pixel

Tratamente cu lipitori: șah mat pentru hernia de disc

Publicat pe: iulie 11, 2023
Tratamente cu lipitori: șah mat pentru hernia de disc 1

Foarte mulți oameni apelează la tratamente cu lipitori, fie pentru că au văzut în familie cazuri de vindecare, tratamentele tradiționale nu au rezultate sau vor să fie vindecați în mod natural.
Cum a pornit totul? Te simțeai obosit, brațele erau grele, aveai spasme în mușchii superiori sau chiar furnicături în picioare, durere în spate. Episoadele au continuat, până ce ai devenit stresat și ai făcut un control. Diagnostic: hernia de disc.
Hai să aflăm cum se declanșează această afecțiune, cum o poți identifica și ce impact au remediile cu lipitori medicinale.

Tratamente cu lipitori pentru hernie

Terminologia de hernie descrie o afecțiune care surprinde deplasarea unui organ din cavitatea sa. Hernia de disc, în acest caz este momentul în care un disc al coloanei vertebrale iese din structura proprie. Discul intervertebral este un cartilaj cu rol de amortizor între corpurile vertebrale.

      Alcătuirea discului:

 1. Nucleu pulpos - ca un gel ce absoarbe apă și dă voie vertebrelor să se miște fără eroziune, șocuri
 2. Inel fibrilos  - înconjoară nucleul și îl ține în tensiune

Hernia de disc se instalează fix când inelul se rupe, iar nucleul începe să iasă prin fisura creată, unde poate apăsa un nerv al coloanei, care conduce la durere locală.

     2 tipuri de hernie de disc

Hernia de disc lombară - în apropierea bazinului

Hernia de disc cervicală - în zona gâtului

Ce determină apariția herniei?

      Des întâlnită în acest secol, boala apare pe fondul unor obiceiuri nesănătoase desfășurate zilnic, precum: poziție incorectă la birou, lipsa activității sportive, efort fizic exagerat, vârsta înaintată, fumatul, predispoziție genetică, kilogramele în plus, lovituri sau șocuri asupra coloanei.
     Nicio categorie de vârstă nu e scutită de vizita acestei boli tăcute, dar cu urmări grave în timp.

Acțiunea tratamentelor cu lipitori asupra herniei de disc
     Spre deosebire de pratica medicală generală, hirudoterapia nu e invazivă sau dureroasă.   Din moment ce lipitoarea mușcă în zonele cu probleme, sunt introduse în organism substanțe anti-inflamatorii din secreția glandelor salivare: Bdelins, Eglins.  Se vor dizolva treptat particulele discului intervertebral ieșit din cavitate, care apasă pe nervul coloanei.
     Lipitorile medicinale (hirudo medicinalis) injectează prin mușcătură substanțe ce grăbesc vindecarea țesuturilor afectate, îmbunătațesc circulația sângelui și metabolismul pentru hernie. Se va reduce considerabil durerea și inflamația locală.

   Complicațiile date de hernia de disc netratată

Hernia de disc, fie lombară sau cervicală este o afecțiune serioasă, din moment ce vizează chiar coloana vertebrală. Trebuie tratată la primele semne de înaintare. Care sunt complicațiile ce pot apărea?

 1. Mersul poate fi îngreunat, nu-ți mai poți simți picioarele sau mâinile, deoarece nervii cervicali sau lombari pot fi comprimați de discul herniat.
 2. Lezarea permanentă a măduvei spinării
 3. Durere cronică de spate - îți afectează viața personală, starea de spirit
 4. Sindromul Cauda Equina (cozii de cal) - se poate pierde controlul asupra vezicii urinare sau a colonului.Experții în domeniu afirmă că tratamentele cu lipitori sunt extrem de eficiente  în cazul unor discuri herniate cronice. Studiile practice demonstrează că hirudoterapia facilitează vindecarea pacientului în 70% dintre cazuri.
  Hernia de disc este foarte periculoasă și trebuie tratată imediat! Cine își dorește să ajungă la operație? Ca să elimini acest episod traumatizant, adresează-te imediat unui medic pentru investigații la cele mai mici semnale de durere persistentă.

Un tratament timpuri te ajută să recuperezi total funcțiile sistemului scheletic și muscular.

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la: 0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale generale: www.seremet.ro

Articole interesante:

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Lipitori de vanzare in Bucuresti

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram