Lipitorile medicinale reglează ph-ul din sânge în colaborare cu anumite obiceiuri sănătoase. Cât este de periculos un mediu acid și ce ravagii produce? Află în următorul articol cum poți obține sânge și mediu intern alcalin.
Lipitori medicinale: 4 beneficii date de apa alcalina
Un organism inundat de aciditate va avea impact negativ asupra sângelui și limfei. S-a testat în laborator rapiditatea cu care se dezvoltă microorganisme, bacterii și viruși într-un mediu acid. Dacă reușim să ne alcalinizăm corpul vom fi sănătoși și trăim mai mult timp.
Este nevoie de un echilibru între acid și alcalin. Multe boli sunt declanșate de un mediu acid al corpului. Lipitorile medicinale au o acțiune pur chimică - elimină în circuitul sanguin peste 100 de fermenți și enzime active. Sângele se alcalinizează, fluidizează și se mărește circulația prin spațiile intracelulare, deci se mărește metabolismul celulelor din corpul tău.
Lipitorile medicinale și pH-ul corpului tău!
Ce este pH-ul?
Vorbim mai exact despre hidrogenul potențial (concentrația de ioni de hidrogen). Dacă ph-ul este ridicat, înseamnă că organismul este oxigenat și alcalin. PH-ul își modifică valorile când urmează traiectoria către tractul digestiv. În gură are valoare mare și în colon mici. Este sănătos să menții pH-ul sângelui pentru 7.4.
Orice valori care fluctueaza sub 6.8 sau peste 7.8 implica încetarea functionarii funcțiilor vitale ale organismului. S-ar putea să fi ghicit deja: hrana impactează mult mediul acid din corp.
Ce alimente sunt acide?
- aditivii alimentari
- carnea roșie, excesul de grăsime
- mezeluri, carne de porc, ficat
- băuturi acidulate, energizante, oțet
- cafea, dulciuri
- oțet, castraveți murați, pâine albă
- ouă, paste, lapte bătut
- bere, vin, ceai negru, apă carbogazoasă
- castraveți murați, suc natural de fructe
Urmărește în imaginea alăturată diferențele între acid și alcalin
Detalii complete despre apa alcalină
Cheia vieții este ph-ul din sânge! Cum obținem sânge alcalin? Prin echilibrarea apei introduse în organism și a alimentației. PH-ul este potențialul de hidrogen. Nivelul ph-ului apei variază între 0 și 14. Ghidul Apelor Minerale creat de Prof. Univ. Dr. Ing. Florian Zamfirescu și Societatea Națională a Apelor Minerale SNAM S.A. ne atrage atenția asupra ph-ului apei. Apa cu un pH mai mic de 7, apa are un caracter acid, iar la unul mai mare de 7 are un caracter bazic sau alcalin. Apa pură are pH-ul 7, iar atunci cand este expusa dioxidului de carbon din atmosfera, acest echilibru are ca rezultat un pH de aproximativ 5.2.
Cum este apa de la robinet?
Hai să luăm în calcul următoarele date.
Apa cu pH mic, adică sub 6.5 este acidă, corozivă. Înseamnă că acea apă conține ioni metalici: mangan, cupru, fier, plumb sau zinc din țevi, acvifer sau câmpurile de apă prin care trece. Aceste metale toxice sunt nocive pentru sănătate și poate avea culoarea albastru-verzui și un gust acru, metalic.
Apa potabilă are un pH ideal de cuprins între 6 – 8,5 ca să nu afecteze sanatatea întregului corp.
Reține! Corpul tău va pastra în mod echilibrat pH-ul, astfel nu e afectat de consumul unei ape care are o valoare de pH in limite normale admise.
Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori sau la ☎️0727.641.920.
Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.