Vrei hirudoterapie pentru intarirea imunitatii?

Publicat pe: septembrie 23, 2019

Hirudoterapia este una dintre cele mai longevive terapii existente. Imunitatea poate fi fortificata cu ajutorul lipitorilor. Cum se aplica aceasta terapie si ce rezultate avem?

Cine poate aplica hirudoterapie?

Hirudoterapia este deschisa atat copiilor, cat si adultilor. Este o terapie sigura, care nu produce daune in corp. Adica tu poti vindeca cu medicamente sau terapii invazive sa spunem gatul si ataci ficatul. Nu, deci vorbim despre un tratament bio indelungat, un tratament holistic. Holistic insemnand ca trateaza corpul ca intreg, in totalitate.

Singura restrictie fiind pentru cateva tipologii de afectiuni si situatii. Deci avem si contraindicatii in hirudoterapie.
            Acestea iau urmatoarea forma: 

 1. sarcina
 2. coagulopatia
 3. hemofilia
 4. diateze hemoragice
 5. trombocitopeniile
 6. anemii severe
 7. ictus cerebral hemoragic
 8. febrele
 9. alergie la hirudina
 10. neoplasm
 11. insuficienta cardiovasculara
 12. hipotonii
 13. schizofrenia
 14. infarctul miocardic de tip extins (pacemaker, bypass etc.)

Citeste detalii despre contraindicatii aici: Cele 14 contraindicații în tratamentul cu lipitori medicinale
Muscatura lipitorii va fi precum piscatura unui tantar, deoarece actioneaza substantele anesteziante. Durata sedintei variaza intre jumatate de ora si o ora jumatate. Timp in care in corpul tau vor fi introduse peste 100 de substante biologic-active cu rol de protectie si vindecare.
Se remarca o actiune bactericida, alaturi de efectul anti-inflamator, anticoagulant si regenerant.

Hirudoterapie: Ce reprezinta imunitatea?


Imunitatea este o bariera creata de corp pentru a se apara de bacterii, virusuri si toxine. Este o forma de echilibru intre organismele multicelulare care te apara in momentul in care identifica o boala sau infectie. 

Imunitatea poate avea de suferit daca esti stresat, nu te hranesti corespunzator si somnul este prea putin.

Cum iti dai seama ca imunitatea este slaba?

 • se pot inflama ganglionii limfatici
 • infectii una dupa alta
 • oboseala inexplicabila
 • alergii
 • ranile se vindeca greu

Hirudoterapia va lupta pentru a fortifica puterea naturala a corpului. Lipitorile indeparteaza stagnarea venoasa cu toxine. Efectul se manifesta si la 2-3 zile dupa tratament deoarece iese lichid interstitial in bandaj. Se reduce in mod esential durerea deoarece compresia terminatiilor nervoase scade si calmantele din saliva lipitorii isi extind efectul. 

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram