pixel

Regenerarea ficatului prin tratament lipitori medicinale

Publicat pe: iulie 4, 2023

Foarte mulți medici doresc să vină în ajutorul pacienților și să declanșeze regenerarea ficatului prin remedii naturiste. Unele sunt benefice la scară mică, iar altele au capacitatea totală de vindecare. Este și cazul tratamentelor cu lipitori medicinale care sunt capabile să ajute ficatul să-și reia funcțiile normale de filtrare a toxinelor din corp.
Hai să aflăm împreună ce afecțiuni pot fi tratate prin hirudoterapie, care este tehnica și cum acționează acești răpitori de apă dulce.

 Cum are loc regenerarea ficatului?

În primul rând, ce face ficatul pentru noi? Zi de zi, ficatul tău te scapă de toxinele care-ți amenință sănătatea. Filtrează sângele din tractul digestiv, digeră grăsimi, stochează energie pentru activități cotidiene, regenerează celule sanguine distruse de o boală sau leziune. Ce este trist e că ficatul, odată bombardat de boli cronice, leziuni, își va încetini activitatea și va afecta tot organismul.
Acest minunat organ te ajută să produci enzime, este zona de depozitare a vitaminelor, nutrienților și menține echilibrul pentru întregul corp.

Lipitorile medicinale au capacitatea de…

Este bine știut faptul că este nevoie de sânge sănătos, dacă vrem să contracarăm infecțiile și inflamația ficatului. Cum reușim să avem sânge de calitate? Saliva lipitorilor are în componență enzime antiinflamatoare ce reduc considerabil umflăturile, cât și enzime asemănătoare histaminei care lucrează pentru vasodilatarea vaselor de sânge. În acest mod se reglează  circulația sanguină în tot corpul.

Identificarea unui ficat afectat de boală

Ca să putem acționa spre regenerarea ficatului trebuie să cunoaștem și cauzele care au dus către deteriorarea acestuia. Care sunt factorii de luat în considerare?

 1. Alimentația: oamenii nu conștientizează că mâncarea bogată în grăsimi va declanșa depuneri de grăsime și pe organe, inclusiv pe ficat. Ce este mai grav e că ficatul nu prezintă semne clare de boală, nu doare decât atunci când întâlnește cancer hepatic.  Dacă sesizezi pe o perioadă lungă de timp și fără explicație dureri la nivelul stomacului, probleme de digestie, balonare, vărsături, atunci este cazul să faci un control de rutină, mai ales asupra ficatului.
 2. Foarte periculos este consumul de alcool în exces. Ce înseamnă pentru ficat? Pai, ia în calcul că ficatul tău poate procesa 10 până la 15 grame de alcool într-o oră. Studiile de laborator realizate de specialiști recomandă  maxim de două băuturi pe zi pentru bărbaţi şi o băutură pe zi pentru femei. Dacă ai avut hepatită, ai leziuni hepatice din cauza alcoolului, medicii avertizează că e necesar să eviți total consumul de băuturi alcoolice.
 3. Mâncarea sărată - doza zilnică recomandată este de 2.000-2.400 miligrame de sare. Tendința este să se consume chiar și 6000 mg/zi, datorită ambalării alimentelor care au ca și conservant sarea. Excesul de sodiu poate determina retenţie de apă şi inflamaţie în abdomen. Apare în acest mod o suprasolicitare a ficatului.  Renunță la prea multă sare!
 4. Fumatul dăunează mult ficatului. Poți renunța treptat la tigări prin sport, meditație.

Realitate: Lipitorile medicinale îți regenereaza ficatul !

Saliva hirudo medicinalis conține și componente antibacteriene care ajută la combaterea bolilor. Încă din anul 2001, hirudoterapia dă forță ficatului spre vindecare. În anumite condiții respectate cu strictețe, regenererea ficatului este posibilă. Se recomandă o terapie cu lipitori medicinale de 12-14 luni, timp în care se vor realiza între 70-100 ședințe. Se va începe cu 2 sedințe pe săptămână, pe parcurs, acest număr va scădea la o sedință.

VEZI LIVE

Urmărește aici un video în timpul hirudoterapiei, în care are loc detoxifierea ficatului: https://www.youtube.com/watch?v=H9lxW6uZGfg

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la:  0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

 Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Te-ar putea interesa si urmatoarele articole:

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram