pixel

Cum opresc frica de lipitori medicinale?

Publicat pe: aprilie 8, 2019

Cum opresc frica de lipitori medicinale? 1

Da, vreau sa incerc aceasta terapie cu lipitori medicinale. In schimb ma cuprinde o frica fata de lipitori numai la gandul ca le am pe piele. Ce poti face in acest caz si care sunt solutiile, afla din acest articol dedicat tie.

Frica de lipitori medicinale este pe viata?
Lipitorile medicinale iti propulseaza imunitatea corpului si introduc in organism peste 100 de substante benefice. Efecte adverse nu exista deoarece toata procedura este naturala. Pot aparea reactii naturale a corpului date de anumite alergii si intolerante. De cele mai multe ori pacientii nu au probleme in a urma acestui tratament bio.
Frica este o reactie a corpului si poate fi invatata sau innascuta. Frica invatata apare ca urmare a experientelor avute de pacient anterior. Cand este fata in fata cu triggerul, declansatorul si are legatura cu hormonul stresului, cortizonul. Astfel se vor produce daune vizibile în sistemul imunitar.
Frica invatata te va priva de o viata normala, dar poate fi tinuta sub control. Cum anume?  Sa ai ai control asupra fricii, e nevoie de constientizarea acesteia si sa formezi un soi de prietenie cu ea. Vor urma pasi clari catre depasirea acesteia. De exemplu, daca ti-e frica de apa, mergi la mare si inoti pana unde te simti in siguranta, sau vei merge cu colacul.  Dupa un timp, vei inota din nou si mai in larg, pana ce frica de apa va disparea. Sunt diverse jocuri mentale care te fac mai curajos si iti permit  sa tii in frau frica, dar si exercitii profunde de respiratie. In clipa in care vezi ca nu poti stapani frica este recomandat sa mergi la un terapeut in domeniu.

Teama de lipitori medicinale: ce simptome avem?
Cand simti frica, mintea si corpul lucreaza foarte repede. Lipitorile medicinale sunt inofensive si ne fac numai bine. De asta ne dorim sa te ajutam sa depasesti acest impas. Simptomele fizice ale fricii pot lua urmatoarea forma:

 1. Respiratie crescuta in intensitate
 2. Inima bate foarte repede
 3. Simti muschii slabiti
 4. Te simti ametit
 5. Nu poti manca
 6. Treci de la rece la cald repede
 7. Ai muschii tensionati

  Lipitorile medicinale te ajuta sa redevii plin de energie si sa traiesti cu adevarat. Vine momentul in care te-ai decis sa folosesti lipitori, dar esti reticent pentru ca ti-e frica oarecum de acestea. Dorim sa te ajutam pe aceasta cale si sa expunem cativa pasi demn de urmat: 
  Pas 1: Daca pur si simplu te ia ameteala sau tremuri doar cand vezi lipitorile, opteaza sa mergi la un psihoterapeut, specializat pe terapii comportamentale, fobii. Specialistul va lucra alaturi de tine pentru a te ajuta sa treci de aceasta frica.
  Pas 2: Intelege pe deplin de unde este frica, de la necunoscut, din copilarie, intepaturi. Deci e necesar sa cunosti triggerul acesteia.
  Pas 3: Terapia prin expunere la lipitori medicinale poate diminua efectele de necontrolat. Poti sa te uiti cum o ruda urmeaza tratamentul si sa te acomodezi, sa citesti mult despre ele.

  Relaxarea este un alt mod prin care poți înlătura stresul, să te controlezi emoțional și fizic, prin respirație, yoga. Terapia cognitivă te ajută să recunoști sentimentele de anxietatea când intri în contact cu tratamentul cu lipitori medicinale.

Iti doresti sa aplici lipitori pentru a fi sanatos?
Simplu, ne le poti comanda aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori sau ne contactezi la acest numar: ☎️0727.641.920


Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram