pixel

Tratament naturist cu lipitori medicinale!

Publicat pe: mai 23, 2023
lipi d

 Ce știi despre boala de care suferi?

Tot mai mulți oameni caută un tratament natural, deoarece nu mai tolerează reacții adverse, au și alte afecțiuni cu care poate interfera sau doresc să-și respecte stilul de viață sănătos.  

Lipitorile medicinale tratează:

Sistemul cardiovascular: 
Cardialgiile, stenocardiile, hipertensiunea arterială, etc
Afectarea sistemului respirator:
Astmul bronșic ori bronșita
Sistemul digestiv :
Gastrite, pancreatite cronice, ulcere duodenale, ulcere gastrice, constipațiile, etc.
Sistemul hepato-biliar: 
Ciroze, hepatite cronice, ca și colecistite
Patologii de tip chirurgical: 
Hemoroizii, fisurile anale, maladia varicoasă semnalată la nivelul membrelor inferioare, etc
Probleme osteo-articular:
Complicații post-traumatice și osteomielitele cronice, ca și osteohondrozele
Afecțiuni neurologice – radiculitele
Deficiențe ale aparatului uro-genital:
Hemoragiile uterine, procesele aderențiale, maladii inflamatorii sesizate la nivelul uterului ori a anexelor, procesele inflamatorii sesizate la nivelul prostatei, etc

Câteva afecțiuni și implicația hirudoterapiei:

Foarte mulți medici doresc să vină în ajutorul pacienților și să declanșeze regenerarea ficatului prin remedii naturiste. Unele sunt benefice la scară mică, iar altele au capacitatea totală de vindecare. Este și cazul tratamentelor cu lipitori medicinale care sunt capabile să ajute ficatul să-și reia funcțiile normale de filtrare a toxinelor din corp.Hai să aflăm împreună ce afecțiuni pot fi tratate prin hirudoterapie, care este tehnica și cum acționează acești răpitori de apă dulce.

 Un procent din ce în ce mai îngrijorător de oameni se confruntă cu tensiune arterială ridicată. Află cum lipitorile medicinale au capacitatea curativă și naturală de a remedia această boală a inimii.
Dacă această afecțiune odată identificată este lăsată netratată, poate cauza afecțiuni grave în corp, unele fără cale de întoarcere. Printre cele mai grave se numără: infarctul, accident vascular cerebral, pierderea vederii, boli ale rinichilor. Haideți să aflăm în cele ce urmează cum apare această boală, care sunt tratamentele și care este implicația hirudoterapiei în această poveste.  

descărcare 2

Datorita rezultatelor foarte promițătoare, multe remedii naturiste detronează medicamentele, operațiile invazive și tratament cu reacții adverse, bazate pe substanțe chimice. Printre aceste tratamente naturale se numără și lipitorile medicinale, aur în regenerarea organelor, tratarea multor boli, detoxifierea corpului și îngrijirea pielii. 

 Atât vedetele din România, cât și din străinătate au cunoscut pe propria piele mușcătura vindecătoare a lipitorilor și se pot lăuda cu rezultate vizibile. 

Citește mai multe articole dedicate...

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram