pixel

Stomatologie: tratament cu lipitori în București

Publicat pe: august 15, 2023
Stomatologie: tratament cu lipitori în București 1

Te-ai gîndit vreodată la un tratament cu lipitori în stomatologie? Lipitorile sunt benefice atât în cazul operațiilor maxilo-faciale, cât și pentru afecțiuni ale dinților și gingiilor.  Hai să aflăm împreună cum sunt aplicate, cât timp și ce rezultate se obțin.

 Tratament cu lipitori pentru dinți.

Lipitorile medicinale au capacitatea de a restabili micro-circulatia, sângele este treptat alcalinizat, iar producția de celule stem este accelerată. Schimbări radicale se vor instala în organism, ce influențează benefic starea generală a corpului tău.

Suferi de parodontoză?

Boala parodontală este o afecțiune cronică, declanșată de o infecție la nivelul gurii. Flora microbiană afectează gingia și poate conduce către un final sumbru: pierderea totală sau parțială a dinților. Cum apare parodontoza? Cauzele sunt diverse, deoarece pot fi implicați factori de natură genetică, psihologică, endocrină și chiar un stil de viață nesănătos. Direct responsabili de acest tablou sunt domnul tartru și domnișoara placa bacteriană. Aceste personaje lucrează împreună și aduc daune ireparabile în gura.

Simptomatologia parodontozei.

     Boala gingivala evolueaza pe parcursul a 3 stadii. Prima oara apare o inflamție a gingiei la pachet cu durere și sângerare. În timp, parodontoza se îndreaptă către structura dinților, gingia se retrage și se formează pungi parodontale. Un tratament cu lipitori poate salva radacinile dinților dacă au infecție și nu se va mai ajunge la extracție și evident toate neplăcerile și durerile ulterioare.

Ce alte afecțiuni se pot trata cu lipitori medicinale in stomatologie?

   Chiar din anul 1817, medicul Thomas Bell a vindecat un pacient cu fistula oroantrală, unde s-a umflat fata. I-a aplicat 6 lipitori pe față si substantele active din saliva lipitorii au diminuat total inflamația. Rapoartele medicale existente indică beneficiile reale ale aplicarii lipitorilor în anomaliile dentare. Încă din anul 1839, Chapin A. Harris a utilizat  lipitori pe gingiile pacienților pentru a drena un abces. Când pacienții sângerează natural de la mușcătura lipitorilor se elimina toxine din organism, astfel macroglossia sau popular limba mare poate fi ameliorata cu hirudoterapie. Agenții anticoagulanți măresc fluxul de sânge în gingii, eliminând toxinele, sporind nutriția în zona afectată. Saliva lipitorilor contine și componente antibacteriene ce reduc dezvoltarea activă a bacteriilor.

Cum acționează un tratament cu lipitori?

       Terapeutul îți va aplica lipitorile medicinale cu ajutorul unei seringi speciale , iar dupa ce se fixeaza lipitoare în zona cheie, pacientul va menține cavitatea bucală într-o poziție semi-închisă. 
    Din momentul în care ești muscat de aceste vietăți minunate ale naturii, sângele tău va începe să se alcalinizeze, iar celulele sunt stimulate să-și verse deșeurile și să se hrănească. Suntem convinși de acțiunea completă a hirudinei și a inhibitorilor ce  neutralizează acțiunea fermenților.
   

O cantitate mică de hirudină are un efect uluitor în tratamentul desfășurat de specialist. Este dovedit științific că nicio altă substanță din natură sau creată artificial nu poate da efectul de hemoragie timp de 24-48 ore în locul aplicării procedurii. Acțiune echilibrată: 70% acțiune locală și 30% acțiune generală.  Hirudina are în componență 65 de aminoacizi, care-i conferă acțiune antiinflamatorie, dezinfectantă și anestezică.

Citește despre toate substanțele secretate de lipitorile medicinale: https://lipitori.ro/blog/134-prima-consultatie-cu-lipitori-medicinale-afla-detalii
Suntem absolut convinși că ești mult mai bine informat în privința acțiunii acestei terapii naturiste și odata cu prima ta vizita în cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

Îți dorești să practici hirudoterapia? Te invităm să participi la cel mai așteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat și susținut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Articole care te-ar putea interesa:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Tratamente cu lipitori si productia de celule stem

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram