pixel

În cât timp mă tratez cu lipitori medicinale?

Publicat pe: august 5, 2019

Lipitori: Foarte multe persoane isi adreseaza aceasta intrebare: Cat va dura terapia? Raspunsul este cat se poate de natural: in functie de gravitatea bolii. Hai sa conturam impreuna durata medie a hirudoterapiei.

Ne imprietenim cu lipitorile

Cu lipitori construim in timp calitatea vietii.
Foarte multi pacienti si doctori cu care colaboram declara cum li s-a schimbat radical viata. Durerile cauzate de spondiloza, hernie, artrita, infectii etc. s-au redus sau au disparut complet. 
Vrem sa atingem acest subiect: durata tratamentului cu lipitori este…

Pornim cu o intrebare: Cat timp este indicat sa iei vitamine? Cateva luni, dar din nou in functie de gravitate, dozajul este diferit. Sunt un supliment alimentar si nu inlocuiesc o dieta variata. 

Lipitorile sunt precum o injectie, o perfuzie naturala cu elemente benefice. Pentru ca efectul sa fie de durata si corpul sa aiba timp sa se regenereze, sunt necesare multiple sedinte.

Majoritatea afectiunilor tratate de medici/terapeuti/saloanele cu care colaboram au o durata minima de actiune eficienta. In general, sunt aplicate cel putin 8-13 sedinte, o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3 si 5 lipitori. Efecte imediate: reducerea durerii, a starii de oboseala, eliminarea toxinelor. 

Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Cum decurge o sedinta de hirudoterapie?

        Specialistul in terapia cu lipitori iti va indica sa aduci un set de analize recent sau va realiza propriul set de analize, chiar si cu ajutorul biorezonantei. 

        Va studia in detaliu cazul tau si il va analiza indelung pentru a gasi care este cauza afectiunii. Cu ajutorul intrebarilor si a datelor primite, terapeutul va nota: bolile recurente, alergiile, afectiunile cronice si acute. Astfel va cunoaste cat timp au voie sa stea lipitorile pe corpul tau.

        Schema de tratament cu lipitori este complexa si are in vedere modul in care corpul raspunde la terapie. Extrem de important este modul in care te hranesti, cat si sportul pe care-l practici. 

Ti se vor transmite toate datele de care ai nevoie: contraindicatiile hirudoterapiei, posibile reactii alergice ale corpului, ce efect direct are terapia si modul in care sangerarea terapeutica este eficienta.

Lipitori.ro este promotorul medicinei complementare in Romania. Recomandarile noastre au o baza stiintifica, cazuistica reala si testata in cabinet, cat si prin intermediul colaboratorilor si terapeutilor antrenati sa reuseasca. 

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram