Hirudoterapie Bucuresti: Chirurgii utilizeaza lipitori medicinale în proceduri

Publicat pe: decembrie 7, 2018

Hirudoterapie Bucuresti: Chirurgii utilizeaza lipitori medicinale în proceduri

   Cauți hirudoterapie în Bucuresti? Te vom pune in tema cu aceasta terapie bio de tratare a intregului corp. Ce este mai fascinant e ca in tari foarte dezvoltate precum Franta, Germania, Rusia, UK, chirurgii au la indemana aceasta seringa-bio, acest dispozitiv eficient. E timpul Romaniei sa aiba oameni mai puternici, sanatosi si tratati asa cum se cuvine, fara multe medicamente si cu operatii non-invazive. Hai sa intram mai adanc in acest subiect: chirurgia reconstructiva, plastica se bucura de peste 50 de ani de actiunea terapeutica a lipitorilor.

 

Din toata lumea la hirudoterapie in Bucuresti

   Da, Romania face pasi mici dar siguri catre acceptarea si recunoasterea a ceea ce cunoastem deja din tarile care aplica lipitorile in spitale. Acum, putem intalni mai multe centre medicale si spitale care adopta hirudoterapia. Se intampla des ca pacientii sa vrea terapia cu lipitori, dar sa resimta o teama fata de ele. In acest caz, terapeutul, psihologul trebuie sa intervina spre a convinge pacientul ca lipitoare nu ii poate face rau. Din fericire, dupa o prima sedinta de hirudoterapie bucuresti, cand corpul isi ia substantele benefice din lipitoare, majoritatea incep sa iubeasca la propriu aceste mici nevertebrate. Avem cazuri unde oamenii vor sa vina si mai des la cabinet doar sa simta cum sanatatea isi recapata locul bine-meritat. 
   Stiai ca sunt foarte multi chirurgi care trateaza pacienti cu lipitori? Da, pare SF, dar sunt atat de eficiente, incat nicio alta substanta de sinteza nu le poate inlocui.

Marea Britanie promovează cu rezultate utilizarea moderna a lipitorilor

   Televiziunea britanica BBC a studiat indeaproape puterea lipitorilor medicinale si a tinut sa ne impartaseasca efectelor lor. Multumim pentru detaliile precise emisiunii BBC Eath LAb. Ca sa ne convingem de actiunea medicala a lipitorilor au mers la Universitatea de medicina Swansea, unde au luat interviu unui renumit profesor si chirurg. Profesorul Iain Whitaker este specializat pe chirurgie plastica si reconstructiva si demonstreaza vizibil actiunea lipitorilor medicinale. Medicul chirurg afirma: “Le utilizez in mod frecvent pe extremitati, spre exemplu pe degete. Mai exact pentru a reatasa degete. Lipitorile controleaza perfect circulatia sangelui”. 
    Nicio substanta, niciun medicament sau dispozitiv nu are puterea de a declansa o sangerare atat de benefica. Lipitorile elimina cheagurile de sange si refac microcirculatia. Efectiv elimina toxinele din sange, scad colesterolul, sunt o minune de la Dumenzeu.

Citeste aici cum elimina hirudoterapia bucuresti cheagurile de sange: https://lipitori.ro/blog/167-opreste-formarea-cheagurilor-de-sange-cu-lipitori-medicinale

Hirudoterapie Bucuresti: Cat sange consuma o lipitoare?

    S-a cantarit o lipitoare medicinala framanda si avea 0.40 grame, iar dupa ce s-a infruptat cu sange avea 3.37 g.   Are nevoie de 3 luni sa digere o singura masa, pentru ca mai apoi sa mai actioneze o data pe corpul tau si sa insereze substante benefice. Hirudina este cea mai importanta substanta.  Este compusa din 65 de aminoacizi care o inzestreaza cu actiune dezinfectanta, putere antiinflamatorie si de anestezie locala. Reface rapid si strategic microcirculatia sangelui, atat in locul patologic, cat si in tesuturi.  Oamenii de stiinta din intreaga lume afirma ca nicio altă substanță din natură sau creata artificial nu poate da efectul de hemoragie timp de 24-48 ore in locul aplicării procedurii. Acțiune echilibrată: 70% actiune locala si 30% acțiune generala.   

  Privim în următorul video cum lipitorile sunt utilizate în scopuri chirurgicale și cum acționează LIVE. E fascinant! Vezi video: https://www.youtube.com/watch?v=owxXd9PJp2Y

Sperăm că acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie bucuresti să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

 

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la  Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici:  https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la  0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram