pixel

Remediu bio: Cum refacem circulatia sangelui

Publicat pe: iunie 28, 2019

Amorteala in picioare, senzatie de raceala? Ai experimentat un astfel de simptom? Cel mai probabil te confrunti cu o circulatie deficitara. Afla din acest articol ce remediu bio poti adopta si care sunt exercitiile care-l insotesc.

Remediul bio pentru pericolul din sange
Pare greu de acceptat, dar si circulatia sangelui iti afecteaza in mod vizibil starea generala a sanatatii. Se pot dezvolta cu usurinta boli cardiovasculare, care conduc in cazuri extreme chiar catre deces. 
Remediul bio cu lipitori are forta de a reface circulatia sangelui, il fluidizeaza si alcalinizeaza. Cu ajutorul substantelor active ce depasesc numarul 100, sangele si organele sunt regenerate in timp. Hirudina se afla in proportia cea mai mare in saliva lipitorii si este capabila sa blocheaze factorii V, VII si XIII si are forta de a opri coagularea la nivelul proteinei fibrinogenului, cat si agregarea trombocitelor din fluxul sangvin. Acest puternic anticoagulant este capabil sa stopeze formarea trombelor (cheaguri de sange).  Asadar, hirudina este anestezica, antiinflamatorie si dezinfectanta.

 • Destabilaza e un ferment care nu permite trombilor (cheaguri de sange) sa se stabilizeze pe artere, vase de sange.  Află mai multe detalii despre hirudoterapia în combaterea cheagurilor de sange: https://lipitori.ro/blog/167-opreste-formarea-cheagurilor-de-sange-cu-lipitori-medicinale
 • Apiraza – inhiba agregarea trombocitelor
 • Bdeline – anti-inflamator, inhibă plasmina, tripsina și acrosin
 • Eglines – inhibă activitatea de alfa-chemotripsina, substilisin, catepsina G și elastaza

Vezi toate substantele secretate de lipitorile medicinale in acest articol: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Cum arata circulatia normala a sangelui

Circulatia normala a sangelui poate garanta sanatatea organelor si o viata calitativa, longeviva. Daca circulatia din motive cunoscute sau pur si simplu neclare, este deranjata atunci intregul organism are de suferit. 

Viteza normala de circulatie a sangelui este de 20 – 60 cm/s. Opteaza sa-ti mentii functionarea normala a vaselor de sange. 

Afectiunile in corelatie directa cu circulatia sangelui in extremitati si pelvis conduc catre o fragilitate mare a capilarelor si asa apar inesteticele varice. 

Remediul bio cu lipitori medicinale va imbunatati semnificativ circulatia sangelui in tot corpul. Prima procedura de hirudoterapie va dura intre 1 ora sau 1h jumatate, mai mult decat de obicei, deoarece sangele poate fi ingrosat si asteptam fluidizarea acestuia. Sangele se va alcaliniza si stimuleaza celulele sa se vindece si sa verse produsii acumulati. 

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: 
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  


cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram