pixel

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Publicat pe: mai 9, 2023
Consultatie medicala

Lipitori medicinale sunt denumite și injecția bio a naturii.

Hirudoterapia induce o acţiune fizico-cuantică, reflexogenă a lipitorii asupra corpului. Te preocupă de multă vreme starea sănătății, ai apelat la diverse tratamente cu medicamente dar fără rezultat. Te-ai gândit să apelezi la medicina alternativă? Probabil ești deja la curent cu eficiența terapiei cu lipitori medicinale, dar mai ai câteva nelămuriri. Astăzi vom asambla o serie de etape, nelămuriri și curiozități ale pacienților cu care am intrat în contact.

Consultația inițială la hirudoterapeut

Prima discuție cu un specialist în hirudoterapie va avea în prim-plan analiza istoricului medical și recomandări în funcție de fiecare caz în parte. Medicul va cere analize și investigații ale întregului organism pentru a stabili punctual starea de sănătate. Atunci când există un istoric si simptomatologie indicativa, se va incerca identificarea cauzelor si solutiilor pentru a va indeplini visul de a avea o viață normală.

Din moment ce se cunosc cauzele stării precare a sănătății se va crea un plan de tratament cu ajutorul lipitori medicinale. Mai exact, o schemă de aplicare strategică a lipitorilor pe corpul pacientului.
După ce medicul te informează asupra tratamentului, îți verifică istoricul și te pune în temă cu contra-indicațiile, vei semna o foaie de observație prin care îți dai acordul asupra procedurilor ce urmează.

Cât de tare doare mușcătura lipitorilor?

Mulți pacienți au această fobie a durerii și a necunoscutului. De aceea, vrem să spunem că la primele ședințe se aplică de la una la 5 lipitori medicinale, în medie 4-5 lipitori medicinale. Este bine ca la început să se pună doar una singură.
Doare? Ei bine, nu doare. Depinde de sensibilitatea fiecărui individ în parte. Unii pacienți nu simt incizia făcută de lipitoare, iar alții o simt mai tare. De regulă o putem asocia cu o pișcătură de țânțar. Lipitoarea medicinală introduce în organism o serie de substanțe biologic-active, printre care se numără și o substanță anestezică care declanșează o anestezie a țesutului.

 Când se desprinde lipitoarea va rămâne o mică tăietură pe piele. Să nu vă alarmați, e cât se poate de normal și sănătos.  Dacă vorbim despre cazuri urgente, precum: accidente vasculare, infarct miocardic medicul specialist aplică chiar și 10-15 lipitori la o singură ședință.

Ședința de hirudoterapie(terapia cu lipitori medicinale) durează…

Durata variază în funcție de complexitatea cazului și se încadrează între 1 oră - 1 oră jumătate.  Prima sedință este cea mai îndelungată deoarece așteptăm fluidizarea sângelui. Sângele se alcalinizează și stimulează celulele să-și verse deșeurile și să se hrănească. În organism se vor petrece însă o serie de schimbări care pot să influenţeze foarte mult starea generală a sănătății. Treptat se va crește și numărul lipitorilor aplicate în funcţie de toleranţă şi de gravitatea afecţiunii.

 Medicul te va pune în temă și cu posibile sângerări după procedură, care sunt complet normale, din moment ce ai fost mușcat și injectat cu atâtea substanțe benefice. Reține! Tot sângele pierdut va fi înlocuit cu aceeaşi cantitate de ţesut nou.
Asigură-te că ai telefonul de contact al medicului ca să menții legătura cu acesta.

Mai multe despre hirudo medicinalis


Lipitori medicinale sunt înzestrate cu o mini-fabrică de substanțe biologic-active, printre care se numără și:

 • Hirudina este un anticoagulant puternic cu acţiune foarte rapidă
 • Destabilaza - dizolvă fibrina (efecte trombolitice)
 • Hyaluronidase - reduce vâscozitatea hyarulonan, antibiotic, crește vâscozitatea interstițială
 • Apyrase - inhibă agregarea plachetară gazdă
 • Bdellines - anti-inflamator, inhibă plasmina, tripsina și acrosin
 • Eglines - inhibă activitatea de alfa-chemotripsina, substilisin, catepsina G și elastaza
 • Colagenazele - enzime care descompun legăturile peptidice din colagen
 • Proteazele - enzime pentru debridarea rănilor și arsurilor
 • Factorul Xa inhibitor - inhibă activitatea de factor Xa de coagulare, prin formarea complexelor echimolare
 • Calin - inhibă coagularea sângelui prin blocarea legăturii dintre factorul Von Willebrand și colagen, inhibă agregările plachetare mediate de colagen.
 • Enzimele lipolitice - defalcare a lipidelor, implică hidroliza trigliceridelor
 • Inhibitor de triptaza- inhibă enzimele proteolitice ale celulelor mastocitare gazdă
 • Acetilcolina - vasodilatant
 • Carboxipeptidaza A inhibitori - crește afluxul de sânge la mușcătură

Așadar, poți observa cum saliva lipitorilor conține hirudină și inhibitori, adică acele substanțe ce neutralizează acțiunea fermenților. O cantitatea mică de hirudină are un efect uluitor în tratamentul desfășurat de specialist. Este dovedit științific că nicio altă substanță din natură sau creata artificial nu poate da efectul de hemoragie timp de 24-48 ore în locul aplicării procedurii. Acțiune echilibrată: 70% acțiune locală și 30% acțiune generală. Cantitatea minimă de sânge utilizată de o lipitoare este de 5-10 gr.
Hirudina are în componență 65 de aminoacizi, care-i conferă acțiune antiinflamatorie, dezinfectantă și anestezică.

 Microcirculația sângelui este îmbunătățită treptat, în țesuturi și în locul patologic. Efectul se manifestă activ până la 48 de ore. Sperăm că acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la:  0727.641.920

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.90

Lipitori de vanzare in Bucuresti

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram