pixel

Tratamente cu lipitori si productia de celule stem

Publicat pe: decembrie 24, 2023
tratamente_cu_lipitori_celule_stem

Tratament cu lipitori si productia de celule stem

Tratamentele cu lipitori au o actiune extinsa asupra corpului, de la anticoagulant, anti-inflamator, reface si intareste imunitatea pana la eliminarea toxinelor. Stimuleaza si produce celule stem. Esti in tema cu actiunea acestor celule minune in corpul tau? Afla din acest articol cum te vindeca celulele stem si ce fac lipitorile medicinale pentru a mari nasterea acestora.

Relatia dintre tratamente cu lipitori si celule stem

     In corpul fiecarui om se afla sute de tipuri de celule care sustin sanatatea. Printre acestea sunt cateva celule care au o putere mult mai complexa, aceea de a se transforma, a se divide si a vindeca. Se numesc celule stem si le poti supranumi doctorii microscopici din interior. Cum actioneaza acesti mici-magicieni? Se reinnoiesc destul de repede, dar depinde de varsta pacientului, pot vindeca organe si tesuturi. Celulele stem sunt capabile sa se transforme intr-o diversitate de celule cu functii diferite. Cand celula stem se divide, celulele rezultate pot fi tot celule stem sau pot fi un alt tip de celule, celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.)

     Un tratament cu lipitori medicinale este de fapt o micro-chirurgie. Lipitoarea cu ajutorul celor 3 mandibule face o incizie pe corp si actioneaza pe o raza de 10 cm. In primele minute  vaccineaza organismul cu peste 100 de substante benefice, dupa care incepe sa extraga hrana- sangele. Hirudo medicinalis scade presiunea sangvina si alcalinizeaza, fluidizeaza sangele.  Lipitoarea introduce in corp multe enzime ce stimuleaza productia naturala de celule stem.

 Tratamente cu lipitori: Ce tipuri de celule stem sunt?

     Este bine de stiu ca si celulele stem sunt impartite in 2 mari categorii:

 • celule hematopoietice

Celulele stem hematopoietice apartin sangelui si au rol esential in formarea de hematii, trombocite, leucocite. Au fost descoperite inca din anul 1908 de catre  savantul rus Alexander Maksimov, care le-a denumit  “celule stem” pentru ca sunt capabile sa se transforme in diferite tipuri celulare. Au rol inedit de vindecator in regenerarea non-stop a sangelui si de producerea de miliarde de celule sanguine noi in fiecare zi.

 • celule mezenchimale
  Aceasta categorie de celule stem sunt obiectul cercetarilor din prezent. Au puterea de a produce alte categorii de celule (celule cartilaginoase, osoase, musculare, interstitiale, adipoase, tegumentare, nervoase etc). Placenta si tesutul din cordonul ombilical ar fi principalele  surse de celule stem mezenchimale. Cercetatorii reusesc sa izoleze celule mezenchimale din tesutul adipos prin lipoaspiratie si o abundenta celulara (1 gram de tesut adipos contine aproximativ 100000 celule stem).  Cu ajutorul lor se combat procesele inflamatorii, angiogeneza si repara tesuturile cu potential regenerativ. Deci, pot reface organe si tesuturi afectate si sa trateze boli autoimune, inflamatorii de tip cronic.Un tratament complet cu lipitori medicinale are forta de a scadea concentratia de toxine din sange. Stii cu cat? Lipitoarea scade de 10 ori concentratia de toxine din sange. Lipitorile medicinale sunt noul trend in detoxifierea organismului tau! Muscatura lipitorii creeaza un tunel in sistemul limfatic prin care elimina toxinele.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme: http://bit.ly/2qVkgXy

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram