GEL HIRUDO (HIRUDOGEL)

130,00 lei

 

Tradiție, inovație și clasică - Renașterea Hirudo terapiei într-o formă elegantă și simplă.

Gelul Hirudo conține un set echilibrat de substanțe biologic active, produse de lipitori medicale, care, datorită lipozomilor naturali pătrund liber în straturile profunde ale pielii și normalizează funcțiile sale.

SKU: gel Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

  • Brand: Dr. Nikonov
Conținut Hirudină: ~2000 unități (100ml)

Tradiție, inovație și clasică - Renașterea Hirudo terapiei într-o formă elegantă și simplă.

Gelul Hirudo conține un set echilibrat de substanțe biologic active, produse de lipitori medicale, care, datorită lipozomilor naturali pătrund liber în straturile profunde ale pielii și normalizează funcțiile sale.

Elementul cosmetic NM1 - conține micronutrienți, aminoacizi și polipeptide înalte (hirudin destabilase, EGLIN, bdelliny, bioenergomodulatori, neuropeptide, etc.) unice, sintetizate numai de către lipitoarea Hirudo medicinalis, care restaurează și îmbunătățește circulația sângelui, pentru a crește proprietățile reologice ale sângelui, a preveni tromboza vaselor de sânge și formarea hematoamelor; crește drenajul limfatic, pentru a promova eliminarea toxinelor și a produselor reziduale celulare, normalizează procesele metabolice la nivelul pielii, favorizează transportul de oxigen și regenerarea celulelor, pentru a îmbunătăți trofismul țesutului.

Gelul previne în mod eficient inflamația, accelerează vindecarea rănilor și arsurilor. Reduce inflamarea, senzația de greutate în picioare, entorse, înțepături de insecte, reduce tonusul muscular și îndepărtează oboseala generală. Are efect bioenergetic, antistres și acțiune imunostimulatoare.

Hirudo gelul poate fi recomandat și persoanele ce au un stil de viață activ, angajate în muncă fizică și care se confruntă cu stresul fizic. Hirudo gelul are un miros plăcut, de răcire cu efect de hidratare, care pătrunde bine în piele, nu lasă reziduuri pe haine.
Gel "Girudo", marcat de premii rusești și internaționale.

 

Hirudogelul - Dr. Nikonov:

- Eficiență în terapia adjuvantă în tratamentul psoriazisului, varice, tromboflebită, hemoroizi, leziuni herpetice ale pielii;
- Reduce perioada de recuperare după o intervenție de chirurgie plastică de pe față, reduce inflamarea, durerea; hematomul postoperator dispare;
- Promovează epitelizarea pielii și reduce inflamația în cazul statului în picioare timp îndelungat;
- Reduce durerea, inflamația și umflarea gingiilor în parodontita.

Cum se utilizează:

- se aplică un strat subțire de 2-3 ori pe zi pe zonele cu probleme, a nu se freca și a se lăsa până la absorbția completă. Hirudo gelul poate fi folosit pentru prevenirea varicelor, hemoroizilor, etc.

Ingrediente: 45% hirudină pură, acid hyaluronic natural, eglide, destabilază, colagenoză, chininază, neuropeptide, complex de fermenți și vitamine.

Informații suplimentare

Greutate80 g
Dimensiuni3 × 2 × 10 cm
cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram