Lipitori medicinale intr-o manifestatie puternica cu arteroscleroza

Publicat pe: septembrie 30, 2019

Lipitori medicinale inregistrate in catalogul FDA (The Food and Drug Administration) din SUA ca fiind dispozitiv medical. Cum pot lipitorile sa contracareze arteroscleroza? Hai sa avem o analiza de ansamblu.

Lipitori medicinale si boala celor peste 40 de ani

      Te-ai gandit vreodata cat de mult bine pot face aceste lipitori medicinale? Imbunatatesc vizibil pe analize functiile sistemului nervos si endocrin. Este ca o masinarie a timpului care pune stop pe ceasul biologic al omului.
Arteroscleroza este o boala a arterelor de sange, acestea se ingusteaza si peretii sunt ingrosati de depunerile de lipide. Pe parcurs ce boala evolueaza, se blocheaza fluxul sanguin si apar diverse afectiuni ale inimii. 

Se detecteaza prezenta unor plagi care pe masura ce se ingroasa, exista riscul de aparitie a unui blocaj, deci apare riscul de accident vascular cerebral ori alte probleme cardiace. Modul in care se manifesta arteroscleroza depinde mult de care vase de sange sunt afectate. 

       Arteroscleroza vaselor cerebrale se intalneste des la persoanele in varsta. Din moment ce boala evolueaza, apare o scadere a nivelului de sange catre creier, asadar o lipsa drastica a oxigenului. Pacientul se poate confrunta cu memorie afectata, ameteli frecvente, incetinirea vitezei de lucru si mentale, cat si o posibila dezvoltare a dementei.  

      Fix cand plaga acopera o parte semnificativa din arterele cerebrale, este un risc de accident vascular ischemic sau ruperea vasului de sange.

Lipitori medicinale versus medicatie

Lipitorile medicinale au drept efect terapeutic 3 puncte: 

  • musca in puncte reflexogene si activeaza meridianul implicat
  • efect biologic - substante active ce normalizeaza procesul patologic
  • descarcare pur mecanica a fluxului de sange  - asigura aspirarea sangelui de catre lipitoare si sangerarea terapeutica de dupa cadere.

Lipitorile pot dizolva cicatricile si restaureaza elasticitatea peretilor vaselor de sange. Acest fapt este asigurat de enzimele proteice, care rezulta in formarea pe piele a elastazei, colagenaza, destabilaza.

Cum se rezolva problema arterosclerozei?

Medicii prescriu medicamente care reduc colesterolul din sange si tesuturi. Colesterolul este vital pentru oameni! Fara colesterolul, sistemul nervos si creier vor avea de suferit. Colesterolul e responsabil pentru muschi si activitatea sexuala.
Medicamentele prescrise dau o lovitura uriasa asupra ficatului, asupra muschilor si functia sexuala la barbati. 

Lipitori.ro este promotorul medicinei complementare in Romania. Recomandarile noastre au o baza stiintifica, cazuistica reala si testata in cabinet, cat si prin intermediul colaboratorilor si terapeutilor antrenati sa reuseasca. 

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/


Distribuie acest articol pe:
lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram