pixel

Cum împăcăm hemofobia și tratamentul cu lipitori București?

Publicat pe: ianuarie 28, 2019

Cum împăcăm hemofobia și tratamentul cu lipitori București? 1

Frica față de sânge sau hemofobia este o fobie des întâlnită la pacienți. Tratamentul cu lipitori Bucuresti atrage cu sine o serie de frici, de la teama față de lipitoare, doctor, până la sânge. Astăzi vom încerca să explicăm cum apare hemofobia și care sunt modalitățile prin care o putem depăși.

Hemofobia în tratamentul cu lipitori București

    Hai să aflăm mai întâi ce este hemofobia. Ți s-a întâmplat să vezi pe cineva cum leșină după ce vede sânge? Sau poate ai experimentat chiar tu o stare de rău doar când te-ai gândit la o procedură medicală ce implică sânge.
   În timp ce mulți oameni nu suportă sângele, hemofobia este o teamă extremă. Și da, îți poate da viața peste cap, deoarece vei amâna multe programări la medic. Triggerul sau declanșatorul acestei fobii poate fi sânge văzut la tv, în realitate sau doar gândul că vei vedea sânge la un test.
    Tratamentul cu lipitori Bucuresti este eficient și nu aduce efecte secundare. Trebuie să știi că este non-invaziv și natural. Cum are loc? Un hirudoterapeut îți va face o anamneză prin care va afla care sunt afecțiunile de care suferi. Ți se vor recomanda și alte analize dacă este cazul. Terapia presupune va mai multe sedințe, unde ți se vor aplica lipitori în puncte cheie reflexogene. Lipitoare va mușca și va introduce în corp peste 150 de substanțe biologic-active.

     Se vor produce mai multe schimbări în organism iar efectele lipitorii sunt următoarele:

 • antitrombotic
 • reflexogen
 • bacteriostatic
 • trombolitic
 • antiinflamatoriu
 • analgezic
 • hipotensiv

De ce facem legătura între hemofobie și hirudoterapie? Deoarece, după ce vei urma o sedință de hirudoterapie vei sângera. Este absolut normal și sănătos. Sângerarea poate dura între 24-48 ore în locul aplicării procedurii.  Prima sedință este cea mai îndelungată deoarece așteptăm fluidizarea sângelui. Sângele se alcalinizează și stimulează celulele să-și verse deșeurile și să se hrănească.

Care sunt simptomele hemofobiei?

Teama față de sânge poate fi identificată relativ simplu. Acestea pot fi atât fizice, cât și emoționale.
Simptomele fizice ale fricii față de sânge sunt:

 1. Bătăile inimii crescute
 2. Respirație șuierătoare
 3. Transpirație
 4. Durere în piept
 5. Senzație de căldură sau frig
 6. Tremură
 7. Amețeli
 8. Greață față de sânge sau răni

Da, fobiile sunt dereglări ale gândirii, se produc în creier. Așadar atrag o serie de sentimente față de care nu au control direct, precum: neputința față de frică, atacuri de panică, sentimentul că ai pierdut controlul, senzația că vrei să scapi de acolo unde apare sângele, ideea că ai fi murit.

Vreau să urmez un tratament cu lipitori București dar mă tem de sânge!

Noi cei de la lipitori.ro ne dorim să oferim șansa tuturor să se vindece de bolile care îi scurg de energie și dorința de a trăi. Asta ne dorim cu toții: să trăim cu adevărat. Dacă ești decis că vrei terapia cu lipitori, atunci îți scriem câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi.

Pas 1: Dacă ai cel puțin un simptom și se repetă foarte des, optează să mergi la un psihoterapeut, specializat pe terapii comportamentale, fobii. Terapeutul te va ajuta să depășești această frică.
Pas 2: Ai nevoie să înțelegi cum apare frica și care este triggerul acesteia.
Pas 3: Terapia prin expunere la sânge poate diminua efectele de necontrolat.

Relaxarea este un alt mod prin care poți înlătura stresul, să te controlezi emoțional și fizic, prin respirație, yoga.
Terapia cognitivă te ajută să recunoști sentimentele de anxietatea când intri în contact cu sângele.

Sperăm că vei depăși acest impas numit hemofobie și terapia cu lipitori medicinale Bucuresti să te vindece de afecțiuni în totalitate.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram