pixel

Pot aplica lipitori medicinale si pentru animale?

Publicat pe: mai 13, 2019

Pot aplica lipitori medicinale si pentru animale? 1

Ne confruntam des cu intrebari despre zonele de aplicare a lipitorilor medicinale. Actioneaza la nivelul sangelui si apoi substantele biologic active patrund in sistem. Afla cum poti aplica lipitori chiar si animalutului tau de companie.

Cazuri chirurgicale tratate cu lipitori medicinale

In cadrul unui centru de tratament pentru animale numit Fitzpatrickreferrals intalnim cazul unei pisici pe nume Amy, operata de 2 zile la un picior. In timpul unui control de rutina, medicul veterinar observa ca este ceva in neregula. Medicul afirma: “Am sesizat ca este o mare problema cu circulatia sangelui. Aceasta situatie este o problema masiva pentru noi.” Operatia desfasurata a decurs corect, a intarit osul, dar vasele de sange au cedat. Sangele care intra nu se mai intoarce. Asadar piciorusul pisicii este rece deoarece are sange rece in interior.

Vezi video cu interventia aici: https://www.youtube.com/watch?v=4eSmRT6sLFQ

Intervine tratamentul salvator: terapia cu lipitori medicinale
Au adus lipitori din Wales, UK si echipa medicala spera ca lipitorile vor extrage sangele rece din piciorul lui Amy si circulatia va fi refacuta din nou. S-au aplicat mai multe lipitori pe piciorul pisicii. Lipitorile trec la treaba si se umfla cu sange. Introduc in organismul pisicii o serie de substante biologic-active. In prima instanta sangele va fi fluidizat si alcalinizat.  Se stimuleaza celulele sa se vindece si sa verse produsii acumulati.

Cu ajutorul hirudinei din componenta salivei se va opri formarea trombelor (cheaguri de sange). Este cel mai cel mai eficient anticoagulant descoperit pana acum, mult mai puternic decat heparina. Hirudina bochează factorii V, VII și XIII si are forta de a opri coagularea la nivelul proteinei fibrinogenului, cat si agregarea trombocitelor din fluxul sangvin.    Hirudina are la bază un lant de 65 de aminoacizi. Printre acesti aminoacizi se numara: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina si glicina.
    In cazul pisicii Amy, lipitorile medicinale au intervenit timp de 25 de minute. Medicul spune la final de terapie: "Nimic nu este mai placut decat o lipitoare mare si grasa intr-o situatie rea." Lipitoarea medicinala a refacut circultia sangelui la normal.

Lipitorile medicinale salveaza viata animalului tau

Poti utiliza lipitorile medicinale pentru a imbunatati speranta de viata a animalului tau de companie. Din momentul in care au intrat in corp aproximativ 150 de substante, muscatura lipitorii creeaza un tunel in sistemul limfatic prin care elimina toxinele. Hirudoterapia scade de 10X concentratia de toxine din sange.
Urmareste in acest video cum lipitorile refac circulatia sangelui in cazul unei operatii plastice de reconstructie. Acest catel a suferit o operatie de indepartare a unei tumori: https://www.youtube.com/watch?v=vNJgSAoT9-A&t=1s
Arii de aplicare:
- Reface circulatia, preventia congestiei venoase
- Cresterea imunitatii
- Creste speranta de viata
- Sange fluidizat si alcalinizat
- Scade de 10X concentratia de toxine din sange
Citeste: https://lipitori.ro/tratament/aplicare-lipitori


Citeste detalii: 
Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: http://bit.ly/manual-hirudoterapie
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram