pixel

Cheaguri de sange dizolvate cu lipitori medicinale!

Publicat pe: august 29, 2023
Cheaguri de sange dizolvate cu lipitori medicinale! 1

Oprește formarea cheagurilor de sânge cu lipitori medicinale

Tratamentul cu lipitori medicinale are sigur o acțiune bine coordonată asupra menținerii sângelui sănătos, fluid, oxigenat. De cate ori ai auzit despre cheaguri de sânge? Cât sunt ele de periculoase, cum se formeaza și care-i implicația vindecatoare a hirudoterapiei aflăm în cele ce urmează.

Lipitori medicinale contra cheaguri de sânge
Un cheag de sânge este de fapt o formațiune solidă dintre plachete (componente din sânge) cu proteine plasmatice. Sunt 2 urmări ale acestui fenomen, unul benefic și altul amenintator. Daca cheagul s-a format ca urmare a unei taieturi, o rana, atunci este absolut normal, deoarece așa se apară organismul de sângerare, infectare. Tabloul mai sumbru este formarea cheagului în vene, pentru ca se poate deplasa în zone cu risc major: plamani, creier, picioare.

    Lipitorile medicinale îți vor introduce în organism peste 150 de substanțe bioactive din moment ce vor începe să extragă sânge. De fapt saliva lipitorii este cheia tratarii tale. Una dintre aceste substanțe miraculoase este hirudina, un agent anticoagulant extrem de benefic.  Știința ne arată că în natură sau creată artifical nu există nici o altă substanță care să aibă un efect antiinflamator mai puternic. De altfel, hirudina din lipitoare are un efect foarte bine directionat: 70% actiune locala si 30% actiune generala.

     Cauzele aparitiei cheagurilor de sânge
Un cheag de sânge poate apărea ca urmare a unui stil de viață dezordonat sau a unor boli. Astfel un pacient se poate aștepta la acest rezultat daca:

 1. are in familie persoane care au suferit de aceasta afecțiune
 2. suferă de obezitate
 3. a avut un infarct
 4. are arteroscleroză
 5. a suferit intervenții chirugicale
 6. ia anumite medicamente: pentru cancer la sân, contraceptive, terapie hormonala sau fumeaza
 7. tromboză venoasă profundă
 8. a avut embolism pulmonar
 9. a trecut printr-un accident vascular cerebral
 10. hernia hiatala
 11. sedentar Hai sa ne tratăm natural cu lipitori medicinale în România
  După cum am afirmat și anterior, substanțele din hirudo medicinalis fluidizează sângele, oxigenează țesuturile și modifică structura sangvină.  Cea mai puternică substanță - hirudina este compusa din 65 de aminoacizi, care-i dau acțiune antiinflamatorie, dezinfectanta și anestezica. Microcirculația sângelui este îmbunătățită treptat, în țesuturi și în locul patologic. Efectul se manifestă activ pana la 48 de ore.   Pe fondul acestui tablou medical, substantța care dizolvă cheagurile sanguine fibrinice și inhiba formarea trombului este destabilaza. Hirudo medicinalis au în componența salivei un inhibitor al factorului Xa, iar acest compus restrange efectul de coagulare al factorului Xa de coagulare.  Un alt compus e calinul care poate intervine ca inhibitor al coagularii sângelui prin blocarea legăturii dintre factorul Von Willebrand și colagen, inhibă agregarile plachetare mediate de colagen.

Cum pot evita apariția cheagurilor de sânge
Probabil te asteptai la acest raspuns: cu un regim alimentar echilibrat în primul rand. Consumul de lichide este absolut cheia, deoarece deshidratarea poate conduce catre cheaguri de sange.  

 • Atît la birou, acasa sau în deplasari evită să stai foarte mult în șezut, iar la fiecare 50 de minute mergi, deplaseaza-te pentru a face sângele să se miște mai repede, sa se oxigeneze
 • O greutate constantă, fără grăsimi și tensiunea arteriala normală
 • Exerciții fizice în fiecare zi
 • Chiar daca ai trecut printr-o operație trebuie să încerci să te miști, cât poți de curand.

Speram ca acum ești mult mai bine informat și la prima ta vizită la cabinetul de hirudoterapie să fii relaxat si încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobândi sănătatea.

Îți dorești să practici hirudoterapia? Te invităm să participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din România, semnat și susținut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Alte Articole Interesante:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram