Lipitoarea: ajuta la producerea de serotonina - hormonul fericirii!

Publicat pe: decembrie 14, 2018

Lipitoarea este capabila sa vindece o serie uriasa de afectiuni cu ajutorul a peste 100 de substante biologic-active. Cat de importanta este fericirea? Stiai ca bucuria nu tine numai de starea mentala, cat si de substantele produse la nivelul creierului. Serotonina sau hormonul fericirii iti suna cunoscut? Hai sa aflam cum poate lipitoarea sa influenteze total modul in care creierul tau produce substantele bunei dispozitii.

Zambetul dat de lipitoare

    Vrem sa-ti oferim informatii cat mai clare despre modul in care functioneaza corpul tau. Cum poti combate anxietatea, insomnia, iritabilitatea, depresia si fricile care ne intuneca viata? Prin apelearea la tehnici complementare, precum lipitoarea medicinala. Serotonina este de fapt un neurotransmitator care se formeaza in creier si are un impact imens pentru tot corpul. Este dovedit stiintific ca exista atat factori interni, cat si externi care favorizeaza o cantitate optima a substantei.
    Printre factorii interni se numara: alimentatia bogata in fructe (visine, banane), ciuperci, legume, ciocolata neagra, carne ce cresc nivelul unui aminoacid esential numit triptofan. Cum ne ajuta? Daca adaugam si vitamina B6, atunci triptofanul se transforma in serotonina si vom fi mult mai relaxati.
    Un alt factor intern eficient sunt lipitorile, care au in componența salivei 45% hirudina, grupe diverse de substante cu rol reparator, antibacterian, anti-inflamator, anti-coagulant, proteine și peptide, lipide și polizaharide. Oamenii de stiinta inca nu au indentificat  cele 8 % din totalul substanței solide din saliva lipitorii, ceea ce demonstreaza ca nu poate fi replicata in laboratoare.

Lipitoarea: actiune dirijata de 4 efecte strategice

    Sa trecem in revista si care sunt factorii externi ce contribuie la productia de serotonina. Ia in vedere ca lumina solara care ajuta la secretarea hormonului fericirii. Cum anume? Pai, lumina intra in corp prin ochi, ce o trimit mai apoi catre glanda pineala. Aceasta glanda o utilizeaza pentru a secreta melatonina, ce lucreaza pentru a declansa productia de serotonina. Asadar, este esential sa intarim cat putem de mult efectul benefic dat de sedintele de hirudoterapie si sa ne scaldam in lumina solara. Evident, de evitat expunerea indelungata vara si la ore interzise 12-16.

Citeste despre substantele din saliva lipitorii: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Care sunt cele 4 mari efecte ale lipitorii?

  1. Muscatura lipitorii are efecte uriase asupra fiecarei celule a corpului uman. Primul efect este cel mecanic: Mecanismul automat declansat in creier pentru inoirea sangelui.

2. Efect chimic demonstrat: Lipitoarea introduce in sistem peste 150 de enzime cu rol reparator. Efectiv, vei pleca zambind, deoarece se elibereaza si serotonina - hormonul fericirii!

3. Efectul reflexogen: cand se afla pe pielea nostra lipitorile musca in puncte reflexogene, ce sporesc extrem de mult efectul pozitiv terapeutic. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune pentru ca acolo s-au depus toxine din zona reflexogena, deci dereglari energetice, si au drept consecinta o circulaţie sanguina si nervoasa deficitara.

4. Efectul cuantic - cand introduc in organism peste 100 de substante benefice, lipitoarea genereaza un ultrasunet biologic intermitent (40 hz la 250 mhz) care contribuie la refacerea organului afectat, la producerea de celule stem pe zona afectata si la refacerea aurei energetice.

Acum ca te-ai convins ca vei pleca zambind, energizat din cabinetul de hirudoterapie, speram ca vei apela cu incredere la tratament cu lipitori medicinale.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri 

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme: http://bit.ly/2qVkgXy
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920. 

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram