pixel

Lipitoarea: efecte cu ultrasunet biologic intermitent

Publicat pe: februarie 7, 2019

Lipitoarea: efecte cu ultrasunet biologic intermitent 1

Lipitoarea medicinală este o minune a naturii. Cum poți avea atât de multe efecte benefice și peste 100 de enzime active? Un efect surprinzător are în centru un ultrasunet biologic intermitent. Hai să aflăm ce reprezintă și cum vindecă corpul.

Lipitoarea emite ultrasunete?

    Un tratament cu lipitori are o acțiune bine înrădăcinată pentru a ajuta corpul să se vindece. Lipitoarea va mușca într-un punct cheie pe corpul tău și te va îmbogăți cu 150 de substanțe eficiente. În saliva micilor prădători cel mai mare procent este ocupat de hirudină. Un agent anticoagulant puternic, imposibil de replicat în laborator.

     Da, exact cum ai citit anterior, pe lângă statutul de injecție biologic-activă, lipitoarea generează un câmp electromagnetic. Acționează pe o rază de 10 cm de la 40hz la 250 mhz și contribuie la refacerea organului afectat, la producerea de celule stem pe zona afectată și la refacerea aurei energetice a pacientului.

      Ce este acest ultrasunet? Hai să le comparăm cu sunetele ca să avem un punct de plecare. Ultrasunetele lucrează la frecvențe mai mari decât sunetul și emană energii direct benefice.  Efectele sunt de durată și vizează celulele corpului tău.

      Pe parcursul terapiei cu lipitoare, terapeutul o va așeza pe corp în puncte de acupunctură sau presopunctură. Prin incizarea pielii în formă de stea lipitoarea introduce substanțe ce opresc coagularea sângelui sau inflamarea zonei. Un procent mare este ocupat de hirudină, aproximativ 45% și este cel mai puternic anticoagulant existent. E o substanță de tip proteic compusă dintr-un lanț de 65 de aminoacizi.  Printre acești aminoacizi se numară: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina și glicina. Hirudina are capacitatea de a anestezia local, reglează microcirculația, are acțiune antiinflamatorie și dezinfectantă.

     Destabilaza elimină trombii şi împiedică formarea acestora în viitor. Cu ajutorul hidrolizei se distrug legăturile fibrinei, factorii cu acţiune antibacteriană - acțiune esenţială datorită bacteriei Aeronomas hydrophilia prezentă în organismul lipitorii medicinale ce major imunitatea organismului.

    Citește mai multe despre substanțele din lipitorile medicinale: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Ultrasunet biologic emis de lipitoare

    Fie că va sta 30 de minute sau 1h jumătate pe corp, lipitoarea va vibra. Spectrul de culori a aurei va deveni mai intens si va pulsa în timpul tratamentului. S-a concluzionat că vibrațiile restabilesc câmpul energetic, inclusiv culorile aurei. 
     Dr. Seremet afirmă că în anul 2001 s-a descoperit că lipitoarea când stă pe corpul uman generează ultrasunet. Cercetările au demonstrat că de fapt generarea frecvențelor intermitente duce la un efect mai mare în vindecarea patologiilor. Majoritatea aparatelor sunt construite după schema lipitorilor. Am învățat să nu dăm 10 minute o frecvență de 1600 Hz sau de 50 hz, nu. Dăm 30 de secunde o valoare, peste 10 secunde o altă valoare și tot așa.

    Toată lumea știe că terapia cu lipitori medicinale a început să fie folosită la boala varicoasă, tromboflebite, tromboze. Este adevărat! Această boală este greu curabilă și nu avem metode eficiente la ora actuală.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram