pixel

Sedinte cu lipitori medicinale pentru infectii urinare

Publicat pe: martie 12, 2019

Sedinte cu lipitori medicinale pentru infectii urinare 1

Sedintele cu lipitori medicinale sunt susținute de medici, chirurgi, esteticieni, practicieni din toată lumea. Este o metodă curativă și în cazul afecțiunilor urologice precum infectii urinare. Urmărește informațiile din acest articol pentru mai multe detalii privind prevenția și tratarea infecțiilor urinare la femei și bărbați.

Încep sedinte cu lipitori medicinale în Bucuresti
    Ședințele cu lipitori medicinale dezvoltă un efect bacteriostatic, adică are capacitatea să oprească înmulțirea bacteriilor care produc infecții ale rinichilor. În momentul în care lipitoarea mușcă într-un punct reflexogen în primele 20 de minute introduce în corp un amalgam de peste 100 de substanțe biologic-active.

 1. cistita - apare de obicei la femei și se manifestă ca o inflamare a vezicii urinare.
 2. uretrita - întâlnită des la bărbați are ca punct de plecare o inflamare a uretrei.  Se transmite prin contact sexual neprotejat și este cauzată de agenți patogeni precum Chlamydia și gonococul.
 3. pielonefrita - se inflamează rinichii dacă nu tratezi cistita în mod corespunzător. Afectează toate categoriile de vârstă, chiar și copiii mai mici de un an.Tratamentul cu lipitori medicinale sau hirudoterapia este aplicată pentru a reduce inflamația produsă de infecție, indiferent unde este localizată. Cu ajutorul hirudinei se diminuează inflamația și se reglează complet microcirculația sângelui în țesuturi și la locul aplicării. Are efect anestezic și dezinfectant.

Vezi cauzele infecției urinare

    Vorbeam anterior că bateriilor pot popula tractul urinar, uretra sau rinichiul. Cea mai des întâlnită bacterie capabilă de un astfel de tablou este: Escherichia coli (E.coli).  Hai să punem sub lupă E. Coli și să aflăm detalii despre bacterie.
    Știai că Escherichia Coli este prezentă în corpul oricărui om? Da, in tractul gastrointestinal se regăsește de cele mai multe ori inofensivă. Pe de altă parte sunt peste 700 de tulpini E. Coli. Tulpinile rele eliberează toxine și contribuie la extinderea infecțiilor în intestin, meningită și chiar pneumonie.
     O altă cauză este contactul sexual ce permite bacteriilor să se deplaseze către tractul urinar. Recomandare: urinează după fiecare contact sexual și șterge-te din față în spate.
     Alte cauze pot fi: spălăturile vaginale, apa sărată, lipsa de vitamine (A, C sau E) si nivelul scazut de fier, seleniu, magneziu sau zinc pot duce la slabirea sistemului imunitar, clorul si nisipul, lenjerie intimă din materiale sintetice, pietrele la rinichi, constipatia etc.  Citește: Tratamentul cu lipitori medicinale previne pietrele la rinichi. (apasa pe link si mergi catre articol).
   Ședințele cu lipitori medicinale instalează un efect reflexogen, antitrombotic, trombolitic, hipotensiv, antiinflamatoriu, și analgezic al salivei eliminate.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram