pixel

4 efecte de durată cu tratament lipitori!

Publicat pe: septembrie 5, 2023
4 efecte de durata cu tratament lipitori

Te întrebi cum te poate ajuta un tratament cu lipitori medicinale? De la tratarea multor boli, pînă la chirurgie, cosmetică și îmbunătățirea stării generale a organismului.

Haideți să urmărim 4 efecte de necrezut date chiar de lipitoare.

Un tratament cu lipitori pentru viața

      Realitatea acestui secol este ca stresul și depresiile sunt cauza principală a multor boli. Testele realizate de medici evidențiată că stresul acumulat, care persistă, mai exact cel cronic poate cauza pierderi de memorie și inflamații în creier.  Echipa de cercetatori condusă de profesorul în neuroștiințe, Jonathan Godbout a concluzionat ca pierderile de memorie pe termen scurt sunt asociate cu inflamaţia la nivelul creierului şi a sistemului imunitar.  
    De pildă, ți s-a întâmplat să citesti că nu se cunoaște cu exactitate cauza unei boli, dar printre factorii principali este stresul. De aici poți trage singur concluziile.

Efectul 1: Sângele este alcalinizat

     Tratamentul cu lipitori va lucra pentru a restabili sanatatea în corpul tău, având forța de a secreta peptide și proteine care previn cheagurile de sange.
Lipitoarea are o acțiune pur chimica - elimină în circuitul sanguin hirudina. Acest medicament contine peste 100 de fermenti si enzime active. Sângele se fluidizeaza și se mărește circulația prin spațiile intracelulare, deci se mareste metabolismul celulelor din corpul tau.

 Efectul 2: Scade concentrația de toxine din sânge

      Hirudoterapia are forța de a scadea de 10x concentrația de toxine din sânge. Lipitorile medicinale sunt noul trend în detoxifierea organismului tău! Mușcătura lipitorii creează un tunel în sistemul limfatic prin care elimină toxinele.

 Efectul 3: Utilizarea frecventa de medicii chirurgi

       Da, cum ai citit tratamentul cu lipitori medicinale este noul instrument de baza al chirurgilor. Studiile științifice dovedesc beneficiul adus de lipitorile medicinale în salvarea țesuturilor cu congestie venoasă. Profesorul Iain Whitaker este specializat pe chirurgie plastică și reconstructivă și promovează cu rezultate utilizarea modernă a lipitorilor. Afirmă că le utilizează pe extremități, la reatașarea degetelor spre exemplu. Lipitorile controlează perfect microcirculația. Abilitatea de a extrage sângele într-un mod unic le face pe lipitori atât de folositoare în operații. Vezi detalii in acest video: https://www.youtube.com/watch?v=owxXd9PJp2Y

În 1960, Deganc și Zdravic au efectuat primul tratament al țesuturilor congestionate folosind lipitori. Apelează la hirudoterapie: www.seremet.ro
Astăzi, terapia cu lipitori se bucură de o renaștere în forță printre foarte mulți pacienți din domeniul microchirurgiei reconstructive. Hirudo Medicinalis sunt utilizate în perioada postoperatorie critică, când fluxul venos nu se potrivește cu fluxul arterial, ceea ce poate duce la congestie venoasă, identificată clinic prin aspectul purpuriu al pielii.

 Efectul 4: Lipitorile medicinale ajută în tratarea bolilor de piele

    Hirudoterapia iti restabileste microcirculatia prin activitatea locala a lipitorii, pielea devine mai elastică, hidratata. Lipitorile medicinale pot sa creeze un raport unu la unu si sa sustina acest proces. Se vor forma încontinuu celule noi. Se obțin rezultate exceptionale în tratarea diferitelor boli ale pielii precum:  psoriazisul, dermatite, afecțiuni ale scalpului, alergii ale pielii si eliminarea semnelor date de aceasta afecțiune. Efectele hirudinei asupra pielii: antialergic, antimicrobian, regenerant, curativ si anti-age.  Sunt aur pentru cosmetica curativa!

 Citeste in acest articol cum te vindeci de psoriazis: https://lipitori.ro/blog/157-tratament-naturist-pentru-psoriazis-cu-lipitori-medicinale

 Sperăm ca acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobandi sănătatea.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Alte articole interesante:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Lipitori de vanzare in Bucuresti

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram