pixel
Reduceri!

Centura Salvatoare - Scapă de pietre la rinichi

Prețul inițial a fost: 299,00 lei.Prețul curent este: 249,00 lei.

Centura salvatoare este cel mai eficient mod de a topi și elimina pietrele de la rinichi fără operație.

Centura salvatoare

este un remediu natural, fără efecte adverse, cu efecte extraordinare în "topirea și eliminarea pietrelor la rinichi(calculi). Este o invenție proprie ce și-a demonstrat eficiența de mai mult de 20 de ani. Topirea și eliminarea pietrelor se face fără intervenție chirurgicală sau acțiune cu laser.

Cum știu ce mărime a Centurii Salvatoare am nevoie?

Mărimea Centurii salvatoare este de fapt mărimea (circumferința) talie Dvs. Măsurați cu un "centimetru" lungimea (circumferința) taliei Dvs și asta va fi mărimea centurii. Mărimile sunt de la 72 la 140. Alegeti de mai jos cea mai apropiata valoare.
SKU: centura Categorie:

Descriere

Scapa de pietre la rinichi fara operatie.

Metoda tratamentului litiazei renale şi biliare constă în aplicarea brâului pe regiunea lombară sau toracală, pe o durată minimă de trei luni. Durerile se micșorează sau dispar peste 2-3 săptămâni, de asemenea manifestându-se eleminarea prin urină a nisipului, sărurilor de oxalaţi, uraţi, fosfați şi a altor microcristale. La unii pacienţi se pot agrava temporar durerile în regiunea lombo-sacrală. Acest fenomen nu necesită stoparea tratamentului. În acest caz se recomandă reducerea considerabilă a cantităţii produselor alimentare, preferându-se consumarea de apă, sucuri naturale sau ceaiuri în cantitate totala de la 1 la 3 Litri pe zi.

Metoda tratamentului spondilozelor, herniilor, radiculopatiilor, ișialgiilor, artrozelor cu sindrom algic, radiant, constă în aplicarea brâului în regiunea cervicală, toracală, lombară, lombo-sacrală. Durerile se micșorează după primele 5-7 zile de aplicare a centurii.

Metoda tratamentului hipertensiunei, ischemiei cardiace constă în aplicarea brîului pe regiunea toracală sau cervicală. Oscilaţia tensiunii arteriale în primele 5-7- zile nu necesită stoparea  tratamentului. După 2-3 săptămâni tensiunea arterială se va stabiliza având tendinţa de a se normaliza.

Metodica tratamentului colecestitei, colitei, pancreatitei, anexitei, prostatitei necesită aplicarea plăcuţelor curative pe regiunea organului respectiv.

Informații suplimentare

Greutate1 g
Dimensiuni20 × 10 × 2 cm
Mărime (lungime talie în cm)

Alege Marimea, 72 cm, 76 cm, 80 cm, 84 cm, 88 cm, 92 cm, 96 cm, 100 cm, 104 cm, 108 cm, 112 cm, 116 cm, 120 cm, 124 cm, 128 cm, 132 cm, 136 cm, 140 cm

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram