pixel

Hirudoterapie în București: Chirurgii utilizează lipitori medicinale în proceduri

Publicat pe: noiembrie 26, 2023
hirudoterapie_bucuresti

Hirudoterapie București: Chirurgii utilizează lipitori medicinale în proceduri

   Cauți hirudoterapie în Bucuresti? Te vom pune în temă cu această terapie bio de tratare a întregului corp. Ce este mai fascinant e ca înțări foarte dezvoltate precum Franța, Germania, Rusia, UK, chirurgii au la îndemînă aceasă seringă-bio, acest dispozitiv eficient. E timpul Romaniei să aiba oameni mai puternici, sanatosi si tratați așa cum se cuvine, fără multe medicamente și cu operații non-invazive. Hai să intrăm mai adînc în acest subiect: chirurgia reconstructivă, plastică se bucura de peste 50 de ani de acțiunea terapeutica a lipitorilor.

Din toata lumea la hirudoterapie

   Da, Romania face pași mici dar siguri către acceptarea și recunoașterea a ceea ce cunoaștem deja din țările care aplica lipitorile în spitale. Acum, putem întîlni mai multe centre medicale și spitale care adoptă hirudoterapia. Se întîmplă des ca pacienții să vrea terapia cu lipitori, dar să resimtă o teama fata de ele. În acest caz, terapeutul, psihologul trebuie sa intervina spre a convinge pacientul ca lipitoare nu ii poate face rău. Din fericire, dupa o prima sedință de hirudoterapie București, cînd corpul îți ia substanțele benefice din lipitoare, majoritatea încep sa iubeasca la propriu aceste mici nevertebrate. Avem cazuri unde oamenii vor sa vină și mai des la cabinet doar să simtă cum sanatatea își recapata locul bine-meritat. 
   Știai că sunt foarte mulți chirurgi care își tratează pacieni cu lipitori? Da, pare SF, dar sunt atat de eficiente, încît nicio alta substanța de sinteza nu le poate înlocui.

Marea Britanie promovează cu rezultate utilizarea moderna a lipitorilor

   Televiziunea britanica BBC a studiat îndeaproape puterea lipitorilor medicinale și a ținut să ne împărtășească rzultatele lor. Muțumim pentru detaliile precise, emisiunii BBC Eath LAb. Ca să ne convingem de acțiunea medicală a lipitorilor au mers la Universitatea de medicina Swansea, unde au luat interviu unui renumit profesor și chirurg. Profesorul Iain Whitaker este specializat pe chirurgie plastica și reconstructivă și demonstrează vizibil acțiunea lipitorilor medicinale. Medicul chirurg afirma: “Le utilizez în mod frecvent pe extremitați, spre exemplu pe degete. Mai exact pentru a reatașa degete. Lipitorile controleaza perfect circulatia sangelui”. 
    Nicio substanță, niciun medicament sau dispozitiv nu are puterea de a declanșa o sîngerare atît de benefică. Lipitorile elimina cheagurile de sînge și refac microcirculația. Efectiv elimina toxinele din sînge, scad colesterolul, sunt o minune de la Dumenzeu.

Citeste aici cum elimina hirudoterapia bucuresti cheagurile de sange: https://lipitori.ro/blog/167-opreste-formarea-cheagurilor-de-sange-cu-lipitori-medicinale

Hirudoterapie Bucuresti: Cat sange consuma o lipitoare?

    S-a cîntărit o lipitoare medicinala flămîndă si avea 0.40 grame, iar dupa ce s-a infruptat cu sange avea 3.37 g.   Are nevoie de 3 luni sa digere o singura masa, pentru ca mai apoi sa mai actioneze o data și să însereze substanțe benefice.  Este compusa din 65 de aminoacizi care o inzestreaza cu actiune dezinfectanta, putere antiinflamatorie si de anestezie locala. Reface rapid si strategic microcirculatia sangelui, atat in locul patologic, cat si in tesuturi.  Oamenii de stiinta din intreaga lume afirma ca nicio altă substanță din natură sau creata artificial nu poate da efectul de hemoragie timp de 24-48 ore in locul aplicării procedurii. Acțiune echilibrată: 70% actiune locala si 30% acțiune generala.   

  Privim în următorul video cum lipitorile sunt utilizate în scopuri chirurgicale și cum acționează LIVE. E fascinant! Vezi video: https://www.youtube.com/watch?v=owxXd9PJp2Y

Sperăm că acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie bucuresti să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la  Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici:  https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la  0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram