antiinflamatorie, cu efect anestezic si dezinfectant.
  Are actiune instanta pentru ca nu exista metabolism si va fi eliminata in aceeasi forma din corp.

 1. Acid hialuronic natural se afla in lipitorile medicinale. Se dovedeste eficienta in fata celui realizat prin sinteza in diferite laboratoare sau fabrici. Probabil ai auzit adesea de acid hialuronic in cadrul saloanelor de cosmetica sau a cabinetelor de chirurgie estetica. Lipitorile medicinale stimulează producția naturală de acid hialuronic, din moment ce sângele este curățat și toxinele sunt eliminate, se va forma aceeași cantitate de sânge mai curat, oxigenat, unde va fi inclus și acidul hialuronic natural introdus de lipitori în sistem.Acidul hialuronic natural actioneaza mult mai complex si ajuta structura ligamentara şi structura musculara pentru a fi mai elastice.
  Citeste mai multe despre actiunea pozitiva a lipitorilor asupra pielii: https://lipitori.ro/blog/139-legatura-dintre-tratamentul-cu-lipitori-medicinale-si-tenul-tanar

3. Destabilaza - ferment care nu permite trombilor (cheaguri de sange) sa se stabilizeze pe artere, vase de sange.  
          Citeste mai multe despre cum actioneaza lipitorile impotriva cheagurilor de sange:
https://lipitori.ro/blog/167-opreste-formarea-cheagurilor-de-sange-cu-lipitori-medicinale

4. Substanta hemostatica - peptidaza, acea substanță de tip activ-agresiv care are capacitatea de a descompune inclusiv trombii.
5. Hialuronidaza - acid ce reduce vascozitatea hyarulonan, antibiotic, creste vascozitatea interstitiala. Este adesea utilizat in tratarea herniilor de disc.
6. Apiraza - inhiba agregarea trombocitelor
7. Bdeline - anti-inflamator, inhibă plasmina, tripsina și acrosin
8. Eglines - inhibă activitatea de alfa-chemotripsina, substilisin, catepsina G și elastaza
9. Colagenazele - enzime care descompun legăturile peptidice din colagen
10. Proteazele - enzime pentru debridarea rănilor și arsurilor
11. Factorul Xa inhibitor - inhibă activitatea de factor Xa de coagulare, prin formarea complexelor echimolare
12. Calin - inhibă coagularea sângelui prin blocarea legăturii dintre factorul Von Willebrand și colagen, inhibă agregările plachetare mediate de colagen.
13. Enzimele lipolitice - defalcare a lipidelor, implică hidroliza trigliceridelor|
14. Holisterinesteraza – are actiune antisclerotica
15. Inhibitor de triptaza- inhibă enzimele proteolitice ale celulelor mastocitare gazdă
16. Acetilcolina - vasodilatant
17. Carboxipeptidaza A inhibitori - crește afluxul de sânge la mușcătură

Sperăm că acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie bucuresti să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

 Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la  Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!
Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici:  https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la  0727.641.920
Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram