Ventuza silicon, masaj anticelulitic, hirudoterapie, tratament cu lipitori

35,00 lei

Ventuzele din silicon se folosesc cu succes in aplicarea lipitorilor medicinale pe anumite zone, pe langa utilizarea lor in masaj.

Descriere

Ventuza silicon, masaj anticelulitic, hirudoterapie

Daca vrei sa te relaxezi, sa te vindeci mai repede de raceala sau sa scapi de durerile musculare si de oase, una dintre cele mai bune solutii este sa utilizezi ventuzele din silicon pentru masaj. Specialistii recomanda masajul cu ventuze pentru o serie larga de afectiuni si efectele sunt din cele mai bune.

Acestea reduc durerile, imbunatatesc circulatia si au efecte anticelulitice. Insa pentru fiecare parte a corpului trebuie sa folosesti diferite tipuri de ventuze.

Pentru zonele mai reduse ca suprafata, precum bratele, gatul sau gambele trebuie sa utilizezi ventuze pentru masaj de dimensiuni medii. Acestea au diametrul exterior de 5.5 cm (4 cm interior), in comparatie cu cele mari care ajung si la 7 cm.

Ventuzele medii pentru masaj pot sa fie folosite atat de specialistii in masaj cat si de persoanele care isi doresc sa incerce acasa o tehnica de automasaj. Materialul folosit este rezistent si usor. In plus, transparenta sa este ideala pentru ca da voie maseurului sa observe culoarea pielii si sa finalizeze sesiunea de masaj atunci cand aceasta isi schimba culoarea. Simple, usoare si facil de folosit, aceste ventuze masaj medii din silicon pot sa reprezinte solutia perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze printr-o metoda alternativa care da rezultate.

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram