Autofagia te pregateste pentru hirudoterapie

Publicat pe: iunie 13, 2019

Autofagia este postul negru controlat si terapeutic. www.lipitori.ro recomanda in hirudoterapie ca pacientii sa urmeze si acest proces. Hai sa vedem mai aproape ce cercetari sunt si ce face autofagia pentru tine.

Hirudoterapia mi-a redat viata

      Dupa primele sedinte de hirudoterapie, multi dintre pacienti afirma cum simt ca isi recapata energia, sangele este curatat de toxine si subtiat, iar multe organe isi restabilesc functiile normale.
     Una dintre sutele de testimoniale ale clientilor este a doamnei Laurentia R.: “Mi s-au normalizat colesterolul, trigliceridele, glicemia si altele. Am o stare generala mult, mult mai buna.” Autofagia este descoperirea stiintifica premiata cu Nobel. Cercetatorul japonez Yoshinori Ohsumi a studiat modul in care  celulele isi distrug si isi recicleaza propriul continut.

Cum are loc autofagia?

      Vrem sa-ti explicam ce se intampla cu celulele din corpul tau. Dupa un anumit numar de diviziuni, celulele sunt programate sa moara. Acest proces este denumit si apoptoza - moarte celulara programata. Este important un echilibru al apoptozei. Daca nu se desfasoara corect poate determina sau indica prezenta unor maladii. Apoptoza in exces cauzeaza pierderi celulare (Parkinson), in timp ce o apoptoza insuficienta poate implica o proliferare celulara necontrolata, mecanism ce sta la baza neoplasmelor, adica a cancerelor.

     Autofagia vine sa inlocuiasca anumite parti deteriorate ale celulei si sa o regenereze, sa-i prelungeasca viata.  Anumite organite sub-celulare sunt distruse si altele sunt reconstruite pentru a le inlocui. Membranele celulare vechi, organitele și resturile celulare pot fi indepartate. Cum anume? Toate sunt trimite la lizozom, care este o organit specializat ce contine enzime pentru a degrada proteinele.
     Daca urmezi acest proces de regenerare celulara si apoi aplici hirudoterapia pentru a sustine celulele si a le regenera. Sangele tau va fi imbogatit cu peste 100 de substante biologic-active care vor trata si preveni bolil in intregul corp. Sangele va fi alcalinizat, se vor preveni si trata inflamatiile. Lipitorile au mai multe functii in organism printre care: regeneratorie, bactericid, bacteriostatic, spasmolitic, diuretic, sedativ.

Hirudoterapia: Ce activeaza autofagia?

   Principala modalitate de declansare este privarea de nutrienti. Glucagonul este hormonul opus insulinei. Daca creste insulina, scade glucagonul. Cand mancam insulina creste si glucagonul scade. Glucagonul este un hormon pancreatic implicat in reglarea echilibrului glicemic. Cand tinem post negru, nivelul de glucagon creste considerabil. Asa se stimuleaza declansarea autofagiei - o forma de curatare celulara.

   Postul are 2 mari beneficii:

  1. stimuleaza autofagia -  elimini toate proteinele vechi, nefolositoare si parti celulare
  2. stimuleaza hormonul de crestere care indica corpului sa produca noi piese pentru corp, sa se regenereze

Autofagia trebuie realizata sub indrumarea unui medic sau terapeut specializat care te va indruma. Pe parcursul autofagiei compusii celulari vechi sunt impartiti in  aminoacizi. In prima faza de autofagie, nivelurile de aminoacizi vor incepe sa creasca.

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: 

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram