pixel

4 informatii de aur inainte de tratamentul cu lipitori pret

Publicat pe: mai 31, 2019

4 informatii de aur inainte de tratamentul cu lipitori pret 1

Asistam la un fenomen vechi de mii de ani: tratamentul cu lipitori pret. Aducem in lumina relatia speciala dintre lipitori si oameni. Foarte multi medici si cercetatori atesta calitatea acestui remediu natural. Hai sa aflam 4 idei inainte de a porni la drum.

Tratamentul cu lipitori pret are contraindicatii

      Primul aspect de care e nevoie sa tina cont orice pacient care doreste sa urmeze un tratament sunt contraindicatiile. Este absolut normal ca in momentul in care organismul primeste noi substante benefice sa interfereze cu dezechilibrele existente.

Care sunt contraindicatiile tratamentului cu lipitori medicinale?
       In total exista 14 contraindicatii ale hirudoterapiei ce vizeaza boli grave fie a sangelui sau organelor.

Cele mai grave sunt 5 dintre ele și anume: sarcina, hemofilie, coagulopatie, diateze hemoragice și trombocitopenii.  
      Hirudoterapia este contraindicata in perioada sarcinii deoarece se aplica lipitorile in zona uterului ori a punctelor active ale acestuia si poate determina fie o intrerupere a sarcinii, fie o nastere prematura. Embrionul în curs de dezvoltare se poate desprinde de uter fiindcă lipitoarea are capacitatea de a emite un ultrasunet biologic intermitent (de la 40hz la 250 mhz). În schimb te pot ajuta să obții sarcina, tratând multe boli ginecologice, chiar si infertilitatea. Citeste: hirudoterapia-boli-ginecologice-tratate-cu-brio

     Hemofilia este o tulburare a coagularii sangelui. Liptorile din moment ce musca incep sa introduca in corp peste 100 de substante biologic-active. Hirudina este in cantitatea cea mai mare si la ora actuala este cel mai puternic anticoagulant existent.  Stadiul bolii poate fi afectat de hirudina.

        Alte 9 contraindicatii sunt:

 • neoplasm
 • insuficienta cardiovasculara
 • anemii severe
 • infarct miocardic
 • hipotoniile
 • ictus cerebral hemoragic
 • schizofrenia
 • alergia la hirudina
 • febrele

In cabinetul de tratament cu lipitori medicinale nu am voie cu…

    Inainte cu 2 zile de hirudoterapie incearca sa nu folosesti urmatoarele substante:

 1. chimicale din gel de dus, lapte de corp sau orice spray
 2. parfum
 3. creme medicinale
 4. nu dezinfecta zona unde urmeaza sa fie aplicate lipitorile

Procedam astfel deoarece lipitorile sunt foarte sensibile la mirosuri puternice si pot sa nu muste in zonele de acupunctura.

Hirudoterapie: Cum pregatesc pielea inainte

   Poate fi necesar sa te epilezi daca zona de interes este acoperita cu mult par. Stimuleaza circulatia sangelui si fa-ti pielea foarte fina pentru a determina lipitorile sa se hraneasca mai repede. Opteaza pentru comprese, burete fierbinte, bai cu apa fierbinte sau lumina rosie.

Tratament cu lipitori pret: Cum se aplica?

    Sunt selectate cele mai active lipitori, pret de la mici la medii pentru a nu lasa semne. Terapeutul sau chiar tu vei scoate lipitoarea din recipient cu mana. Te vei proteja cu manusi chirugicale ca sa previi muscatura de mana.   Poti lua lipitoarea cu ajutorul unei comprese.

     Aseaza lipitorile in zona de interes aferenta afectiunii si asteapta pana ce musca. Cand pacientul simte o piscatura si micari pulsatorii inseamna ca incepe sa se hraneasca. Aseaza un prosop peste lipitoare pentru a mentine caldura si intuneric.

      Pentru a fi sigur ca va musca fix in punctul reflexogen de pe corp poti opta pentru urmatoarele:

 • ventuze
 • tub mic de sticla
 • seringa cu capatul taiat

Daca lipitoarea refuza sa muste, atunci poti pisca pielea pacientului cu un ac pentru a permite catorva picaturi de sange sa curga si sa tenteze lipitoarea sa se hraneasca acolo.

Suntem bucurosi ca esti adeptul tratamentului naturist. Da, le poti aplica cu usurinta acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: http://bit.ly/manual-hirudoterapie
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram