pixel

5 curiozități despre lipitoare

Publicat pe: octombrie 30, 2023
5 curiozitati despre lipitoare imagine principala

Ai tot auzit în stânga și-n dreapta despre lipitoare? La nivel global exista peste 400 de tipuri de lipitori, căror li se adaugă alte peste 1500 de subtipuri. Haideti sa aflam cum au evoluat, unde au fost gasite pentru prima oară și alte aspecte ce-ți hrănesc curiozitatea.

Lipitoarea poate crește destul de mare

     Dupa cum afirmam anterior, lipitorile sunt diferite, dar au multe în comun. În jungla Amazoniana se afla Haementeria ghilianii, o specie de lipitori gigant care poate atinge 45 cm și trăiesc până la 20 de ani. Ca toate speciile hematofage, ghilianii se hrănesc cu sangele altor animale.

Sunt foarte grijulii

      De cele mai multe ori dupa ce depun oua le vor proteja cu propriul corp. Alunga treptat bacterii și ciuperci, iar cand ies din ou se atașează de părinte. Își duc puii catre masa copioasa constand în sânge. Dovedesc un spirit părintesc ieșit din comun pentru niste nevertebrate.

Sănătatea copilul cu lipitori medicinale

    Sistemul imunitar al copiilor este în curs de formare și este greu să lupți împotriva injecțiilor și pastilelor. Pentru orice răceală medicamente? Este un trend foarte nesănătos, care afectează prichindelul în dezvoltarea sa armonioasă. Știai că medicamentele utilizate pot cauza boli adiacente sau reacții alergice? În consecință copilul tău are nevoie de un aliat natural care să repare funcțiile naturale de apărare. Un remediu de încredere sunt lipitorile medicinale care introduc în organism peste 150 de enzime care curăță și întăresc tot corpul. Citeste aici detalii: https://lipitori.ro/blog/134-prima-consultatie-cu-lipitori-medicinale-afla-detalii

Bolile copilariei, sinuzita, otita sunt contracarate cu succes. Diferitele tipuri de eczeme, psoriazis, boli cardiovasculare, neurologice, leziuni  si alergii sunt complet tratate de hirudoterapie.

Sange? Nu toate lipitorile se hranesc cu el

În functie de mediu lipitorile se pot adapta. De pilda, in America de Nord poți întâlni lipitoarea de apa dulce care nu se hrănește cu sânge. Deși nu sunt atrase de sangele uman, daca au ocazia se pot reorienta.

Chirurgia moderna le folosesc cu succes

Chirurgii din toata lumea recunosc efectul complet terapeutic al lipitorilor. Niciun alt instrument medical nu le poate înlocui. Jurnalistii de la televiziunea britanică, BBC a studiat îndeaproape puterea lipitorilor medicinale și a ținut să ne împărtășească efectelor lor. Profesorul Iain Whitaker, specializat pe chirurgie plastica și reconstructivă promovează cu rezultate utilizarea modernă a lipitorilor. Afirmă că le utilizează pe extremități, la reatașarea degetelor spre exemplu. Lipitorile controlează perfect microcirculația. Abilitatea de a extrage sângele într-un mod unic le face pe lipitori atât de folositoare în operații. Urmareste totul in acest video: ttps://www.youtube.com/watch?v=owxXd9PJp2Y

Ți-am hranit curiozitatea despre lipitoare? Vom reveni si cu alte curiozități care sigur te vor surprinde și convinge de aria larga de acțiune. Sperăm că  la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si încrezător că lipitorile medicinale îți vor binele și vei dobandi sanatatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Alte articole interesante:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram