Lipitori de vanzare in Bucuresti

Publicat pe: octombrie 2, 2019

Cauti activ lipitori de vanzare in Bucuresti? Stii cum sa le deosebesti? Te invatam pas cu pas cum iti alegi furnizorul de lipitori si care sunt semnalmentele unor dispozitive bio de calitate. 

Lipitori de vanzare sanatoase

Daca esti in cautarea unor lipitori de vanzare in Bucuresti ia in vedere urmatoarele aspecte: 

  1. specia din care fac parte
  2. certificatul de conformitate al lipitorilor
  3. modul in care au fost crescute
  4. perioada de carantina
  5. tipul de transport
  6. Speciile de lipitori sunt numeroase la nivel global. Vorbim de un numar de peste 400 de tipuri de lipitori, carora li se adaugă alte peste 1500 de subtipuri. 

In scopuri terapeutice/medicinale sunt utilizate pentru tratarea diferitelor afectiuni doar trei mari subtipuri, respectiv:

  • Subtipul Hirudo medicinalis – este subtipul cel mai des utilizat
  • Subtipul Hirudo orientalis 
  • Subtipul Hirudo oficinalis 

www.lipitori.ro ofera lipitori de vanzare Bucuresti din specia Hirudo Medicinalis (Medicinalis, Oficinalis, Orientalis, Verbana). Orice pacient/medic/terapeut poate alege marimea lipitorilor, spre a fi utilizate in diferite scopuri. Lipitorile mici sunt de obicei utilizate pentru tratamente faciale, cosmetice. 

Marimea disponibila: Medie (0.9 – 1.5 gr) cu varsta: cel putin 12 luni si perioada de carantina: cel putin 4 luni. Daca iti doresti lipitori mari sau mici, te rugam sa ne scrii in comanda sau sa suni la 0727.641.920.

2. Certificatul de conformitate pentru lipitori de vanzare Bucuresti
Fii foarte atent de la cine cumperi lipitori medicinale. Multi le pot lua din locuri insalubre, periculoase pentru sanatate. 

Lipitorile comercializate de noi sunt crescute intr-un mediu stabil, protejat. Vorbim despre o crescatorie ce respecta normele de curatenie si ingrijire a lipitorilor.
Reproducerea lipitorilor se face sub supraveghere de specialitate. Dupa ce s-a facut o selectie a lipitorilor-mama, in orice luna acestea depun coconi. 

Puii sunt extrem de sensibili si de multe ori daca nu sunt ingrijiti si supravegheati pot muri. O singura lipitoare poate avea intre 80-150 descendenti care inca de la eclozare sunt identici cu mama lor.

3.  Lipitori - Modul in care au fost crescute

Atunci cand cauti lipitori de vanzare Bucurestie necesar sa fii informat, ca sa ai parte de un tratament real.

De pilda, poti intreba vanzatorul/ferma/specialistul despre modul de hranire al lipitorilor.

    Nota informativa:  Lipitorile medicinale au nevoie de hrana la fiecare 20 de zile. Se infrupta cu sange proaspat provenit de la animale. Sangele este pozitionat in  intestine sau din membrane de colagen unde intră puii si musca 

 Interesant de știut! Cu o singură masă copioasa, lipitorile pot trai jumatate de an sau mai mult.

4. Perioada de carantina

Ca sa fim siguri ca lipitorile sunt eficiente, mature si incarcate cu nivelul de substante active optim e nevoie de carantina. Asta inseamna ca vor sta in laborator minim 4 luni. Nu primesc deloc hrana si mai apoi pot pleca catre cabinetele specializate.

5. Tipul de transport
Noi de la lipitori.ro trimitem catre parteneri, clienti, medici, terapeuti si intermediari lipitori depozitate in sticle de plastic cu bile de gel si apa pentru a le proteja. 

Lipitorile ajung rapid la tine in aproximativ 24 de ore, iar daca comanzi vineri sau in weekend comanda este trimisa luni. 

Te anuntam daca exista probleme, intazieri sau lipsa de stoc. 

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram