pixel

Ten întinerit cu tratamentul cu lipitori medicinale

Publicat pe: iunie 6, 2023
Aplicarea lipitorilor medicinale in dermatologie

Ten întinerit cu tratamentul cu lipitori medicinale

Lipitorile medicinale sunt utilizate în repetate rânduri în țări dezvoltate precum Germania, Franța, Marea Britanie, Rusia, China, Turcia și SUA. Rezultatele medicale evidente îi fac pe oameni să recomande și să-și trateze afecțiunile în mod natural, fără efecte adverse. Hirudoterapia este.. înregistrată de guvernele din întreaga lume de foarte mulți ani.  
     Află în cele ce urmează cum tratamentul cu lipitori medicinale ajută epiderma să-și recapete elasticitatea, să se vindece și să fie tânără cât mai multe timp, pentru un ten tanar.

Tratamentul cu lipitori medicinale și pielea/ten

     Lipitorile se utilizează cu succes în cosmetică, fie sub formă pură sau ca extracte naturale încapsulate în creme, loțiuni, geluri. Cum acționează? Hirudo medicinalis au în componența glandei salivare un complex de peste 150 de fermenți benefici pentru ten, printre care se numără și hialuronidaza. Ce este? E un ferment ce are proprietatea de a cataliza reacția descompunerii hidrolitice, ca și depolimerizarea acidului hialuronic.
     

Lipitorile restabilizează microcirculația, stimulează reîmprospătarea pielii și activează drenajul limfatic. Știi că tinerețea ta depinde de rapiditatea cu care se regenerează celulele? Da, e adevărat. Lipitorile medicinale pot să creeze un raport unu la unu și să mențină acest proces. Se vor forma încontinuu celule noi. Sunt utilizate cu încredere în tratarea acneei și eliminarea semnelor de îmbătrânire, pentru un ten vesnic tanar.

Elastina, colagenul și acidul hialuronic

     Cei mai importanți compuși proteici pentru pielea noastră sunt acidul hialuronic, colagenul și elastina. Probabil tot ai auzit de acid hialuronic, injecțiile cu acesta sau diverse tratamente în cabinetele specializate. Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găseşte în mod natural în organismul uman, mai ales în cartilaje şi în piele. Principalul lui rol este de a transporta o serie de nutrienți către celule.

Are și o capacitate specială, aceea de a reține multă apă, cam de 100 de ori cât volumul substanței. Ce crezi? Este aur pentru hidratarea tisulară.

      Bun, păi dacă tot îl avem, de ce ne mai trebuie? Partea mai sumbră este că o dată cu înaintarea în vârstă scade și volumul acidului hialuronic din epidermă. Odată cu el fuge și elasticitatea și se instalează ridurile. Lipitorile medicinale stimulează producția naturală de acid hialuronic, din moment ce sângele este curățat și toxinele sunt eliminate, se va forma aceeași cantitate de sânge mai curat, oxigenat, unde va fi inclus și acidul hialuronic natural introdus de lipitori în sistem.

   Încă de la începutul anilor 90, companiile producătoare de cosmetice au recunoscut calitatea și eficiența lipitorilor medicinale, prin faptul că au început să extragă substanțele conținute de lipitori.
  Reține!Deși, sunt utilizate, multe denumiri au fost transformate și pot fi întâlnite pe etichete precum: factorul H5, factorul H1, extras de lipitori.

Terapia cu lipitori pentru acnee

      Lipitorile și-au dovedit utilitatea și în tratarea acneei severe. Au capacitatea să extragă bacteria care cauzează erupțiile la nivelul pielii și chiar să trateze semnele lăsate de acnee.
     Acum că ți-ai îmbogățit baza de cunoștințe sperăm să-ți păstrezi cât mai mult timp un ten tânăr, curat și sănătos cu ajutorul lipitorilor.

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la: 0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

Tratamente cu lipitori si productia de celule stem

 

       

        

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram