pixel

Tratamentul cu lipitori medicinale salvează tiroida

Publicat pe: februarie 4, 2019

Tratamentul cu lipitori medicinale salvează tiroida 1

 Un tratament cu lipitori medicinale este arta de a trata corpul cu puterea lui. Lipitoarea este mediul care conduce către sănătate. Afecțiunile tiroidei sunt o urmare clară a unor dezechilibre hormonale care dau tot sistemul peste cap. Află care e acțiunea hirudoterapiei asupra glandei tiroide.

 Românii apelează la tratamentul cu lipitori medicinale

      Ești nervos fără motiv întemeiat? E posibil să-ți fie afectată glanda tiroidă. Dacă obosești des, nu te poți concentra, transpiri, îți crește pulsul e momentul să faci un control de rutină, fie prin biorezonanță sau medicina tradițională.
     Hai să ne uităm mai aproape de glanda tiroidă. După cum observi în imaginea alăturată, tiroida e localizată la nivelul gâtului. Aceasta are rol esențial în sintetizarea proteinelor și reglarea funcțiilor. Astfel, o tiroidă sănătoasă îți va garanta pulsul și respirația normale, tensiunea arterială echilibrată, o greutate fără oscilații. Tratamentul cu lipitori medicinale salvează tiroida 2

Are puterea de a ține colesterolul sub control, un tonus muscular de invidiat, funcționarea sistemului nervos, cât și văzul. De altfel dereglările menstruale, cât și metabolice pot fi cauzate de funcționarea precară a tiroidei.

       Tratamentul cu lipitori medicinale efectuat corect de un terapeut cu experiență influențează direct glanda tiroidă. Ca urmare a tratamentelor efectuate de Dr. Șeremet în cadrul cabinetului s-a remarcat o legătură între blocajele de pe coloana vertebrală. Vorbim mai exact, de blocajele vertebrelor C4 și C5. Aplicarea lipitorilor medicinale în puncte cheie din corp va regla funcțiile tiroidei. Blocajele de pe coloană vor dispărea în timp, iar toate afecțiunile rezultate vor fi eliminate. E nevoie de voință și alimentație sănătoasă.

  Cum lucrează tratamentul cu lipitori medicinale pentru tiroida?

      Mușcătura lipitorii este de fapt o seringă bio prin care în primele 15-20 de minute se inserează în corp peste 150 de substanțe. Ei bine, aceste substanțe sunt o minune a naturii din moment ce nici savanții nu le-au putut replica în laborator 100%.  Află totul despre ce substante contin lipitorile medicinale bucuresti.   
     Un tratament cu lipitori medicinale lucrează asupra sângelui și a proceselor metabolice din corp. Odată intrate în organism, substanțele din saliva lipitorii vor alcaliniza sângele, detoxifică sângele și îl fluidizează. Are loc o stimulare a producției naturale de celule stem. Acestea se divid și dau naștere unora nou-nouțe. Desigur, pot deveni tot celule stem sau se transformă în celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.). Astfel se declanșează regenerarea anumitor organe afectate, inclusiv a tiroidei.
     Lipitoarea medicinală are un efect reflexogen, antitrombotic, trombolitic, hipotensiv, antiinflamatoriu, bacteriostatic și analgezic al salivei eliminate.  

Consecințe grave date de tiroida bolnavă

    Sunt mulți cei care se ghidează după vorba: ei lasă, o să-mi treacă în timp sau cu ceaiul x, pastila y. Evident fiecare e liber să aleagă ce tratament dorește, dar să fie convins că nu va avea efecte adverse. Bolile ce pot rezulta în acest caz sunt:

 • gușa tiroidiană
 • tiroidita
 • hipertiroidism
 • hipotiroidism
 • noduli tiroidieni, cancer tiroidian

Tratamentul cu lipitori medicinale te vindecă de urmările negre ale unei tiroide netratate la timp. Alege să ai un corp care funcționează normal și îți oferă toată liniștea unei vieți împlinite. Sperăm să apelezi cu încredere la hirudoterapie și să-ți descoperi un nou prieten din medicină.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

 

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram