pixel

Invinge durerea de spate cu lipitori medicinale Bucuresti

Publicat pe: martie 15, 2019

Invinge durerea de spate cu lipitori medicinale Bucuresti 1

   Durerea de spate ne poate da indicii despre o boală mai gravă sau de rezistența corpului. Lipitorile medicinale sunt alternativa bio la medicamente. Un tratament pe viață care vindecă de la rădăcină durerea. Suntem în permanență asaltați de reclame, creme miraculoase care tratează doar efectul, nu și cauza. Află cum acționează hirudoterapia la nivelul spatelui, coloanei vertebrale.
Lipitoarea medicinală București
Cum se declanșează durerea de spate?
    În fața unui efort fizic susținut durerea de spate se instalează rapid. Pretențioasă nu e, deci acceptă copii, femei, bărbați, bătrâni. Se joacă în mod profesionist cu starea ta de spirit și îți dă viața peste cap. Te face să fii nervos, morocănos și mai puțin zâmbăreț.  Evident vizita durerii de spate poate fi de scurtă durată, iar dacă depășește 3 luni, e un chiriaș bun numit cronic.

Acțiunea tratamentului cu lipitori medicinale Bucuresti
Aceste mici minuni ale naturii numite lipitori medicinale Bucuresti  sunt capabile să opereze local, nu doar să mascheze. Prin mușcătura în locurile reflexogene de pe corp, restabilesc microcirculația în zona spatelui, deoarece saliva lipitorii conține substanțe active. Efectele imediate vor declanșa o subțiere a sângelui prin acțiunea pură a hirudinei, un anticoagulant puternic. Inflamațiile spatelui sunt diminuate și eliminate complet în timp prin acțiunea simultană a peste 100 de enzime benefice.  Microcirculația sângelui este îmbunătățită treptat, în țesuturi și în locul patologic. Efectul se manifestă activ până la 48 de ore.
Ai dureri de spate insuportabile?
Ai da orice numai sa scapi de acest disconfort?
Esential este să stii ca durerile de spate sunt declanșate de afecțiuni ale coloanei, postură incorectă, efort muscular, leziuni, traumatisme. Durerea dispare după câteva sedințe de hirudoterapie. Întrucât medicul va încerca să afle cauza durerii este esențial să vă schimbați stilul de viață.
Cele mai întâlnite afecțiuni ce declanșează durerile de spate sunt:

 1. Spasme musculare
 2. Coloană afectată: scolioză, hernie de disc
 3. Osteoartrită (uzura catilajelor)
 4. Osteoporoză
 5. Spondiloză
 6. Osteomielită
 7. Spondilita
 8. Traumatisme, suprasolicitare fizică
 9. Fracturarea spatelui
 10. Obezitate
  După cum poți observa anterior am enumerat o serie de afecțiuni, care se împart în 3 categorii: trecătoare, secundare și primare. Afecțiunile trecătoare sunt cele care afectează mușchii spinali, intindere musculară și ligamentara, efort fizic, sindrom premenstrual, entorse, luxații.  Acestea pot fi ținute în frâu cu exerciții fizice și câteva sedinte cu lipitori medicinale.
  Durerea de spate poate apărea ca urmare a unui eveniment medical traumatizant asupra corpului. Printre acestea se numără: litiaza renala, anevrismul aortic, atacul de cord, pancreatită, mielomul multiplu, cancerul pancreatic, cancerul de prostată, tumorile benigne sau maligne ale coloanei vertebrale. 

Studii medicale: Eficiența tratamentelor cu lipitori pentru durerile de spate
    Cine a încercat cel puțin o dată tratamente cu lipitori medicinale Bucuresti cunoaște aria largă de acțiune și capacitatea uriașă de vindecare.  
     În studiul medical: “The Effectiveness of Leech Therapy in Chronic Low Back Pain”, cercetătorul Andreas Michalsen, doctor la Universitatea Duisburg-Essen din Germania împreună cu o întreagă echipă de doctori, divizia de naturopatie, departament de psihologie (vezi autorii la final) a studiat impactul lipitorilor asupra durerii cronice de spate.
    Se arata că un tratament unic cu doar 4-7 lipitori poziționate strategic în locul afectat a ușurat rapid durerea de spate. La acest studiu, echipa de cercetători a studiat evoluția unui grup de 44 de persoane care sufereau de durere de spate cronică. S-au împărțit în 2 grupuri, primul grup format din 25 de oameni a primit un singur tratament cu 4 până la 7 lipitori aplicate direct pe spate. Al doilea grup format din 19 pacienți au făcut 4 sesiuni săptămânale de terapie prin exerciții împreună cu un terapeut. S-a urmărit evoluția acestor pacienți timp de 28 de zile. S-a monitorizat intensitatea durerii, afectarea funcțională, calitatea vieții, percepția durerii, consumul de analgezice.

  Tratamentul cu lipitori medicinale a înregistrat…

Cum crezi că a evoluat? După cele 4 săptămâni, grupul de pacienți căror li s-au aplicat lipitori aproape nu mai simțeau durere la spate, în comparație cu cei care au făcut exerciții fizice. Surprinzător, grupul de terapie cu lipitori a avut o îmbunătățire a scorului durerii de la 61,2 ± 15,6 înainte de tratament la 33,1 ± 22,4 în ziua 28. Spre deosebire de celălalt grup, care a înregistrat un scor de 61.6 ± 14.8  la 59.8 ± 16.7 la final.
Studiul a durat 28 de zile, iar afecțiunea s-a ameliorat treptat în cazul celor ce au încercat mușcătura lipitorilor medicinale.

Cercetătorii au menționat că acest studiu medical are scopul de a investiga eficacitatea clinică a terapiei cu lipitori medicinale pentru durerea cronică a spatelui. Este un alt pas de aur pentru aducerea la lumină a hirudoterapiei ca tratament holistic.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri
Comandă lipitori autorizate aici:
https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

    

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Autorii studiului medical:

Charité – University Medicine Berlin, corporate member of the Free University Berlin, Humboldt University of Berlin, and Berlin Institute of Health, Institute of Social Medicine, Epidemiology and Health Economics, Foundation Chair of Clinical Naturopathy: Christoph-Daniel Hohmann, Dr. Rainer Stange, Dr. Nico Steckhan, Prof. Andreas Michalsen

Department of Internal Medicine, Division of Naturopathy, Immanuel Hospital Berlin: Christoph-Daniel Hohmann, Dr. Rainer Stange, Dr. Nico Steckhan, Prof. Andreas Michalsen

Department of Psychology, Faculty of Health, Witten/Herdecke University: Dipl.-Stat. Sibylle Robens, Prof. Ostermann

KPW Garbsen, Center for Physiotherapy: Dr. Paetow

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram