pixel

Hirudoterapia: boli ginecologice tratate cu brio!

Publicat pe: mai 31, 2023
Hirudoterapia: boli ginecologice tratate cu brio! 1

           Foarte multe femei se confruntă cu diagnostice problematice, care netratate la timp pot provoca serioase și ireversibile daune în corp.
           Hirudoterapia (terapia cu lipitori medicinale) va ajuta corpul să lupte împotriva bolii. Alege să înlături medicamentele de sinteză, care acționează împotriva reacțiilor naturale ale organismului tău și să-i acorzi noi forțe bio cu ajutorul lipitorilor. 
Astăzi vom întra în sfera unui subiect delicat: ginecologia și vom urmări studiile științifice și cum lucrează lipitorile medicinale în cazul: endometriozei, chistul ovarian, infecții virale și bacteriene.

 Hirudoterapia sau terapia cu lipitori medicinale este non-invazivă, fără efecte adverse și fără medicamente implicate.  

Endometrioza este o afecțiune dureroasă, care determină creșterea anormala a celulelor endometriale în afara cavității uterine. În endometru, în prezența fertilizării și a prinderii ovocitului de perete se formează embrionul. În absența fertilizării, stratul superficial al endometrului se dezlipește și este eliminat, formand scurgerile menstruale. Uneori, din motive necunoscute specialiștilor, endometrul rămâne în uter și crește în ovare, trompele uterine, mușchi și alte organe interne.
   Cum acționează lipitori medicinale în acest caz? Saliva lipitorilor este bogată în enzime și previne coagularea sângelui ce conduce către cheaguri de sânge. Din moment ce aceste enzime au fost distribuite în sânge vor dizolva cheagurile și vor reintroduce un flux normal de sânge în uter, iar toxinele sunt eliminate.

  Un studiu științific cu lipitori medicinale demarat în 2003 de Lomaeva pe un număr de 71 de femei diagnosticate cu endometrioza retroservică și rectovaginală, care nu au putut fi tratate prin intervenții medicale și chirurgicale convenționale, a avut numeroase rezultate pozitive.

După un tratament de 10-14 zile cu lipitori medicinale, 38,2% au înregistrat o reducere semnificativă a durerii, a dimensiunii endometriozei retroservică (posterioară) și normalizarea ciclului menstrual. 22,7% dintre pacientele cu sterilitate secundară au rămas însărcinate după 3 luni de hirudoterapie.

Lipitori medicinale atacă chistul ovarian

      Dacă în cazul endometriozei apar dureri locale, inflamație, chistul ovarian nu se manifestă și nu cauzează durere. Poate fi depistat cu ajutorul unui examen ginecologic sau prin

      Deși pare inofensiv, chistul se poate sparge sau se poate transforma într-o tumoare malignă. Cazurile mai complicate pot conduce către infertilitate.

Lipitorile pot părea ciudate la o primă vedere, dar sunt mult mai prietenoase decât o intervenție pe masa chirurgului. Aplicarea lor nu doare, deoarece mușcătura secretă analgezice și după 10-15 minute durerea mică dispare, în timp ce lipitoarea suge sângele. În 30-40 de minute, hirudo medicinalis secretă enzime benefice. Procedura durează aproximativ o oră.
     

Lipitori medicinale sunt plasate în punctele reflexogene ce au legatura directa cu vaginul. Hirudoterapeutul trebui să știe despre numărul și nivelul hormonilor sexuali. De obicei nu mai mult de 10 lipitori pe sesiune. Această terapie este recomandată femeilor de 20-60 de ani.

Lipitorile te ajută să renunți la terapiile hormonale nedorite, deoarece un astfel de tratament uneori are, pe langa beneficii, efecte secundare foarte puternice.
      Un alt compus important în saliva lipitorii sunt enzimele care ajută la reducerea inflamației. Odată ce inflamația dispare, sângele poate curge liber în vase, care sunt dilatate în continuare de agenții vasodilatatori din saliva lipitorii.

       Printre afecțiunile tratate se numără:

Ciclul menstrual neregulat, chistul ovarian, fibrom uterin, endometrioza, infertilitatea, infecții virale și bacteriene.

Agenții antibacterieni din saliva lipitorii îți protejează uterul și zonele adiacente de infecții bacteriene, care pot da inflamații și durere. Efectele curative ale lipitorilor se datorează componentelor antitrombotice, trombolitice, hipotensive, antiinflamatorii, bacteriostatice și analgezice ale salivei.

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la: 0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

 

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram