Remediu naturist pentru reumatism cu lipitori medicinale

Publicat pe: aprilie 19, 2019

Remediu naturist pentru reumatism cu lipitori medicinale 1

Remediul naturist vizeaza un tratament non-invaziv, care trateaza corpul fara a-l supune la reactii adverse si substante chimice. Reumatismul apare sub forma de dureri ale oaselor pe fondul unor inflamatii in corp. Afla cum te poti trata si cum se aplica remediul cu lipitori medicinale.

Reumatismul tratat cu remediu naturist 

     De cate ori ai auzit: Ma dor oasele, cred ca se schimba vremea. Care sunt radacinile acestei vorbe? Situatia sta in acest fel: cartilajul articular imbatraneste. Are rol esential in atenuarea presiunilor in interiorul articulatiei. Cartilajul isi pierde functiile in fata imbatranirii naturale a corpului, obezitate, suprasolicitare si chiar expunerea la frig. In acest serial, un rol principal il are si lichidul synovial (articular), care asigura o miscare fluida a articulatiei.  Atunci cand presiunea atmosferica variaza, presiunea lichidului synovial se echilibreaza la aceasta. In acest moment, daca se modifica cartilajul, fragmente cartilaginoase cad în lichid si-l fac sensibil la variatiile presionale.

     Remediul naturist cu lipitori medicinale nu e bazat pe un singur mecanism de actiune, ci pe o varietate de efecte diferite. Astfel este aplicat de terapeuti drept terapie locala. Actioneaza treptat mai intai asupra sangelui, caruia ii reduce vascozitatea si simultan dilata vasele sanguine si accelereaza functiile limfei.

Lipitoarea exercita asupra corpului un efect anestezic ai analgezic, actiune ce micsoreaza durerile din corp.

       Aproximativ toate bolile sistemului musculo-scheletic au in centru afectarea functiei musculare. Tensiunea musculara poate fi definita ca variatie anormala intre tensiunea musculara si tonusul muscular. Punctele ce declanseaza durerea sunt de 2 tipuri: latente si active. Punctele de declansare active prezinta durerea in mod spontan si nu e nevoie de un stimul din exterior, iar cel latent are la baza puncte de declansare care elibereaza durere doar sub presiune.

     Hiperactivitatea, durerea, inactivitatea, posturi incorecte si trauma pot conduce catre scurtarea tonusului muscular si la slabirea muschilor fazici ( au in compozitie fibre cu contractie rapida).

Actiunea remediului naturist cu lipitori

   Remediul naturist cu lipitori vine cu un scop bine stabilit: sa rupa cercul vicios al agravarii simptomelor.  In etapa in care hirudoterapia este inclusa ca parte a unui program de terapie fizica echilibrata si a unui program de exercitii terapeutice, are adesea efecte vizibile pe o perioada lunga de timp. Sindromul cronic vertebrogenic și articular datorat tulburarilor reumatismale degenerative si a durerilor sportive sunt unul din numeroasele domenii practice de aplicare a lipitorilor.

Speram ca acest articol sa fie startul drumului catre vindecarea reumatismului. Stim si ne dorim sa vindecam tot mai multi romani cu ajutorul lipitorilor medicinale. 


Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: http://bit.ly/manual-hirudoterapie
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram