Tratarea leziunilor sportive cu ajutorul lipitorilor

Publicat pe: ianuarie 21, 2019

Tratarea leziunilor sportive cu ajutorul lipitorilor 1

În cazul traumatismelor sportive, hirudoterapia îmbunătățește circulația sângelui și ajută zonele afectate, regenereză mâinile deteriorate, umflăturile, stimulează fuziunea rapidă a oaselor și regenerează tendoanele.

Hirudoterapia este extrem de benefică în procesul de vindecare a leziunilor sportive datorită enzimelor găsite în saliva lipitorilor, acestea reduc durerea, inflamația și dizolvă cheagurilor de sânge.

Enzimele găsite în saliva lipitorilor dilată vasele și lucrează împreună cu alte enzime pentru a elimina toxinele și ajută la o mai bună circulație a sângelui astfel încât procesul de vindecare este accelerat. Saliva lipitorilor medicinale conține enzime antibacteriene care ajută la prevenirea și eliminarea producerii de bacterii.

Hirudoterapia diminuează inflamația, umflarea și durerea unei zone rănite, ducând la o funcționare accelerată normală.

În timpul terapiei, lipitorile injectează de asemenea o enzimă anestezică care reduce durerea, precum și o enzimă antibacteriană, care distruge bacteriile prezente, împiedicând o infecție ulterioară, toate acestea acționând împreună pentru a accelera procesul de vindecare a leziunilor sportive.

Durata terapiei cu lipitori este dependentă de severitatea leziunii sportive. În mod similar, frecvența sesiunilor și numărul de lipitori utilizațe în tratament variază de asemenea în funcție de fiecare om în parte.

Artur Klena, identificat ca șeful laboratorului unei firme exportatoare de lipitori din polonia, a declarat pentru Reuters, un post de știri din Marea Britanie, că printre altele, cluburile sportive își cumpără lipitori pentru a-și ajuta jucătorii să "regenereze mușchii după exerciții intense".

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme: 

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram