pixel

Tratamentul cu lipitori medicinale previne pietrele la rinichi

Publicat pe: februarie 26, 2019

Tratamentul cu lipitori medicinale previne pietrele la rinichi 1

Tratamentul cu lipitori medicinale previne pietrele la rinichi

Tratamentul cu lipitori medicinale are o acțiune holistică asupra corpului. Are loc o echilibrare a emoțiilor, a fizicului și spiritului. Litiaza renala sau pietrele la rinichi sunt o boală des întâlnită la toate categoriile de

vârstă. Află ce acțiune are hirudoterapia asupra rinichilor.

Scapă de litiaza renală printr-un tratament cu lipitori medicinale

       Statistica arată că unu din 10 bărbați și una din 25 de femei dezvoltă de-a lungul vieții calculi renali. Cum se formează și ce riscuri aduce litiaza renala? După cum indică și numele vorbim despre compuși solizi formați din sare, minerale în interiorul rinichilor. Probabil foarte mulți dintre noi au avut sau au riscul de a dezvolta o colică renală. Durere apăsătoare în zona rinichiului afectat ce coboară către zona genitală. Nu numai că te indispune, dar poate conduce către complicații severe, precum: insuficiență renală.
Putem preveni acest tablou dureros
       Tratamentul cu lipitori medicinale este terapia ce regenerează organele și restabilește funcțiile normale. Este o metodă străveche care a supravețuit datorită rezultatelor vizibile pentru multe afecțiuni. Hirudoterapia implică o mușcătură fără durere a lipitorii, urmată de extragerea a 5 sau 15 ml de sânge. Beneficiile terapeutice majore sunt date nu numai de mușcătura în sine, ci de substanțele bioactive precum: hirudină, hialurodinaza, calin, substanțe ca și histamina. Află totul despre ce substante contin lipitorile medicinale bucuresti.
       Hirudoterapia este o terapie complementară eficientă în corelație cu un stil de viață sănătos. În primă instanță lipitorile vor modifica structura sângelui și procesele metabolice din corp. Substanțele din saliva lipitorii au puterea de a alcaliniza sângele, îl detoxifică și fluidizează. Cum îmi ajută rinichii? Ajută la eliminarea pe cale naturală a calculilor mai mici de 1 cm diametru. Se stimulează producerea unui număr mare de celule stem. Acestea se divid și dau naștere unora nou-nouțe. Desigur, pot deveni tot celule stem sau se transformă în celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.). Astfel se declanșează regenerarea anumitor organe afectate, inclusiv a rinichilor.

Elimină pietrele la rinichi mari cu centura universală
      Recomandam un tratament eficient bazat pe elemente naturiste care ajută la eliminarea pietrelor la rinichi. Această centură universală lucrează intens asupra regiunii lombare, toracale și abdominale.
      Care este compoziția centurii universale?

 1. Ceară, propolis și alte produse apicole în diferite proportii prelucrate dupa o tehnologie specială
 2. parafină medicală
 3. matrice informațională
 4. ozocherita
 5. țesatură de bumbac
  Noi am testat această centură universală în cazul multor pacienți care sufereau de litiază renală, de altfel a înregistrat rezultate excepționale pentru:
 • spondiloză (cervicală, toracală, lombară)
 • reumatism
 • hernii discale
 • litiază biliară
 • artroze, discopatii, lumbalgii
 • hipertensiune arteriala, ischemie cardiaca
 • colecistita, pielonefrita, colita, anexite, prostatita, adenom de prostata
 • hemoroizi, dureri de cap, dureri in coloana vertebrala, dureri in picioare etc.

Ai pietre la rinichi sau una dintre afecțiunile de mai sus? Dorești să te vindeci în mod natural fără efecte adverse?Comandă aici centura universală dezvoltată de Dr. Seremet: http://seremet.ro/produse/Centura-Universal%C4%83-p109674324
Ai întrebări? Ne poți suna la numărul: 0727.641.920

Tratament cu lipitori medicinale pentru pietre la rinichi
Cum apare litiaza renală?

    Rolul primordial al rinichilor este de a filtra produșii chimici din sânge și a produce urină. Un rinichi perfect sănătos filtrează sângele de metaboliți și îi trimite în urină pentru a fi eliminați din corp. Are control direct asupra nivelului de sodiu, calciu și potasiu din organism. Când nivelul de minerale și săruri din urină crește se formează calculii renali sau nisipul.
    Bărbații sunt mai afectați de pietrele la rinichi deoarece tractul urinar este lung și eliminarea pietrei produce dureri insuportabile. Iar femeile sunt mai predispuse către infecții urinare mai frecvente deoarece uretra este mai scurta.
     Tratamentul cu lipitori medicinale produce un efect bacteriostatic, adică are capacitatea să oprească înmulțirea bacteriilor care produc înfecții ale rinichilor. De altfel se instalează un efect reflexogen, antitrombotic, trombolitic, hipotensiv, antiinflamatoriu, și analgezic al salivei eliminate de lipitori.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

      
      

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram