Hirudoterapie Bucuresti: Cum ne aparam de hepatita A?

Publicat pe: mai 17, 2019

Hirudoterapie Bucuresti: Cum ne aparam de hepatita A? 1

Hirudoterapia Bucuresti este o forma de tratament naturist cu efecte de durata pentru tot corpul. Poti regenera ficatul cu ajutorul lipitorilor. Astazi ne propunem sa prevenim bolile de ficat si incepem cu hepatita A. Cum previi hepatita A si ce simptomatologie prezinta boala.

Hepatita A este un virus...

Avem tendinta sa nu mergem foarte des la controale medicale si astfel sa nu prevenim boala, ci in cele mai multe cazuri o tratam. Preventia este prima forma de tratament cu adevarat. Se intampla ca tratamentele sa nu dea roade, dar preventia este singurul tratament cu reusita mare. Hepatita A extinde asupra ficatului un virus, care in timp va inflama acest organ si iti va reduce drastic energia.

Hirudoterapia Bucuresti are in componenta enzime antiinflamatoare ce reduc considerabil umflaturile, cat si enzime asemanatoare histaminei care lucreaza pentru vasodilatarea vaselor de sange. In acest mod se regleaza  circulatia sanguina în tot corpul. Lipitorile medicinale sunt propulsate de componenta numita hirudina aflata intr-o proportie de 45%. De altfel, cand musca lipitoarea introduce in organism substante antibacteriene, anti-coagulante, anti-inflamatoare si peste 100 de enzime cu rol reparator.

Hepatita A este contagioasa si iti poate afecta ficatul cateva saptamani sau chiar mai grav cateva luni. Pacientul infectat incepe sa transmita boala si altora cam la 7 zile distanta fata de ziua in care a fost expus la virus, chiar daca nu are simptome.

Hirudoterapie Bucuresti: Afla cum se transmite Hepatita A

Hepatita A se transmite pe cale orala, cand persoana ingereaza alimente, apa contaminate. Poate aparea pe fondul unei igiene precare sau contactul direct cu cel infectat.

4 forme de contactare a virusului hepatitei A:

 1. Inghite alimente infectate. Risc crescut: legume, fructe, inghetata, apa
 2. Dupa utilizarea toaletei, persoana purtatoare a virusului nu se spala corect pe maini si atinge obiecte, alimente
 3. Contact sexual neprotejat
 4. Schimba scutecul copilului ce este infectat si nu se spala pe maini complet

Virusul hepatita A rezista in mediu? Da, rezita cateva luni in afara corpului si chiar in mediul acid al stomacului. Prin fierbere, gatire la peste 85 grade pentru cel putin 1 numit, virusul este omorat.
Hirudoterapia Bucuresti ajuta ficatul sa se vindece. Daca sunt respectate recomandarile si toate sedintele cu lipitori, ficatul se regenereaza. Terapeutii recomanda o schema de tratament cu lipitori medicinale de 12-14 luni, timp in care se vor realiza între 70-100 sedinte. Totul va incepe usor, cu 2 sedinte pe saptamana, iar in timp numarul va scadea.

Hirudoterapia Bucuresti
Cum ne aparam de Hepatita A?

 • Igiena personala la grade ridicate
 • Vaccineaza-te
 • Spala-te cu apa si sapun dupa toaleta, inainte de masa, dupa ce ai atins diferite obiecte, scutece
 • Distruge virusul prin incalzirea la minim 1 minut la 85 grade
 • Nu consuma peste ce nu este preparat suficient
 • Spala fructele si legumele cu apa multaCiteste si>  Care este alimentatia pentru ficat gras?

Retine!
Din moment ce ai fost infectat, vaccinul nu mai are efect.
Daca pleci in alta tara cu grad ridicat de risc este recomandat sa te vaccinezi cu 2 saptamani inainte ca sa fii protejat.

Odata infectat cu hepatita A nu mai poti face boala a doua oara.

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: http://bit.ly/manual-hirudoterapie
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori 

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram