Tratament cu lipitori pentru hepatita

Publicat pe: iulie 19, 2019

Tratamentul cu lipitori actioneaza activ asupra hepatitei. Esti diagnosticat cu hepatita? Opteaza sa te tratezi natural si sa ai o viata de calitate. Citeste tot ce doresti sa afli despre actiunea hirudoterapiei.

Tratament cu lipitori pentru ficat curat

Modul de a te alimenta, viciile si mancarea ne bombardeaza corpul in nenumarate moduri. Ficatul are grija zilnic de sangele tau si il filtreaza in permanenta. Acum, gandeste-te putin, daca ficatul este bolnav, ce se intampla? Ai ghicit, sangele impur transporta toxine catre alte organe. Intregul corp, in timp va suferi alaturi de ficat. Ficatul produce enzime, este zona de depozitare a vitaminelor, nutrienților și menține echilibrul pentru întregul corp.
Un tratament cu lipitori efectuat corect poate trata bolile sistemului hepato-biliar. Lipitorile medicinale sunt eficiente pentru hepatita virală cu virusurile A, B, C şi D. 

Tratament cu lipitori pentru hepatita si ultrasunetul emis

În saliva lipitorilor se afla un complex de substante active cu rol antibacterian care ajută la eradicarea viusului. Medicii hirudoterapeuti elimina virusul hepatic inca din anul 2001. Daca alimentatia este corespunzatoare si pacientul urmeaza tratamentul intocmai, ficatul are puterea sa se regenereze. Virusul dispare complet din corp daca se urmeaza o schema de tratament cu lipitori medicinale pentru hepatita timp de 1-2 ani. Vor avea loc între 70-100 sedinte.

Lipitorile medicinale genereaza un camp electromagnetic cu actiune pe o raza de 10 cm. Aceste mici vietuitoare indragite de multi pacienti, emit ultrasunet de la 40hz la 250 mhz. Actioneaza intern si declanseaza producerea de celule stem, refac organul afectat.  Aura energetica a pacientului va fi refacuta. 

Virusii hepatici sunt distrusi de frecventa ultrasunetelor emise de lipitori, dar nu si ciupercile, de aceea nu putem trata infectiile fungice cronice prin hirudoterapie. Rezultate bune sunt si in cazul cirozelor, unele in stadii avansate, care produceau presiune in vena porta.

Afla mai multe despre: Lipitoarea: efecte cu ultrasunet biologic intermitent

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Cum ma infectez de hepatita?

Hepatita A si E se transmite pe cale orala, cand persoana ingereaza alimente, apa contaminate. Poate aparea pe fondul unei igiene precare sau contactul direct cu cel infectat.

Virusii de hepatita B, C și D sunt transmisi in acest mod:

 • contact sexual neprotejat
 • transfuzie de sange contaminat
 • de la mama la copil
 • echipament medical contaminat
 • contact cu fluide ale corpului infectate

Lipitori.ro este promotorul medicinei complementare in Romania. Recomandarile noastre au o baza stiintifica, cazuistica reala si testata in cabinet, cat si prin intermediul colaboratorilor si terapeutilor antrenati sa reuseasca. 

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram