pixel

Remedii cu lipitori medicinale: Fenomen global

Publicat pe: august 8, 2023
Remedii cu lipitori medicinale: Fenomen global 1

Curios să afli cum aplică remedii cu lipitori medicinale și alți terapeuți din alte țări? Rămâi cu ochii peste următoarele rânduri și-ți vom demonstra cum, unde și de cât timp se practică această terapie naturistă.

De unde au pornit remediile cu lipitori?

Dovezile găsite de-a lungul timpului consemnează existența utilizării lipitorilor încă de pe vremea faraonilor din Egipt. Templele faraonilor aveau încastrate pe pereți imagini clare ale acțiunii lipitorilor. Se putea observa aplicarea lor chiar și în zona creierului. Medicina ayurveda, considerată a fi cea mai străveche, pornită din India susține și utilizează substanțele secretate de lipitoare.
Celebrii medici greci: Herophilos și Hipocrate efectiv echilibrau corpurile pacienților prin aplicarea de lipitori, așadar sângele este resursa cea mai de preț a umanității. Așa să fie? Și de ce? Aflăm imediat în cele ce urmează.

Europa - secolul 18 și 19

      Francezii utilizau peste o sută de milioane de lipitori în tratarea bolnavilor. Deoarece numărul lipitorilor scădea considerabil, UK și Rusia au elaborat legi care să protejeze această specie. În acest moment, există peste 650 de specii de lipitori. Dar nu toate pot fi utilizate asupra organismului.  S-a acordat atenție pentru 3 subtipuri:

 1. Hirudo medicinalis – utilizare frecventă
 2. Hirudo orientalis
 3. Hirudo oficinalis

      Cum utilizează Rusia terapia cu lipitori medicinale?
     Sănătate clădită pe o magazie de proteine și enzime ce curăță sângele, resetează metabolismul și produc noi celule sanguine.  Oamenii se laudă cu un colesterol scăzut, iar inima este personaj principal într-o piesă de succes. Ce este atât de fabulos la ruși? Că știu să aprecieze bogăția dată de natură. Și-au construit cea mai mare fabrică biologică din LUME. Ce produc? Ai ghicit… lipitori!

   

Pășim încet printre sute de borcane uriașe și acvarii pline cu apă, e destul de cald, iar specialiștii sunt toți echipați cu halate , protejați de mănuși și încăltați în papucei de unică folosință. Ne aflăm într-un laborator  de înmulțire a lipitorilor. În Moscova este cea mai mare fermă de lipitori din lume cu 3 etaje impozante și peste 3 milioane de lipitori crescute anual.
     

Aceste mici nevertebrate depun coconi în orice lună, iar în laborator se face o selecție a lipitorilor-mamă. Când se depun coconii, specialiștii supraveghează atent procesul, deoarece se poate întâmpla ca puii să nu se dezvolte complet sau chiar să moară.  O singură lipitoare poate avea între 80-150 descendenți care încă de la eclozare sunt identici cu mama lor.
     De multe ori lipitorile ajung pe lista clinicilor de sănătate și frumusețe, devenind parte din creme, șampoane, loțiuni ce pot atinge și suma de 1000$.

   USA și Germania se întrec la crescut lipitori medicinale
   Americanii au vrut să fie primii care acordă încredere totală lipitorilor și au înregistrat aceste mici nevertebrate ca și dispozitiv medical, deoarece face o incizie la nivelul pielii exact ca în cazul unui bisturiu. Mai apoi ia rolul unei seringi și introduce în organism peste 150 de substanțe active și benefice vindecării.

    Germanii pe de altă parte o vând și în farmacii, fiind cel mai PUTERNIC anticoagulant.
   

Un studiu pilot realizat de germani a studiat efectul remarcabil al lipitorilor în cazul osteoartritei. Autorii acestui studiu sunt: Andreas Michalsen, U. Deuse, T. Esch și G. Dobos.Studiul a urmarit reactia pacientilor timp de 28 de zile. S-a impartit in 2 grupuri> 24 de oameni au primit un singur tratament cu patru până la șase lipitori aplicate direct pe genunchi, iar 27 de pacienti au fost dati in fiecare zi cu crema diclofenac anti-inflamator non-steriod. Citește detalii în acest articol: Durerile de genunchi eliminate.

Israelul promovează tratamentele cu lipitori medicinale.

   De peste 50 de ani lipitorile sunt utilizate în chirurgia estetică și reconstructivă. Specialiștii de la Unitatea de Parazitologie, Departamentul de Microbiologie și Genetică Moleculară, Centrul Kuvin pentru Studiul Bolilor Infecțioase și Tropice, Universitatea Ebraică, Școala Medicală Hadassah, Ierusalim, Israel susțin hirudoterapia prin vocea științei.

   Studiile științifice dovedesc beneficiul adus de lipitorile medicinale în salvarea țesuturilor cu congestie venoasă. S-a raportat vindecare completă în 70-80% dintre cazurile tratate de medici. În Israel, Mumcuoglu și colaboratorii săi au utilizat hirudoterapia pe un studiu cu 23 de pacienți cu vârsta cuprinsă între 8 și 79 de ani, prezentând congestie venoasă a degetelor revascularizate sau replantate.

Din cele 15 degete, 10 degete au fost salvate (66,7%), în timp ce 17 din cele 18 de piele reatașata (94,4%) a fost salvată. Rezultate similare au fost raportate din țări precum SUA , Marea Britanie, Germania și S. Africa.

Astăzi, terapia cu lipitori se bucură de o renaștere în forță printre foarte mulți pacienți din domeniul microchirurgiei reconstructive. Hirudo Medicinalis sunt utilizate în perioada postoperatorie critică, când fluxul venos nu se potrivește cu fluxul arterial, ceea ce poate duce la congestie venoasă, identificată clinic prin aspectul purpuriu al pielii.

Sperăm ca aceste informații să vă redea încrederea și o viață sănătoasă! Numai bine.

Îți dorești să practici hirudoterapia? Te invităm să participi la cel mai așteptat curs de Hirudoterapie din România, semnat și susținut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Articole interesante:

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

Tratamente cu lipitori si productia de celule stem

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram