pixel

Hirudoterapia: binecuvântare pentru drenarea sângelui

Publicat pe: martie 25, 2019

Hirudoterapia: binecuvântare pentru drenarea sângelui 1

Hirudoterapia sau tratamentul cu lipitori medicinale este utilizată de foarte mulți chirurgi în spitale. O putem denumi dispozitiv medical, asistent de chirurg, seringă bio și tot nu putem exprima în cuvinte cât bine face oamenilor. Află ce efect impresionant are lipitorea în drenarea sângelui.

Hirudoterapie activă în România: drenăm sângele pacienților
Hirudoterapia este foarte accesibilă pacienților din România. Spre deosebire de USA, Franța, Germania unde un tratament poate trece cu ușurință de 300$.  Medicina evoluează la fiecare minut, avem nano-roboți, operații la distanță și remedii chiar și pentru unele forme avansate de cancer. Totuși, tehnologia și medicamentele de sinteză nu vor fi niciodată o parte a naturii umane. 

     Tablou medical: congestie vasculară, drenajul venos slab, țesut vascular compromis.

      Intrăm în sala de operații și participăm la operații reconstructive, plastice.  Chirurgii reatașează țesuturile afectate ale mâinii unui pacient care a fost accidentat pe trecerea de pietoni. De altfel este nevoie și de prelevarea unei bucăți de piele și  sigilarea osului cu ea. Lipitorile medicinale sunt utilizate pentru a reface venele afectate, circulația sângelui și a preveni cheagurile de sange. În British Journal of Plastic Surgery Volum 57, Issue 4, Iunie 2004, Pagini 348-353, Profesorul Iain Whitaker împreună cu chirurgi renumiți D.Izadib, D.W. Oliver, G. Monteath, P.E. Butler au urmărit 62 de cazuri în spitale din UK și Irlanda.  Profesorul Iain Whitaker este specializat pe chirurgie plastică și reconstructivă și demonstrează vizibil acțiunea lipitorilor medicinale.  

     De ce procedurile de reconstrucție eșueză?  
     Congestia venoasă și o circulație deficitară a sângelui sunt principalii vinovați. Dacă nu se intervine imediat, toată operația de reconstrucție este în zadar. Avem nevoie de eliminarea congestiei venoase, deoarece se formează cheaguri de sânge și se oprește fluxul de sânge la țesutul reatașat, care în final poate muri. Medicii chirurgi și cercetătorii au analizat clar cum lipitorile elimină sângele din țesuturi înainte de a forma cheaguri. Congestia venoasă este stopată. Implicația lipitorilor medicinale fac ca  țesutul să fie sănătos și perfuzat până când venele noi pot crește pentru a susține refacerea venoasă - un proces care durează cinci până la șase zile.

Citește și: Hirudoterapie Bucuresti: Chirurgii utilizeaza lipitori medicinale în proceduri

RATA de reușită a hirudoterapiei este de 78%
     Cazurile clinice raportate încă din anul 2012 de către profesori și cercetători indică o eficiență a lipitorilor de 78%. Un raport medical amănunțit a concluzionat 277 de cazuri de reușită pentru vârstele: 2-81 de ani cu o rată a complicațiilor de doar 21, 8%. Consultă raportul aici: a systematic review of 277 reported clinical cases. 
   Hirudoterapia trebuie prescrisă după ce țesutul congestionat a fost analizat pentru ca doctorii să se asigure că există congestie venoasă și nu insuficiență arterială. Pacienților le este interzisă cofeina până la finalizarea tratamentului cu lipitori pentru a reduce riscul de vasoconstricție.      De altfel, în timpul hirudoterapiei pacientului nu-i este permis fumatul.  Asta pentru că nicotina si dioxidul de carbon au efecte vasoconstrictoare.     În momentul în care lipitoare muscă în zona afectată, injectează peste 100 de substanțe, printre care și calin,are se leagă de colagen și neutralizează capacitatea sa de a induce coagularea. Aceasta produce un efect anticoagulant prelungit de până la 10 ore.

     Citește detalii despre: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram