Cheaguri de sange dizolvate cu lipitori medicinale!

Publicat pe: august 29, 2023

Oprește formarea cheagurilor de sânge cu lipitori medicinale

Tratamentul cu lipitori medicinale are sigur o actiune bine coordonata asupra mentinerii sangelui sanatos, fluid, oxigenat. De cate ori ai auzit despre cheaguri de sange? Cat sunt ele de periculoase, cum se formeaza si care-i implicatia vindecatoare a hirudoterapiei aflam in cele ce urmeaza.

Lipitori medicinale contra cheaguri de sange
Un cheag de sange este de fapt o formatiune solida dintre plachete (componente din sânge) cu proteine plasmatice. Sunt 2 urmari ale acestui fenomen, unul benefic si altul amenintator. Daca cheagul s-a format ca urmare a unei taieturi, o rana, atunci este absolut normal, deoarece asa se apara organismul de sangerare, infectare. Tabloul mai sumbru este formarea cheagului in vene, pentru ca se poate deplasa in zone cu risc major: plamani, creier, picioare.

    Lipitorile medicinale iti vor introduce in organism peste 150 de substanțe bioactive din moment ce vor incepe sa extraga sange. De fapt saliva lipitorii este cheia tratarii tale. Una dintre aceste substante miraculoase este hirudina, un agent anticoagulant extrem de benefic.  Stiinta ne arata ca in natura sau creata artifical nu exista nicio alta substanta care sa aiba un efect antiinflamator mai puternic. De altfel, hirudina din lipitoare are un efect foarte bine directionat: 70% actiune locala si 30% actiune generala.

     Cauzele aparitiei cheagurilor de sange
Un cheag de sange poate aparea ca urmare a unui stil de viata dezordonat sau a unor boli. Astfel un pacient se poate astepta la acest rezultat daca:

 1. are in familie persoane care au suferit de aceasta afectiune
 2. sufera de obezitate
 3. a avut un infarct
 4. are arteroscleroza
 5. a suferit interventii chirugicale
 6. ia anumite medicamente: pentru cancer la san, contraceptive, terapie hormonala sau fumeaza
 7. tromboza venoasa profunda
 8. a avut embolism pulmonar
 9. a scapat de un accident vascular cerebral
 10. hernia hiatala
 11. sta des in sezut sau in pat Hai sa ne tratam natural cu lipitori medicinale in Romania
  Dupa cum am afirmat si anterior, substantele din hirudo medicinalis fluidizeaza sangele, oxigeneaza tesuturile si modifica structura sangvina.  Cea mai puternica substanta - hirudina este compusa din 65 de aminoacizi, care-i dau actiune antiinflamatorie, dezinfectanta si anestezica. Microcirculatia sangelui este imbunatatita treptat, in tesuturi si in locul patologic. Efectul se manifesta activ pana la 48 de ore.   Pe fondul acestui tablou medical, substanta care dizolva cheagurile sanguine fibrinice si inhiba formarea trombului este destabilaza. Hirudo medicinalis au în componența salivei un inhibitor al factorului Xa, iar acest compus restrange efectul de coagulare al factorului Xa de coagulare.  Un alt compus e calinul care poate intervine ca inhibitor al coagularii sangelui prin blocarea legăturii dintre factorul Von Willebrand si colagen, inhiba agregarile plachetare mediate de colagen.

Cum pot evita aparitia cheagurilor de sange
Probabil te asteptai la acest raspuns: cu un regim alimentar echilibrat in primul rand. Consumul de lichide este absolut cheia, deoarece deshidratarea poate conduce catre cheaguri de sange.  

 • Atat la birou, acasa sau in deplasari evita sa stai foarte mult in sezut, iar la fiecare 50 de minute mergi, deplaseaza-te pentru a face sangele sa se miste mai repede, sa se oxigeneze
 • O greutate constanta, fara grasimi si tensiunea arteriala normala
 • Exercitii fizice in fiecare zi
 • Chiar daca ai trecut printr-o operatie trebuie sa incerci sa te misti, cat poti de curand.

Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Alte Articole Interesante:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram