pixel

Tratează cardiopatia ischemică cu Dr Șeremet în București

Publicat pe: noiembrie 22, 2023
Terapia_cu_lipitori_medicinale_dr_seremet

Tratează cardiopatia ischemica cu Dr Seremet în Bucuresti

Dr Șeremet are peste 30 de ani experiența în medicina și este specialistul nostru în hirudoterapie din București. O afecțiune a inimii iți poate da peste cap întreaga viata daca nu reușesti sa o ameliorezi sau tratezi la timp. Cardiopatia ischemica îți sună cunoscut? Daca ai în familie sau ai fost chiar tu diagnosticat, afla cum o poți vindeca fără operație sau durere.

Dr Șeremet este promotorul hirudoterapiei în București și România

    Domnul doctor Șeremet Gheorghe a deschis ochii românilor asupra eficienței tratamentelor cu lipitori medicinale. Deși, nu a început cu aceasta specializare, si-a dedicat cariera şi energia pentru a trata oamenii de boli complicate, unele aparent incurabile.

Hai sa urmărim parcursul profesional al profesionistului lipitori.ro

   Totul a prins contur odata cu absolvirea Universitatii Medicale “Nicolae Testemiteanu” din Chisinau în anul 1983, unde a studiat medicina generala. Acum, la peste 35 de ani distanta, Dr Șeremet are la activ foarte multe specializari și aprofundari ale diferitelor arii ale medicinei, cu precadere ale ramurei complementare, fără implicația medicamentelor cu efecte adverse.
      Ținem și menționăm: cardiologie, boli interne, hirudoterapie, reumatologie, diagnosticul functional, terapia Metraton, acordarea ajutorului de urgență medicală, apiterapie, psihoterapie, terapie quantică, fiziobalneoterapie, baroterapie, chiropractica, acupunctura, ayueveda, homeopatie, Heel terapie, reiki, dianeticoterapie, Hiuston Control Corectie (coloana vertebrala C1-C2), tehnologii medicale informaționale si lista poate continua.

Vindecat de cardiopatie ischemică

Se intamplă adesea ca pacienți cu boli de inima să nu-și cunoasca diagnosticul exact sau sa se streseze deoarece resimt frica. Afla despre cardiopatia ischemică că este un dezechilibru la nivelul inimii. Se ingustează arterele coronare, deci inima nu mai este complet irigata si scade nivelul de substante nutritive si oxigen necesare unei funcționări optime a inimii.  
    Această afecțiune nu poate fi tratată complet, dar cu ajutorul lipitorilor medicinale o putem ține sub control și nu va crea daune în organism. Deci, vom aplica lipitori cu scopul de a preveni înfundarea arterelor sau depunerea de colesterol în pereții vaselor.
      Dr Șeremet s-a confruntat cu multe cazuri de operatii cu stent, care au rolul de a oferi protecției contra unui infarct miocardic. Putem întâlnim des înfundarea stentului, deci pacientii au nevoie de medicamente care pot impiedica acest episod negru.

      Terapia cu lipitori medicinale este eficientă pentru că obțineți toate substanțele necesare desfundării arterei coronare înfundate, poate desfunda automat aceste stenturi aplicate inimii și dispare durerea la nivelul inimii.  Hirudoterapia este forța ce antrenează tot sistemul cardio-vascular și fluidizează fluxul sangvin, acțiune ce reduce considerabil tensiunea arterială.
           Hirudo medicinalis ghidată de terapeutul tău va mușca in punctele cheie si îți va insera în organism peste 150 de substanțe absolut binefăcătoare, care repara, vindecă și protejează tot corpul.

Lipitorile medicinale au puterea de a:

 1. Elimina apariția unor posibili trombi
 2. Oxigena tesuturile
 3. Modifică structura sangvină

Care este simptomatologia cardiopatiei ischemice?

    Raspunsul este foarte subiectiv, deoarece boala nu se manifestă la fel pentru niciun pacient. Așadar, unii nu vor avea dureri, ci vor sesiza o ușoara tulburare de ritm, conducere sau o insuficiență cardiacă.  Foarte mulți vor avea durere toracală la efort, de cateva minute, care va disparea de îndată ce pacientul ia un repaus.
       Daca durerea apare deodata fără explicație, este accentuată și persistă, poate fi cazul unui infarct miocardic.

Dr Șeremet: Cum depistam aceasta boala?

Recomandam investigații de specialitate precum:

 1. electrocardiograma
 2. ecografie cardiacă
 3. analize de sange
 4. coronarografia
 5. EKG de efort

Afla aici cum te vindeci complet de hipertensiune arteriala: https://lipitori.ro/blog/142-regleaza-tensiunea-arteriala-mare-cu-lipitori-medicinale

Speram ca acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat și încrezător în eficința tratamentului cu lipitori medicinale pentru a redobândi sănătatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la Dr. Șeremet Grigore?  Sună la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram