pixel

Ventuze: Cum folosesti hirudoterapia mai eficient?

Publicat pe: martie 18, 2019

Ventuze: Cum folosesti hirudoterapia mai eficient? 1

Hirudoterapia te ajuta sa iti aperi organismul in mod natural. Ventuzele sunt utilizate pentru a direcționa lipitorile. Afla cum le poti utiliza eficient si care sunt ariile de aplicare a ventuzelor.

De ce aplicam ventuze in hirudoterapie?
      In primul rand, hirudoterapia se aplica de catre terapeut în puncte de acupunctura si presopunctura. Instinctul le atrage pe lipitori catre zonele cu pulsatii mai mari, de multe ori semn al inflamării, blocajului venos. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune pentru ca acolo s-au depus toxine, deci dereglari energetice, si au drept consecinta o circulaţie sanguina si nervoasa deficitara. Dar, nu tot timpul se vor aseza exact in locul vizat de afectiune. Astfel, intervenim cu ajutorul unei ventuze pentru a directiona usor lipitoarea sa muste exact unde ne dorim.
      Pe parcursul terapiei, pacientul va simti o mica incizie precum o piscatura. Este semnalul ca lipitoarea musca in punctul cheie si introduce substante ce opresc coagularea sangelui sau inflamarea zonei. Se va declansa rapid si un efect de ultrasunete: lipitorile emit ultrasunete in interiorul unui cerc local de 10 cm, fapt ce mareste gradul de vindecare.

Hirudoterapie: Cum este masajul cu ventuze?
Pornim sigur catre o metoda de relaxare continua si vindecare: ventuzele. Acele mici constructii inedite din silicon care ne pot scapa si de celulita. Masajul cu ventuze este recunoscut in Romania pentru capacitatea sa de a reduce durerea, a relaxa muschii.

      Vrei sa le utilizezi si tu? Comanda ventuze aici: https://lipitori.ro/ventuza/
Acest tip de ventuze sunt foarte usor de folosit cu un mic training, chiar si la tine acasa. Iti poti face timp cand vii de la job si sa te bucuri de o sesiune de masaj sau hirudoterapie utilizand aceasta inventie. Scapi rapid de raceala, de dureri ale muschilor si oase. Opteaza pentru ventuze in drumul tau spre eradicarea celulitei. Coaja de portocala te poate priva de o viata normala, intervine rusinea si simti ca pielea imbatraneste. Revigoreaza pielea si reinvie microcirculatia. Aplica uleiul special pe toata suprafata pielii afectate si urmeaza acesti pasi:

 1. Aseaza ventuza de  silicon prin metoda vacuum. Ofera relaxare pacientului sau chiar tie si nu aspira prea mult pielea in interiorul ventuzei
 2. Se antreneaza cateva miscari circulare sau liniare pentru a centra ventuza de silicon pe piele
 3. Aerul intra in ventuza si ii poti modifica nivelul de aspiratie al acesteia. Apoi poti continua cu miscarile de masaj.


Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.


Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram