pixel

Lipitori Bucuresti tratează astmul

Publicat pe: iulie 30, 2019

Lipitorile medicinale sunt dispozitivul biologic care urcă pe podium în privința vechimii în medicină. Printre indicațiile de tratament se află și tulburările respiratorii precum: astm. Află în cele ce urmează cum se ameliorează boala și ce acțiune au aceste lipitori.

 Ai astm? Te poți trata cu lipitori medicinale

      Numeroase experimente reușite, studii medicale și utilizarea pe scară largă acreditează lipitorile medicinale ca fiind un tratament eficace.  Astmul este o boală a căilor respiratorii care are la bază o inflamație gravă. E neplăcut să faci crize de astm. Simți că îți pierzi controlul și da se instalează o teamă. Teama că poți ajunge din nou în camera de gardă.

    Cum se manifestă astmul? Căile aeriene devin roșii, inflamate, se irită ușor și se îngustează. Când se umflă foarte tare se instalează respirația șuierătoare, simți că nu ai aer și te doare în piept. Ținut sub control va produce atacuri ușoare. Însă, există și riscuri date de mediu, poluare, agenții alergeni, stres. Fără un tratament, astmul va afecta în timp plămânii, care vor funcționa greu.

    Acțiunea directă dată de lipitorile Bucuresti

    Dr. Olga Gilyova, Profesor în medicină la Perm State Academy of Medicine din Russia indică utilizarea cu succes în cazul astmului, într-un articol medical: BIOTHERAPEUTICS, EDUCATION & RESEARCH FOUNDATION. Îl poți accesa aici: http://www.bterfoundation.org/tbl/tbl_0201.pdf#page=1

     Lipitorile au avantajul de a produce peste 100 de substanțe cu proprietăți biologice. Printre cele mai cunoscute este capacitatea de a produce o sângerare foarte benefică organismului, numită și flebotomie. 
     Astmul este o inflamație gravă în corp, da? Medicamentele de sinteză vin să țină în frâu această inflamație, dar nu să o vindece complet. E ca și cum ai masca reacția naturală a corpului, sensibilitatea lui.

     Lipitoarea medicinală are o acțiune anticoagulantă puternică dată de substanța cheie denumită hirudină. E o substanta de tip proteic compusă dintr-un lanț de 65 de aminoacizi.  Printre acesti aminoacizi se numara: glutamina, lezina, cistina, asparagina, serina si glicina. Va bloca factorii V, VII și XIII si astfel poate opri coagularea la nivelul proteinei fibrinogenului, cat si agregarea trombocitelor din fluxul sangvin.
    Partea impresionantă este că hirudina are acțiune antiinflamatorie, fapt ce ameliorează și conduce către vindecare pacienții care suferă de astm. Hirudina colaborează cu alte peste 100 de substanțe pentru a regenera țesuturi, este analgezic, stimulare neurologică, întărește sistemul imunitar, antioxidant, suprimă inflamarea și induce anticoagularea. Printre moleculele studiate în laborator se numără: factorul Xa inhibitor, destabilaza, hirudina, bdeline, eglines, enzimele lipolitice. Află mai multe despre substanțele injectate în corp de lipitoare: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti ?

Cauzele apariției astmului și cine este predispus

S-a sesizat tendința de a prelua pe cale genetică astmul declanșat fiind de alergii. Alergenii (triggerii) declanșatori pot luat forma: polen, fungi, acarieni, animale de casă, medicamente precum aspirina și antiinflamatoarele nesteroidiene.

        Factori declanșatori ai astmului:

 • efort fizic
 • infecții respiratorii
 • sinuzită cronică, reflux gastroesofagian
 • emotiile extreme (plans, ras, furia, frica)
 • modificări în atmosferă

Recomandări!

Urmează un tratament cu lipitori medicinale pentru a elimina inflamația din zona căilor aeriene spre plămâni. Cu ajutorul hirudoterapiei reușim să determinăm organismul tău să se auto-regleze. Mai exact vom desensibiliza progresiv corpul și nu va mai reacționa așa în fața alergenilor. Dacă se știe cu exactitate cauza alergiei se va încerca și contactul cu acea substanță.

Încearcă să adopți un stil de viață preventiv. Se va evita pe cât posibil contactul cu alergenii.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram