pixel

Lipitori medicinale Romania: Hirudina - cel mai puternic anticoagulant de pe planeta

Publicat pe: mai 20, 2019

Lipitori medicinale Romania: Hirudina - cel mai puternic anticoagulant de pe planeta 1

Astazi acordam atentie lipitorilor medicinale din Romania si modului in care influenteaza calitatea vietii pacientilor. Hirudina este una dintre componentele salivei lipitorii. Afla ce beneficii directe aduce corpului. 

Lipitori medicinale Romania si hirudina secretata

Stiai ca la ora actuala lipitorile medicinale Romania sunt recunoscute ca fiind dispozitiv medical? Ba mai mult, de fiecare data cand se hranesc secreta prin saliva peste 100 de enzime si substante active. Hirudina se afla intr-o proportie de 45% si niciun laborator din lume nu a reusit sa replice 100% proprietatile acestei substante benefice.

Ce este hirudina?

Markwardt la mijlocul anilor 50 a descoperit si izolat primul compus anticoagulant din saliva lipitorii - hirudina. Recunoscuta de farmacisti, medici, stiinta ca fiind cel mai puternic anticoagulant existent pe planeta, hirudina face minuni la propriu. Valoarea functionala a compusului numit hirudina are efect imediat. Hirudina permite sangelui sa curga timp indelungat fara a se coagula. Acesta este si efectul fundamental ce face ca intregul proces sa fie posibil. Substanta anticoagulanta ajuta circulatia sangelui pacientului sa fie mai rapida, astfel lipitoarea se poate hrani si trai timp indelungat.

Lipitorile medicinale Romania si actiunea antiinflamatorie

Da, lipitorile medicinale Romania au capacitatea de a reduce inflamatiile din corp datorita prezentei hirudinei. Microcirculația sângelui este îmbunătățită treptat, în țesuturi și în locul patologic. Efectul se manifestă activ până la 48 de ore. Multe persoane pot sa nu stie ca au inflamatii in corp. Dar anumite simptome dau de gol aceasta afectiune.

Simptomele inflamatiei sunt:

 1. umflarea zonei
 2. senzatia de caldura
 3. durere locala
 4. inrosire

Cum apare inflamatia in corp?

La origini, inflamatia este o simpla reactie a sistemului imunitar in fata unor alergeni, toxine, infectii, iritatii, chiar stres si anumite boli. Asadar, sistemul imunitar declanseaza o inflamatie pentru a imobiliza factorul ce cauzeaza daune in corp.  Inflamatia de multe ori poate fi asociata cu boli destul de grave deoarece echilibrul din corp este distrus. Bolile pot fi cardiace, diabet, boala Alzheimer, chiar si obezitatea.

Ce afectiuni inflamatorii trateaza lipitorile?

Lipitorile medicinale Romania sunt capabile sa lupte profund impotriva afectiunilor ce produc inflamatii in corp, precum: artrita, osteoartrita, alergiile, reactii la medicamente, e-uri, aditivi, infectiile la nivelul sangelui, depresia, obezitate. Hirudina este o substanta de tip proteic compusa dintr-un lant de 65 de aminoacizi.  Printre acesti aminoacizi se numara: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina si glicina.  In colaborarea cu alte substante active ale lipitorii, hirudina va stopa formarea hibrinei, in paralel cu stoparea formarii trombelor.

Lipitori medicinale Romania - Hirudina este mai eficienta decat Heparina

Stiai ca Hirudina din lipitori este mai sanatoasa decat heparina? Heparina este un medicament injectabil des utilizat cu efect anticoagulant. Este administrat in caz de tromboza, infarct miocardic.

De ce este Hirudina eficienta in fata Heparinei?
In primul rand vorbim despre o substanta naturala produsa de niste vietati vii si nu replicata sau compusa in laborator.

 1. Spre deosebire de antitrombina III și heparina, hirudina nu are nevoie de cofactori.
 2. Hirudina este exclusiv selectiva pentru trombina
 3. Hirudina nu este actionata de peptide si enzimele din sange
 4. Hirudina are actiune instanta in corp pentru ca nu exista metabolism si va fi eliminata in aceeasi forma din corp.

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: http://bit.ly/manual-hirudoterapie
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram