Stomatologie: tratament lipitori in Bucuresti

Publicat pe: noiembrie 16, 2018

Te-ai gandit vreodata la un tratament cu lipitori in stomatologie? Lipitorile sunt benefice atat in cazul operatiilor maxilo-faciale, cat si pentru afectiuni ale dintilor.  Hai sa aflam impreuna cum sunt aplicate, cat timp si ce rezultate se obtin.

 Tratament lipitori pentru dinti

Lipitorile medicinale au capacitatea de a restabili micro-circulatia, sangele este treptat alcalinizat, iar productia de celule stem este accelerata. Schimbari radicale se vor instala in organism, ce influenteaza benefic starea generala a corpului tau.

Suferi de parodontoza?

Boala parodontala este o afectiune cronica, declansata de o infectie la nivelul gurii. Flora microbiana afecteaza gingia si poate conduce catre un final sumbru: pierderea totala sau partiala a dintilor. Cum apare parodontoza? Cauzele sunt diverse, deoarece pot fi implicati factori de natura genetica, psihologica, endocrina si chiar un stil de viata nesanatos. Direct responsabili de acest tablou sunt domnul tartru si domnisoara placa bacteriana. Aceste personaje lucreaza impreuna si aduc daune ireparabile in gura.

Simptomatologia parodontozei

     Boala gingivala evolueaza pe parcursul a 3 stadii. Prima oara apare o inflamatie a gingiei la pachet cu durere si sangerare. In timp, parodontoza se indreapta catre structura dintilor, gingia se retrage si se formeaza pungi parodontale. Un tratament cu lipitori poate salva radacinile dintilor daca au infectie si nu se va mai ajunge la extractie si evident toate neplacerile si durerile ulterioare.

Alte boli stomatologice tratate cu lipitori

   Chiar din anul 1817, medicul Thomas Bell a vindecat un pacient cu fistula oroantrala, unde s-a umflat fata. I-a aplicat 6 lipitori pe fata si substantele active din saliva lipitorii au diminuat total inflamatia. Rapoartele medicale existente indica beneficiile reale ale aplicarii lipitorilor in anomaliile dentare. Inca din anul 1839, Chapin A. Harris a utilizat  lipitori pe gingiile pacientilor pentru a drena un abces. Cand pacientii sangereaza natural de la muscatura lipitorilor se elimina toxine din organism, astfel macroglossia sau popular limba mare poate fi ameliorata cu hirudoterapie. Agenții anticoagulanți măresc fluxul de sânge în gingii, eliminând toxinele, sporind nutriția în zona afectată. Saliva lipitorilor contine si componente antibacteriene ce reduc dezvoltarea activa a bacteriilor.

Cum actioneaza un tratament cu lipitori?

       Terapeutul iti va aplica lipitorile medicinale cu ajutorul unei seringi sterile, iar dupa ce se fixeaza lipitoare in zona cheie, pacientul va mentine cavitatea bucala intr-o pozitie semi-inchisa. 
    Din momentul in care esti muscat de aceste vietati minunate ale naturii, sangele tau va incepe sa se alcalinizeze, iar celulele sunt stimulate sa-si verse deseurile si sa se hraneasca. Suntem convinsi de actiunea completa a hirudinei si a inhibitorilor ce  neutralizeaza actiunea fermentilor.
    O cantitate mica de hirudină are un efect uluitor în tratamentul desfășurat de specialist. Este dovedit științific că nicio altă substanță din natură sau creata artificial nu poate da efectul de hemoragie timp de 24-48 ore în locul aplicării procedurii. Acțiune echilibrată: 70% acțiune locală și 30% acțiune generală.  Hirudina are în componență 65 de aminoacizi, care-i conferă acțiune antiinflamatorie, dezinfectantă și anestezică.

Citeste despre toate substantele secretate de lipitorile medicinale: https://lipitori.ro/blog/134-prima-consultatie-cu-lipitori-medicinale-afla-detalii
Suntem absolut convinsi ca esti mult mai bine informat in privinta actiunii acestei terapii naturiste si odata cu prima ta vizita in cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat și încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

 

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram