pixel

5 efecte ale poluarii eliminate de hirudoterapia

Publicat pe: septembrie 6, 2019

Hirudoterapia Iasi este un tratament natural complet. Poluarea fie ca vrei sau nu, face parte din viata ta.  Inima, sistemul nervos central si functia respiratorie sunt afectate de particulele contaminate ale aerului.  Cum te poti apara? Ce efect are hirudoterapia pentru tine?

Hirudoterapia vs poluarea

Hirudoterapia Iasi trateaza  o gama extinsa de afectiuni, iti reseteaza tot corpul, te ajuta sa lupti impotriva virusilor si a bacteriilor. Corpul va fi incarcat precum o baterie cu substante binefacatoare. Peste 100 de substante active au fost studiate de specialisti in laboratoare. Speciile de lipitori medicinale sunt: Hirudo Medicinalis, Hirudo Orientalis, Hirudo Oficinalis. Cand urmati un tratament de acest tip sau cumparati lipitori este indicat sa cereti certificatul de autenticitate a speciei. Sigur nu-ti doresti sa folosesti lipitori fara niciun efect.

Poluarea este cea mai mare amenintare globala asupra omului. Poluarea ia mai multe forme in acest moment:  

 • poluarea aerului (monoxid de carbon, dioxid de sulf, dioxid de azot)
 • poluarea pamantului (metale grele, compusi chimici toxici, saruri, patogeni, materiale radioactive)
 • poluarea din locuinta
 • poluarea apei

Efectele poluarii sunt clare: boli fara leac, speranta de viata diminuata, mancare si apa contaminate. Organizatia Mondiala a Sanatatii a concluzionat ca peste 7 milioane de oameni mor anual din cauza poluarii.

Daca traiesti in zone foarte poluate, afla ca si aerul pe care-l respiri iti poate provoca boli. Un prim semn ca esti prins in panza poluarii sunt tulburarile de somn, astm bronsic, reactii alergice, tumori canceroase.

Ce impact are hirudoterapia ?

Corpul are nevoie de sustinere. Este necesar ca celulele sa se regenereze si organele sa fie hranite corespunzator. 

Hirudoterapia Iasi intareste semnificativ sistemul imunitar prin actiunea simultana a celor peste 100 de substante.  Pe parcursul terapiei, pacientul va simti o mica incizie precum o piscatura. Este semnalul ca lipitoarea musca in punctul cheie si introduce substante ce opresc coagularea sangelui sau inflamarea zonei. Se va declansa rapid si un efect de ultrasunete: lipitorile emit ultrasunete in interiorul unui cerc local de 10 cm, fapt ce mareste gradul de vindecare.
Hirudoterapia Iasi are forta de a regera ficatul, responsabil de filtrarea sangelui si implicit a toxinelor cu care vine in contact corpul tau. 
Citeste detalii aici: Regenerarea ficatului prin tratament lipitori medicinale

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Hirudoterapia si pielea ta

Poluarea se poate vedea si pe fata ta: riduri fine, piele aspra, impuritati, puncte negre, epiderma imbatranita. Ia atitudine! Foloseste puterea lipitorilor medicinale pentru a sterge efectel poluarii de pe tenul tau.
Efectele lipitorii asupra pielii sunt: reface aura energetica, hranirea pielii in adancime si creste productia de celule stem.
Citeste: Imi tratez fata cu ajutorul hirudoterapiei

Hirudoterapia activeaza drenajul limfatic, astfel are loc o detoxifiere generala a corpului. Daca reusesti sa-ti purifici corpul si pielea ta va fi mai fericita. Ce rol are limfa? E un lichid care circula prin sistemul limfatic, cu rolul de eliminare a toxinelor din organism. Se depozitează mai apoi in ganglionii limfatici, iar hirudoterapia stimuleaza eliberarea toxinelor din ganglioni. Cu aceasta interventie eficienta, sistemul imunitar este stimulat si pielea se tonifiaza.


cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram