pixel

Tratament lipitori: Efectele nebanuite ale hirudinei

Publicat pe: iunie 21, 2019

Tratamentul cu lipitori este dedicat celor care vor sa aiba un corp fericit. Merita sa te aperi de medicamente si sa impartasesti si altora binele creat de natura. Hirudina este substanta greu de replicat din lipitori. Afla ce efecte atribuie corpului.

Tratamentul cu lipitori elibereaza Hirudina
 Multi oameni nu cunosc deloc ce semnifica hirudoterapia sau ca poate inlocui foarte multe interventii si medicamente. Este dreptul tau sa fii informat, sa ai acces la remedii de ultima ora si sa ai o viata plina de satisfactii.

     Hirudina este substanta lider din lipitorile medicinale, fapt ce-i confera efect aproape imediat. Este un anticoagulant puternic, ce nu a putut fi creat de laboratoarele de specialitate.

     Cum actioneaza in timp real? Hirudina actioneaza la nivelul sangelui si ii da voie sa curga mult timp fara coagulare. Un efect dumnezeiesc care te poate scapa de congestia venoasa, de tromboza, cheaguri de sange. Este un efect win-win, lipitoarea se poate hrani atat cat isi doreste si tu te bucuri de peste 100 de substante active si enzime gata sa lucreze benefic.

Ce efecte are hirudina?

 1. Reduce inflamatiile din corp. Da, ai citit corect, bolile inflamatorii si-au gasit nasul. Asadar vei scapa de picioarele umflate, artrita, artroza, dureri de cap, epicondilita laterala etc.
 1. Restabileste microcirculatia.  Sangele va fi fludizat, alcalinizat si pregatit sa lupte contra infectiilor din corp si sa previna afectiunile venelor, arterelor. Efectul se prelungeste pana la 48 de ore.
 1. Are un efect anestezic uluitor. Te intrebi daca doare? Doare la fel de mult precum piscatura unui tantar, tocmai pentru ca lipitoare are capacitatea sa se hraneasca in mod invizibil.
 1. Este dezinfectanta. Va lucra spre a contracara infectiile de la nivelul sangelui, sa elimine alergiile si efectele date de anumite medicamente.
 1. Opreste formarea chegurilor de sange. Impreuna cu destabilaza dizolva cheagurile sanguine fibrinice si inhiba formarea trombului.
 1. Eficienta in fata Heparinei: are actiune instanta in corp pentru ca nu exista metabolism si va fi eliminata in aceeasi forma din corp

Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram