Trateaza cardiopatia ischemica cu Dr Seremet in Bucuresti

Publicat pe: noiembrie 29, 2018

Trateaza cardiopatia ischemica cu Dr Seremet in Bucuresti

Dr Seremet are peste 30 de ani experienta in medicina si este specialistul nostru in hirudoterapie din Bucuresti. O afectiune a inimii iti poate da peste cap intreaga viata daca nu reusesti sa o ameliorezi sau tratezi la timp. Cardiopatia ischemica iti suna cunoscut? Daca ai in familie sau ai fost chiar tu diagnosticat, afla cum o poti vindeca fara operatie sau durere.

Dr Seremet este promotorul hirudoterapiei in Bucuresti si Romania

    Domnul doctor Seremet Gheorghe a deschis ochii romanilor asupra eficientei tratamentelor cu lipitori medicinale. Desi, nu a inceput cu aceasta specializare, si-a dedicat cariera si energia pentru a trata oamenii de boli complicate, unele aparent incurabile.

Hai sa urmarim parcursul profesional al profesionistului lipitori.ro

   Totul a prins contur odata cu absolvirea Universitatii Medicale “Nicolae Testemiteanu” din Chisinau in anul 1983, unde a studiat medicina generala. Acum, la peste 35 de ani distanta, Dr Seremet are la activ foarte multe specializari si aprofundari ale diferitelor arii ale medicinei, cu precadere ale ramurei complementare, fara implicatia medicamentelor cu efecte adverse.
      Tinem sa mentionam: cardiologie, boli interne, hirudoterapie, reumatologie, diagnosticul functional, terapia Metraton, acordarea ajutorului de urgenta medicala, apiterapie, psihoterapie, terapie quantica, fiziobalneoterapie, baroterapie, chiropractica, acupunctura, ayueveda, homeopatie, Heel terapie, reiki, dianeticoterapie, Hiuston Control Corectie (coloana vertebrala C1-C2), tehnologii medicale informationale si lista poate continua.

Vindecat de cardiopatie ischemica
    Se intampla adesea ca pacienti cu boli de inima sa nu-si cunoasca diagnosticul exact sau sa se streseze deoarece resimt frica. Afla despre cardiopatia ischemica ca este un dezechilibru la nivelul inimii. Se ingusteaza arterele coronare, deci inima nu mai este complet irigata si scade nivelul de substante nutritive si oxigen necesare unei functionari optime a inimii.  
    Aceasta afectiune nu poate fi tratata complet, dar cu ajutorul lipitorilor medicinale o putem tine sub control si nu va crea daune in organism. Deci, vom aplica lipitori cu scopul de a preveni infundarea arterelor sau depunerea de colesterol in peretii vaselor.
      Dr Seremet s-a confruntat cu multe cazuri de operatii cu stent, care au rolul de a oferi protectie contra unui infarct miocardic. Putem intalni des infundarea stentului, deci pacientii au nevoie de medicamente care pot impiedica acest episod negru.

      Terapia cu lipitori medicinale este eficienta pentru ca are toate substantele necesare desfundarii arterei coronare infundate, poate desfunda automat aceste stenturi aplicate inimii si dispare durerea la nivelul inimii.  Hirudoterapia este forța ce antrenează tot sistemul cardio-vascular și fluidizează fluxul sangvin, acțiune ce reduce considerabil tensiunea arterială.
           Hirudo medicinalis ghidata de terapeutul tau va musca in punctele cheie si iti va insera in organism peste 150 de substante absolut binefacatoare, care repeara, vindeca si protejeaza tot corpul.
Lipitorile medicinale au puterea de a:

  1. Elimina aparitia unor posibili trombi
  2. Oxigena tesuturile
  3. Modifica structura sangvina

Care este simptomatologia cardiopatiei ischemice?

    Raspunsul este foarte subiectiv, deoarece boala nu se manifesta la fel pentru niciun pacient. Asadar, unii nu vor avea dureri, ci vor sesiza o usoara tulburare de ritm, conducere sau o insuficienta cardiaca.  Foarte multi vor avea durere toracala la efort, de cateva minute, care va disparea de indata ce pacientul ia un repaus.
       Daca durerea apare deodata fara explicatie, este accentuata si persista, poate fi cazul unui infarct miocardic.

Dr Seremet: Cum depistam aceasta boala?

Recomandam investigatii de specialitatea precum:

  1. electrocardiograma
  2. ecografie cardiaca
  3. analize de sange
  4. coronarografia
  5. EKG de efort

Afla aici cum te vindeci complet de hipertensiune arteriala: https://lipitori.ro/blog/142-regleaza-tensiunea-arteriala-mare-cu-lipitori-medicinale

Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram