pixel

Lipitoarea: ajuta la producerea de serotonina - hormonul fericirii!

Publicat pe: decembrie 10, 2023
lipitoare_serotonina

Lipitoarea este capabila sa vindece o serie de afecțuni cu ajutorul a peste 100 de substante biologic-active. Cît de importantă este fericirea? Știai că bucuria nu ține numai de starea mentala, cît și de substanțele produse la nivelul creierului. Serotonina sau hormonul fericirii îți sună cunoscut? Hai să aflam cum poate lipitoarea să influențeze total modul în care creierul tau produce substanțele bunei dispoziții.

Zîmbetul dat de lipitoare

    Vrem să-ți oferim informații cît mai clare despre modul în care funcționează corpul tău. Cum poți combate anxietatea, insomnia, iritabilitatea, depresia si fricile care ne întuneca viața? Prin apelearea la tehnici complementare, precum lipitoarea medicinala. Serotonina este de fapt un neurotransmitator care se formează în creier și are un impact imens pentru tot corpul. Este dovedit știintific că există atît factori interni, cît și externi care favorizează o cantitate optimă a substanței.
    Printre factorii interni se numara: alimentatia bogata in fructe, legume, ciocolata neagra, carne,alimente ce cresc nivelul unui aminoacid esential numit triptofan. Cum ne ajută? Dacaă adaugam si vitamina B6, atunci triptofanul se transformă în serotonină și vom fi mult mai relaxați.
    Un alt factor intern eficient sunt lipitorile, care au in componența salivei 45% hirudina, grupe diverse de substante cu rol reparator, antibacterian, anti-inflamator, anti-coagulant, proteine și peptide, lipide și polizaharide. Oamenii de șiința înca nu au indentificat  cele 8 % din totalul substanței solide din saliva lipitorii, ceea ce demonstreaza ca nu poate fi replicata in laboratoare.

Lipitoarea: acțiune dirijată de 4 efecte strategice

    Sa trecem in revista și care sunt factorii externi ce contribuie la producția de serotonină. Ia în vedere ca lumina solara ajută la secretarea hormonului fericirii. Cum anume? Păi, lumina intră în corp prin ochi, ce o trimit mai apoi catre glanda pineala. Această glanda o utilizeaza pentru a secreta melatonina, ce lucreaza pentru a declanșa producția de serotonina. Așadar, este esențial să întărim cît putem de mult efectul benefic dat de ședințele de hirudoterapie și sa ne scăldăm în lumina solară. Evident, de evitat expunerea indelungată vara și la ore interzise 12-16.

Citeste despre substanțele din saliva lipitorii: Ce substanțe conțin lipitorile medicinale? Hirudoterapie în Bucurest

Care sunt cele 4 mari efecte ale lipitorii?

 • Mușcătura lipitorii are efecte considerable asupra fiecarei celule a corpului uman. Primul efect este cel mecanic: mecanism automat declanșat în creier pentru înnoirea sîngelui.
 • Efect chimic demonstrat: Lipitoarea introduce în sistem peste 150 de enzime cu rol reparator. Efectiv, vei pleca zambind, deoarece se elibereaza si serotonina - hormonul fericirii!
 • Efectul reflexogen: cînd se află pe pielea nostra lipitorile mușcă în puncte reflexogene, ce sporesc extrem de mult efectul pozitiv terapeutic. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune pentru că acolo s-au depus toxine și au drept consecință o circulaţie sanguina și nervoasă deficitara.
 • Efectul cuantic - cînd introduc în organism peste 100 de substanțe benefice, lipitoarea generează un ultrasunet biologic intermitent (40 hz la 250 mhz) care contribuie la refacerea organului afectat, la producerea de celule stem pe zona afectata și la refacerea aurei energetice.

Acum că te-ai convins că vei pleca zîmbind și energizat din cabinetul de hirudoterapie, speram că vei apela cu încredere la tratament cu lipitori medicinale.

Îti dorești să practici hirudoterapia? Te invităm să participi la cel mai așteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri 

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme: http://bit.ly/2qVkgXy
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920. 

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram