pixel

4 indicatii tratare aritmie cu hirudoterapie

Publicat pe: iulie 5, 2019

Hirudoterapia normalizeaza circulatia sangelui in corp. Aritmia sau tulburarea ritmului cardiac este o afectiune de care poti suferi in tacere. Riscurile apar odata cu  excesele in alimentatie, sport. Hai sa vedem cum putem trata aritmia cu lipitori medicinale.

Imi dai palpitatii

Aritmia este de foarte multe ori depistata in urma unui control de rutina, tocmai pentru ca este o afectiune tacuta sau secundara. Impulsurile inimii nu functioneaza corect si provoaca inima sa bata prea lent, alert sau neregulat. Daca ritmul cardiac nu este tinut sub control, exista riscul real de a avea un stop cardiac, infarct. 

Ce anume declanseaza aritmia? 

Cauzele aritmiei pot fi mostenite genetic sau urmatoarele:

 • arterele blocate ale inimii
 • atacul de cord
 • cardiomiopatia
 • stres
 • hipertensiune
 • diabet
 • hipertiroidism si hipotiroidism
 • fumat
 • consum de alcool si cofeina
 • droguri
 • medicamente cu efect advers

Hirudoterapia introduce in organism peste 100 de substante biologic-active cu rol reparator si care regleaza in mod holistic intregul corp. Vei fi surprins de aria larga de aplicare data de substantele continute de lipitorile medicinale Bucuresti.  Hirudoterapia are efect antiinflamator si enzime precum histamina ce dilateaza vasele de sange. Terapia fluidizeaza si alcalinizeaza sangele, plus ca scade presiunea sangvina. 

Hirudoterapia: 3 tipuri de aritmie si simptomatologie

Hirudoterapia are un aliat complex - hirudina, declarat a fi cel mai puternic anticoagulant descoperit vreodata. Depaseste in actiune heparina. Ritmul cardiac este ameliorat. Microcirculatia sangelui este remediata treptat, in tesuturi si in locul patologic. Efectul se manifesta activ pana la 48 de ore.

Aritmia este de 3 tipuri: 

 1. bradicardie (mai putin de 60 de batai pe minut)
 2. tahicardie (mai mult de 100 de batai pe minut)
 3. fibrilatie atriala (contractia atriala haotica)

Tratamentul cu lipitori medicinale poate dizolva cheagurile de sange de pe artere si reduce riscul de embolie pulmonara.

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte. 

Apeleaza si tu cu incredere la aceasta terapie cu radacini stravechi, care a reusit sa redea oamenilor o viata calitativa. Opteaza sa renunti la medicamentele cu efecte adverse sau ce pot declansa alte afectiuni in corp. Trateaza-te in mod natural!

Poti aplica cu usurinta hirudoterapia si acasa. Iti recomandam sa citesti despre anatomie, sa urmezi un curs de hirudo sau sa le aplici cu acest ghid: 
Comandă lipitori medicinale aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram