pixel

Tratamentul natural al depresiei cu lipitori medicinale

Publicat pe: aprilie 5, 2019

Tratamentul natural al depresiei cu lipitori medicinale 1

Depresia e o afectiune care se instaleaza rapid fara a fi sesizata si iti sugruma viata. Lipitorile medicinale reprezinta un tratament natural pentru intregul corp. Dar cum actioneaza hirudoterapia in cazul depresiei? Afla detaliile care te intereseaza in urmatoarele randuri. 

Prepara fericirea cu lipitori medicinale
     Depresia este o boala care afecteaza creierul in mod avansat. O poti identifica daca ai stari de tristete frecvente, dorinta scazuta de a trai viata, apatie, scaderea poftei de mancare. Desigur, tratamentul depresiei este diferit in functie de stadiul in care se afla pacientul: depresie usoara, clinica, sezoniera.
     Terapia cu lipitori medicinale are capacitatea directionata de a declansa producerea de serotonina in creier.  Serotonina este un neurotransmitator format in creier care ne ajuta sa fim mai fericiti. Are un rol esential in mentinerea ritmului circadian, influenteaza apetitul si este implicata intr-o multitudine de functii fiziologice si de comportament. Lipitorile medicinale sunt propulsate de componenta numita hirudina aflata intr-o proportie de 45%. De altfel, cand musca lipitoarea introduce in organism substante antibacteriene, anti-coagulante, anti-inflamatoare si peste 100 de enzime cu rol reparator. In organism se va declansa productia de serotonina.
     Depresia poate fi pornita de un eveniment dureros precum: moartea cuiva drag, abandon, pensionare si orice intamplare dureroasa care persista mult timp. Aduce schimbari drastice in sfera comportamentala si sociala.

      Cum declansam natural productia de serotonina?

 1. Lumina soarelui: lumina intra in corp prin ochi, ce o trimit mai apoi catre glanda pineala. Aceasta glanda o utilizeaza pentru a secreta melatonina, ce lucreaza pentru a declansa productia de serotonina.
 2. Meditatia: ajuta ca tratamentul cu lipitori medicinale sa dea roade si creste concentratia de materie cenusie in creier, responsabila de reglarea emotiilor.
 3. Efectul reflexogen al lipitorii: cand se afla pe pielea nostra lipitorile musca in puncte reflexogene, ce sporesc extrem de mult efectul pozitiv terapeutic. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune pentru ca acolo s-au depus toxine din zona reflexogena, deci dereglari energetice, si au drept consecinta o circulaţie sanguina si nervoasa deficitara.
 4. Miscarea este esentiala pentru cresterea ritmului cardiac ce mareste nivelul de serotonina.

Speram ca acest articol sa fie startul drumului catre depasirea depresiei. Stim si ne dorim sa vindecam tot mai multi romani cu ajutorul lipitorilor medicinale. 

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram