Cinci curiozitati despre lipitoare

Publicat pe: noiembrie 30, 2018

Ai tot auzit in stanga si-n dreapta despre lipitoare? La nivel global exista peste 400 de tipuri de lipitori, căror li se adaugă alte peste 1500 de subtipuri. Haideti sa aflam cum au evoluat, unde au fost gasite pentru prima oara si alte aspecte ce-ti hranesc curiozitatea.

  1. Lipitoarea poate creste destul de mare

     Dupa cum afirmam anterior, lipitorile sunt diferite, dar au multe in comun. In jungla Amazoniana se afla Haementeria ghilianii, o specie de lipitori gigant care poate atinge 18 inchi si traiesc pana la 20 de ani. Precum toate speciile hematofage, ghilianii bea sangele si cade de pe gazda.

  1.  Sunt foarte grijulii

      De cele mai multe ori dupa ce depun oua le vor proteja cu propriul corp. Alunga treptat bacterii si ciuperci, iar cand ies din ou se ataseaza de parinte. Isi duc puii catre masa copioasa constand in sange. Dovedesc un spirit parintesc iesit din comun pentru niste nevertebrate.

  1. Protejeaza copilul cu lipitori medicinale

    Sistemul imunitar al copiilor este in curs de formare si este greu sa lupte impotriva infectiilor. Pentru orice raceala medicamente? Este un trend foarte nesanatos, care afecteaza prichindelul in dezvoltare. Stiai ca medicamentele utilizate pot cauza boli adiacente sau reactii alergice? In consecinta copilul tau are nevoie de un aliat natural care sa repare functiile naturale de aparare. Un remediu de incredere sunt lipitorile medicinale care introduc in organism peste 150 de enzime care curata si intaresc tot corpul. Citeste aici detalii: https://lipitori.ro/blog/134-prima-consultatie-cu-lipitori-medicinale-afla-detalii

Bolile copilariei, sinuzita, otita sunt contracarate cu succes. Diferitele tipuri de eczeme, psoriazis, boli cardiovasculare, neurologice, leziuni  si alergii sunt complet tratate de hirudoterapie.

  1. Sange? Nu toate lipitorile se hranesc cu el

In functie de mediu lipitorile se pot adapta. De pilda, in America de Nord poti intalni lipitoarea de apa dulce care nu se hraneste cu sange. Desi nu sunt atrase de sangele uman, daca au ocazia se pot reorienta.

  1. Chirurgia moderna le folosesc cu succes

Chirurgii din toata lumea recunosc efectul complet terapeutic al lipitorilor. Niciun alt instrument medical nu le poate inlocui. Jurnalistii de la televiziunea britanică, BBC a studiat îndeaproape puterea lipitorilor medicinale și a ținut să ne împărtășească efectelor lor. Profesorul Iain Whitaker, specializat pe chirurgie plastica si reconstructiva promovează cu rezultate utilizarea modernă a lipitorilor. Afirmă că le utilizează pe extremități, la reatașarea degetelor spre exemplu. Lipitorile controlează perfect microcirculația. Abilitatea de a extrage sângele într-un mod unic le face pe lipitori atât de folositoare în operații. Urmareste totul in acest video: ttps://www.youtube.com/watch?v=owxXd9PJp2Y

Ti-am hranit curiozitatea despre lipitoare? Vom reveni si cu alte curiozitati care sigur te vor surprinde si convinge de aria larga de actiune. Speram ca  la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram