pixel

Cum aplici hirudoterapia pentru apnee?

Publicat pe: august 19, 2019

Hirudoterapia iti intareste imunitatea si starea intregului corp. De cat timp sforai in somn? 6% din populatie este depistata cu apnee in somn. Ce riscuri presupune apneea si cum intervine hirudoterapia pentru tine.

Ce stii despre hirudoterapie?Hirudoterapia este un tratament in voga atat printre vedetele din Romania, cat si in tari dezvoltate precum: Franta, Germania, Rusia, SUA. Te intrebi: Cum pot niste mici vietati sa ma ajute pe mine? Prin muscatura insesizabila a lipitorii se permite introducerea in corp a peste 100 de substante medicinale cu rol vindecator. Substantele biologic-active vor fluidiza sangele, vor declansa o serie de efecte terapeutice: antinflamator, antibacteriene, de purificare a sangelui, de calmare a durerilor. De altfel, sunt reusite pentru ca imbunatatesc metabolismul si refac structura hormonala.

Hirudoterapia
Cum apare apneea?

         La o prima vedere spui doar, ei na ...e un simplu sforait, o sa-mi treaca. De fapt acest somn intrerupt si oarecum stres pentru partener indica o afectiune mult mai sireata si grava. 

         Ce se intampla in corpul tau? Are loc o relaxare a muschilor faringieni din spate si din lateralul gatului si respiratia este blocata in timpul somnului. Respiratia se blocheaza intre 10 secunde si cateva minute, deci e un eveniment nu foarte placut. Persoana nu sesizeaza schimbari majore, dar corpul da. 

         Hirudoterapia actioneaza local prin eliberarea sinusirilor, reducerea inflamatiei si intarirea imunitatii. Apneea desigur, nu vine neinsotita, ci il are drept partener pe domnul somn. 

Ce stari medicale/fizice determina aparitia apneei? Urmăreste:

 • constitutia mica a nasului
 • amigdale mari
 • deraglarea tiroidei
 • congestia nazala
 • consum de alcool, sedative, somnifere 

Hirudoterapia este metoda naturala de preventie in aparitia unor complicatii pentru apneea ce va deranjeaza. Complicatiile pot lua forma: afectiuni ale inimii, hipertensiune, diabet de tip 2, accident vascular cerebral. 

Trateaza la timp apneea, nu este doar o simpla stare de rau. 

Stiai ca: Statistica a concluzionat ca: 1 din 5 barbati si  1 din 9 femei peste varsta de 40 de ani sufera de apnee in somn.
Uniunea Europeana a cercetat acest caz si a dat o directiva, prin care se restrictioneaza dreptul de a conduce in cazul persoanelor cu apnee severa sau moderata. Este un risc major in trafic daca persoana adoarme la volan in mod inconstient.  In clasamentul European al accidentelor produse de adormirea la volan, Romania se situeaza pe locul cinci.

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

Bibliografie:

https://www.descopera.ro/dnews/15922265-apneea-in-somn-sindromul-care-afecteaza-unul-din-cinci-barbati-care-sunt-simptomele-cum-se-trateaza

http://www.stopbang.ca/osa/predisposing.php

https://www.webmd.com/sleep-disorders/sleep-apnea/sleep-apnea

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram