Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/lipitori/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8

Tratează bolile cardiovasculare cu ajutorul lipitorilor!

Acțiunea terapeutică a lipitorilor are la bază trei factori. În primul rând, lipitoarea mușcă punctele reflexogene alese de medic sau de dumneavoastră. În al doilea rând, lipitoarea introduce în sânge saliva care conține o gamă de substanțe active din punct de vedere fiziologic, acțiune care conduce la normalizarea procesului patologic. În al treilea rând, lipitoarea realizează descărcarea mecanică a sângelui.

Bolile cardiovasculare sunt de multă vreme tratate prin terapia cu lipitori medicinale. Celebrul medic Nickolay Pirogov, din Rusia, a fost printr primii din istoria modernă care a tratat bolile de inimă cu lipitori în anul 1800. Rezultatele bune au fost observate chiar și în cazuri de schimări sclerotice în pereții vaselor de sănge.
Hipertensiunea, stenocardia, cardiopatia ischemică, starea de preinfarct, infarctul miocardic, aterosleroza constituie o listă incompletă a patologiei sistemului vascular, unde lipitorile sunt recomandate ca un mijloc terapeutic foarte eficient. Ele sunt folosite atât independent, cât și în combinație cu alte metode de tratament, excluzând însă anticoagulantele. 
În ateroscleroza vaselor cerebrale, infarct, tromboză și embolia vaselor cerebrale, lipitorile pot fi nu numai un mijloc de tratament, ci o metodă de prevenire a complicațiilor care pot aparea în timpul acestor boli.

Este bine de știut faptul că la pre-menopauză femeile au mai puține evenimente cardiovasculare. Pierderile de sânge lunare au un effect foarte important asupra vascozității sângelui, pentru ca odată cu acestea, noi cellule sanguine tinere apar.

Hirudina din saliva lipitorilor se opune procesului de coagulare a sângelui. Alți factori pot, de asemenea, stabiliza sistemul de coagulare a sângelui, producând un effect benefic asupra peretelui vascular și îmbunătățind microcirculația, lucru ce duce la îmbunătățirea circulației sângelui și alimentarea cu oxigen a tuturor organelor interne. Depozitul de enzime din saliva lipitorilor previne îngroșarea sângelui, promovând astfel circulația acestuia mult mai bine, nu numai în inima, dar și în alte părți ale corpului.

Prin pierderile de sânge provocate în urma tratamentului cu lipitori medicinale, organismul este determinat să producă noi cellule sanguine, mai flexibile decât celulele sanguine mari. Specialiștii spun că în urma tratamentului cu lipitori medicinale, venele din corp sunt curățate, devenind mai puternice și mai flexibile.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri 

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Lipitori.ro - Lipitori medicinale, tratamente, terapie
0